Abans d'ahir vaig ser invitada a un taller de cuina fantàstic. Vaig poder posar cara a alguns dels blogguers que segueixo, vaig cuinar plats que mai hagués pogut fer a casa (com les neules fetes a mà) i vaig poder tastar-ho, que també és molt important!
El taller de Sabores estava impartit pel Xesco Bueno, la Laura Martín i el Marc Rodellas, tres dels grans que ens van fer passar una tarda molt agradable, i on vam aprendre moltíssim.
Com aperitius, vam preparar:
- Cons de pasta de full farcits de foie i iogurt grec : un plaer al paladar, un apertitiu totalment recomenat pels àpats de nadal.
- Unes fulles de pasta brick farcides de gambes amb romesco i alfàbrega : Dos paraules: IM-PRESIONANTE! La combinació en boca era una explosió.
- Musclos arrebossats amb corna de porc deshidratada : el que fa la alquímia de la cuina, a l'hora de fregi'ls exploten i queda el musclo envoltat per una cruixent capa de corna de porc.....se'm fa la boca aigua només de pensar-hi....
Com a plat principal, el Xesco, amb l'ajuda de tots, ens va ensenyar un plat d'arròs de muntanya, amb botifarres. Ens va donar "truquillos" perquè ens surti un arròs "suelto", amb socarrat (important!) i amb tot el sabor de la botifarra i la cansalada......de règim eh, no us penseu pas! Un d'aquells plats de diumenge per repetir-ne, sabeu oi?
I per postres, la Laura ens va ensenyar a fer Cake-pops, uns chupa-chups de pa de pessic de xocolata i cervesa, recoberts amb xocolata blanca tenyida amb colorant i decorats amb perles de sucre de diferents colors i formes.
Un postre que vé d'Estats Units, que últimament està molt de moda i que és molt divertit elaborar-los amb els més petits!.....és imaginació al poder!!
Mireu les nostres creacions.......com nens vaja!
I, finalment, el postre català per excel·lència, de recepta secreta com la Coca cola, com ens va dir el Marc, i que vam tenir la gran oportunitat de fer a mà, tot i sentir certa escalfor a les gemes dels nostres ditets......les neules artesanes fetes amb un neuler que tenia més anys.........
Mireu-me com patia!! jajaja
Donar-vos les gràcies a tots per aquesta increibles experiència! Que em tingueu amb compte per les properes perquè hi vindré encantada.
Gràcies a Sabores per fer la feina que fan!!! Pels interessants, ja sabeu, nou regal per allargar la llista de reis.....taller de cuina a Sabores!
I per cert, aquí només veieu fotos, però sens dubte tornaré a fer de pe a pa algunes de les receptes.....us aniré informant....
Com aperitius, vam preparar:
- Cons de pasta de full farcits de foie i iogurt grec : un plaer al paladar, un apertitiu totalment recomenat pels àpats de nadal.
- Unes fulles de pasta brick farcides de gambes amb romesco i alfàbrega : Dos paraules: IM-PRESIONANTE! La combinació en boca era una explosió.
- Musclos arrebossats amb corna de porc deshidratada : el que fa la alquímia de la cuina, a l'hora de fregi'ls exploten i queda el musclo envoltat per una cruixent capa de corna de porc.....se'm fa la boca aigua només de pensar-hi....
Com a plat principal, el Xesco, amb l'ajuda de tots, ens va ensenyar un plat d'arròs de muntanya, amb botifarres. Ens va donar "truquillos" perquè ens surti un arròs "suelto", amb socarrat (important!) i amb tot el sabor de la botifarra i la cansalada......de règim eh, no us penseu pas! Un d'aquells plats de diumenge per repetir-ne, sabeu oi?
I per postres, la Laura ens va ensenyar a fer Cake-pops, uns chupa-chups de pa de pessic de xocolata i cervesa, recoberts amb xocolata blanca tenyida amb colorant i decorats amb perles de sucre de diferents colors i formes.
Un postre que vé d'Estats Units, que últimament està molt de moda i que és molt divertit elaborar-los amb els més petits!.....és imaginació al poder!!
Mireu les nostres creacions.......com nens vaja!
I, finalment, el postre català per excel·lència, de recepta secreta com la Coca cola, com ens va dir el Marc, i que vam tenir la gran oportunitat de fer a mà, tot i sentir certa escalfor a les gemes dels nostres ditets......les neules artesanes fetes amb un neuler que tenia més anys.........
