Si Grècia no estigués pitjor que Espanya (bé, no sé qui està pitjor que qui), me n'aniria a viure allà! És un viatge que tinc pendent, però de ben segur que no em defraudarà, sobretot gastronòmicament, és com Itàlia, m'agrada tot!
Com que encara em sobrava pasta kataifi dels Ous al niu, vaig pensar que fer-la servir de "llit" sobre aquesta amanida grega quedaria, a més d'original, cruixent i, perquè no, podria servir com a amanida "pija" per les festes de nadal.
Ingredients:
- Pasta kataifi
- Espinacs baby de bossa
- Tomàquets xerris
- Formatge feta
- Olives negres
- Mantega
- Mantega
PER LA VINAGRETA:
- 1 cullerada de xarop d'atzavara SUNNY VIA
- 1 cullerada de vinagre de poma
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- sal
Preparació:
1. Agafem porcions de cabells de la pasta kataifi i formem uns nius, que disposarem sobre una safata de forn amb paper sulfuritzat. Pintarem la pasta amb mantega desfeta, amb l'ajuda d'un pinzell, perquè agafi color i sabor.
2. Ho deixem coure al forn durant uns minuts. Vigilant perquè es fa de seguida. Un cop està daurada ja la podeu treure i reservar.
3. Tallem els tomàquets i les olives per la meitat, i el formatge a daus.
4. Quan la pasta kataifi estigui freda, hi afegirem unes fulles d'espinacs, i a sobre els tomàquets, les olives i el formatge. Amanirem amb la vinagreta que haurem preparat, simplement mesclant bé tots els ingredients.
Llest! No teniu excusa!
Bon profit!
Roser ,que ganas tengo de encontrar esa pasta ,es que me pones los dientes largos con estas rectinas que haces con ella ,que rica
ResponderEliminarbesinos guapa
M'agrada la cuina grega, prop de casa hi ha un restaurant que fa uns plats deliciosos.
ResponderEliminarLa teva recepta és sensacional
Ja li has tret profit al fideus. I sempre, molt ben usats i aprofitats.
ResponderEliminarUna abraçada,
Nani
Avui mateix me'n vaig a comprar pasta kataifi! Entre els ous i aquesta amandida, has donat dues bones idees molt originals.
ResponderEliminarD'això se'n diu aprofitar de la millor manera la pasta kataifi. Molt bona idea!
ResponderEliminarPetons
Ohh que bona Roser...aquesta pasta on la puc comprar? No em sona...petons
ResponderEliminaral corte ingles, al supermercat, secció de pasta fresca, on hi ha la pasta brick, la brisa....;-)
Eliminaroh!!! Aquesta pasta m'ha agradat molt! On la puc trobar, ROser? Petonets
ResponderEliminarCom he dit a la Nuria....al supermercat del corte ingles!! Es l'únic lloc on l'he vist....ja m'explicaras!
Eliminarok! No ho havia vist... he he. M'ho apunto!
EliminarQuina presentació tan maca! Que bo te que estar.. petons
ResponderEliminarTrobo que aquests nius de kataifi donen molt de joc! fins i tot en amanides són tot un encert.
ResponderEliminarquè bona i quina presentació, he de trobar els fideus:)bsts
ResponderEliminarMe ha encantado la receta y su presentación.
ResponderEliminarBesos.
Que chulada de receta!! Bss
ResponderEliminarEsto tiene una pinta buenísima, pero además es que sanote y original, mis preferidos ;)
ResponderEliminarbesos guapa.
No he utilitzat mai aquesta pasta i mira que dea bé! t'ha quedat un niu d'amanida preciós i bo!!
ResponderEliminarCrec que a tot arreu estem una mica fotuts...
ResponderEliminarUna presentación muy buena para estos días que se avecinan, cualquiera se resiste!!
Abrazos!!
Buena ensalada con esta pasta queda muy bien yo hace poco
ResponderEliminarQue la he descubierto y me gusta
Peto
Pues voy a tener que buscar esa pasta que me encanta como quedan esos niditos
ResponderEliminarBesitos
Quin plat tan elegant, la presentació és molt bonica i sembla boníssim!
ResponderEliminarMarta
pasate por nuestro blog tenemos un premio para ti,un abrazo
ResponderEliminar