Aquest mes, els organitzadors de la Recepta del 15 ens han proposat fer una recepta amb BOLETS, que estem en plena temporada! Tot i que no n'hi ha a cabassos, tot s'ha de dir.....
El meu pare i boletaire particular va arribar l'altre dia amb un cistell amb 4 quilets de rovellons, i jo, com a bona filla, vaig alabar el seu esforç enduent-me'n uns quants cap a casa.....
I aquí teniu el resultat, uns raviolis fets amb la pasta wonton dels xinos (que es cou amb 2 minuts, és una meravella!!!) farcits amb un trio de bolets, els rovellons cullits pel meu pare, i els xampis i gírgoles que trobem sempre al supermercat! Amb una salseta lleugera i gens predominant d'espinacs que fa un plat vistós, complet i ple de bons aliments!
Ingredients (per a 2 persones):
- 12 plaques de pasta wonton
- Mitja ceba
- Rovellons
- Xampinyons
- Gírgoles
- Oli d'oliva
- Sal
PER LA SALSA D'ESPINACS:
- 100 g d'espinacs baby
- 100 g patata
- 200 ml de beguda d'atmetlla natural (sense sucres afegits), també podeu fer servir llet normal
- sal i pebre
- Tomàquets cherrys, rovellons i parmesà (per acabar el plat)
Preparació:
1. Per fer la salsa d'espinacs, posarem tots els ingredients a un cassó i els deixarem coure fins que la patata estigui cuita, uns 10 minuts. Triturarem i reservarem.
2. Posarem dins una picadora la mitja ceba i els bolets tallats amb els dits. Ho picarem ben petit i ho afegirem a una paella on hi haurem posat una mica d'oli. Salarem el farcit i ho saltejarem uns 10 minuts màxim.
3. Per fer els raviolis, agafarem una placa de ravioli i li pintarem les vores amb aigua (perquè faci de pega amb l'altra placa), hi afegirem farcit de bolets generosament i tancarem amb una altra placa, vigilant que quedi ben sellat perquè no ens surti farcit al coure'l.
4. Un cop tinguem els raviolis formats (uns 3 per cap aproximadament), els courem durant 2 minuts en una olla amb aigua bullent i els escorrarem.
5. Per emplatar, ficarem una base de salsa d'espinacs al plat, hi afegirem els raviolis que cada comensal desitgi, uns rovellons saltejats per decorar, un parell de tomàquets cherrys i parmesà ratllat.
És un plat molt interessant, la pasta wonton és molt neutre, així que els bolets saltejats predominen notablement, i junt amb la suau salsa d'espinacs....és un plat que recomano. A més, també és apte per vegetarians!
Bon profit!
Ben original, Roser!!! M'agrrada molt, aquesta idea de la crema d'espinacs. I la veritat és que la pasta wonton només l'he provat als restaurants, a veure si la faig casolana com tu! Petonets
ResponderEliminarbuenos estos raviolis de pasta wonton,es una pasta que cada dia me gusta mas.
ResponderEliminarpeto
Ostres, la meua proposta tb porta bolets i espinacs. Es una combinació boníssima!
ResponderEliminarMe encanta, además de muy apetecible, super vistoso el plato.
ResponderEliminarbesines
Delicioso plato amiga, con un toque original.
ResponderEliminarFelicidades.
Una presentació 10. M'ha agradat molt la salsa d'espinacs!!!
ResponderEliminarQui diu que menjar verdures és avorrit? complert i vistós.
ResponderEliminarPetons.
no lo he probado con verdura debe de estar muy buenos
ResponderEliminarbesos
Hola Roser guapa tu
ResponderEliminarnena quina bona pinta, mira que en tinc de ganes de probar aquesta pasta, i per la meva zona es quasi imposible de moment, de tota manera anoto la teva formula, a l´espera de aconseguir-ne
mentre mil petonets Susanna
Ohhh que bo!!! Tinc que provar de cuinar amb aquesta pasta! Petons
ResponderEliminarRoser ,que buena pinta ,que buenos tienen que estar esos raviolis
ResponderEliminarbesinos
un plat bo de debo
ResponderEliminarEt pots creure que no he comprat mai encara el famós wonton? Amb el Xavi sempre ho diem, d'aquesta setmana no passa! Els raviolis m'encanten, la nostra proposta s'assembla una mica! :P
ResponderEliminarMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Esta receta me iba a encantar :) que rico!
ResponderEliminarhttp://recetasde2.blogspot.com.es/
Una rica propuesta!! Bss
ResponderEliminarDoncs hauré de provar la pasta wonton...Em feu dentetes. La crema d´espinacs lliga molt bé amb els bolets.
ResponderEliminarRicos no, lo siguiente :D
ResponderEliminarUn besito ^^
http.//janakitchen.blogspot.com
Nena una recepta de luxe !!!! La boca se m'ha fet aigua, je jeje. la salsa d'espinacs amb els ravioli ha d'estar mmmm. Mai he tastat aquests wonton pero a casa faig pasta fresca així que ... petonets
ResponderEliminarConfieso que el wonton sólo lo he comido de los chinos y fritos. Sin embargo esos raviolis me han llamado mucho la atención
ResponderEliminarBesitos
Molt bona recepta Roser!!
ResponderEliminara mi de ben segur m'agradaria molt!
a veure si amb aquestes pluges segueixen sortint bolets i els podem provar d fer!
ptns!!
Mmm... ha de queda run farcit molt gustós. I la pasta wonton m'agrada molt perquè és molt més lleugera.
ResponderEliminarRoser aquest Raviolis tenen de ser molt bons i el plat molt ben presentat.
ResponderEliminarMuy bien hecho, hay que colaborar llevándote unos cuantos a casa jajaja qué suerte que tienes de disfrutar de ejemplares de primera mano y luego poder preparar algo tan rico como esto
ResponderEliminarAbrazos
Eso de la pasta de wonton no la conocía, vamos, que solo la he probado en los restaurantes y chinos. Veo q tiene muchas posibilidades :))
ResponderEliminarBuenísima esta receta.
bsss
Muy buena tu aportación!!!!!!!!!! y con muy buena pinta, besos.
ResponderEliminarUn plato fantástico Roser, qué sano y cuántos ingredientes ricos. Es una suerte que te lleven las setas recién cogidas, un lujo nena. Besotes
ResponderEliminar