Mireu-me com patia!! jajaja
Donar-vos les gràcies a tots per aquesta increibles experiència! Que em tingueu amb compte per les properes perquè hi vindré encantada.
Gràcies a Sabores per fer la feina que fan!!! Pels interessants, ja sabeu, nou regal per allargar la llista de reis.....taller de cuina a Sabores!
I per cert, aquí només veieu fotos, però sens dubte tornaré a fer de pe a pa algunes de les receptes.....us aniré informant....
Bon profit (que la vista també s'alimenta!! ;-))!!!
Seguro que te fue una experiencia muy gratificante y enriquecedora, me alegro que lo pasaras bien y aprovecharas la ocasión para hacer tan buenas cosas. besitos
ResponderEliminarQue bé que us ho vareu passar!!! Qualsevol reunió amb gent que té gustos com els nostres és una aposta segura :)
ResponderEliminarPetonets. MAR, de EQNME
Qué suerte el conocer a bloguers que ya sigues, no? y viendo las fotos se nota que lo pasaste la mar de bien.
ResponderEliminarbesos guapa
qué bé Roser! Jo he estat un parell de vegades i m'han encantat els cursos, són genials
ResponderEliminarQuina bona pinta té tot, que bé saber cuinar tots aquests plats :) Ja m'agradaria provar-ne alguns o tots ;)
ResponderEliminar1 petó!
Ostres, que guay!!! M'encantaria poder assistir a algun curs!
ResponderEliminarCuantas nuevas ideas, me apunto unas cuantas!! Me encantan los pequeños bocados, me quedo por aqui como seguidora y te invito a mi blog, besos desde Cocina con Marta!!
ResponderEliminarQue divertit!! Segur que vau aprendre tantes coses.... quins plats tan impressionants! Petons
ResponderEliminarRoser tot mol i molt be, però aquestes neules artesanes t'han quedat genials!!!!
ResponderEliminaruna neules fabulosas
ResponderEliminarUn fantastico taller y lo que se llega a aprender ahora despues de ponernos los dientes largos te toca hacer este cono y estas brochetas para antes de navidad sin falta ja.ja
ResponderEliminarPeto
sisi....m'ho he posat a pendents urgents!! jeje
EliminarQué guapa sales en la foto!! Anda que no mola hacer un curso de cocina, de lo que sea, y tan variado, qué divertido! Yo como los doy, no es lo mismo. Besos
ResponderEliminarEso es aprovechar un taller de cocina!! Bss
ResponderEliminarDoncs ara a posar-ho en pràctica...
ResponderEliminarSeguro que disfrutaste muchísimo aprendiendo tantas recetas estupendas!!!
ResponderEliminarMe ha gustdo todo muchisimo pero lo que más los conos con foie y yogurt griego, que cosa tan rica!
ResponderEliminarmadre mía qué de cosas ricas que prepararon. Desde luego que cundió el taller
ResponderEliminarBEsitos
Roser ,que dia mas interesante y que apetitoso esta todo
ResponderEliminarbesinos
Quin taller més interessant!
ResponderEliminarës tota una sort poder-hi assistir.
Mira que és complicat fer neules!
ptns!!
La verdad es que lo pasamos muy bien, fue una sesión muy chula. Gracias.
ResponderEliminarOstres, ja veig que em vaig perdre un bon taller!
ResponderEliminarFer neules amb aquest estri ha de ser molt complicat!
Tens la recepta del farcit dels cons de pasta de full?
la tinc la tinc.. la faré! ;-)
EliminarQuè bé que ens ho vam passar, vam aprendre i a més estava tot boníssim!
ResponderEliminarPetons i bon cap de setmana.
Que de cosas ricas preparaste en el taller, que envidia... Besos
ResponderEliminarQUANS DINARS BONS!!!!
ResponderEliminarTEN UN REGALET AL MEU BLOG.
BON CAP DE SETMANA
Quina enveja, tot té una pinta espectacular.
ResponderEliminarEsto es un lujo completo completo. Seguro que fue un éxito de crítica y público. Todo tiene un aspecto sensacional. Desde luego un tiempo bien aprovechado.
ResponderEliminarEse arroz promete delicias sin cuento...
Saludos desde Waterbridge.
-Andy-