Buscar este blog

martes, 6 de noviembre de 2012

Flam de ferrero rocher....dins un test

Aquest és un postre que vaig veure fa temps a La cuina de Casa, de la Gemma Clofent, i que ja he repetit diverses vegades, sempre amb un èxit total. Aquest cop, però, he canviat la presentació.

Per la xarxa he vist varis pastissos de xocolata presentats dins un test (nou i net ehh!!!). Em va semblar molt original i molt pràctic, ja que havia de portar el pastís de Martorell a Barcelona, i em feia por que se'm desmontés (o tingués qualsevol accident) pel camí.
 
D'aquesta manera va arribar a taula sa i estalvi, decorat amb cucs de llaminadures, com en un test ple de terra hi pot habitar (jeje) i amb un sabor fantàstic a Ferrero Rocher. Realment és un postre que el pot fer qualsevol, i queda com un rei!! 

Aprofiteu ara, que ja tornen a estar a la venta els Ferrero's (a l'estiu, és moooolt difícil trobar-ne).

Ingredients:

- 1 sobre de flam Royal per 4 racions
- 500 ml nata per cuinar (o 250 ml nata + 250 ml llet)
- 16 bombons Ferrero Rocher

- cucs de llaminadures (per decorar)


Preparació:

1. Posem un cassó la nata, o la nata i la llet, i el sobre de flam Royal. Quan aquest arrenqui el bull, apaguem el foc i afegim 12 bombons, els triturem amb l'ajuda de la túrmics.

2. Netegem el test amb aigua i sabó i afegim el flam de ferrero dins. (Vigileu si el test té un forat a la base, poseu-hi un paper vegetal perquè no surti el flam per sota i us esguerri el postre!)

3. Quan s'hagi refredat lleugerament, decorem per sobre amb la resta de ferrero's esmicolats, altres xocolatines que tingueu per casa (jo vaig comprar pipes cobertes de xocolata) i uns cucs de llaminadures perquè sembli un veritable test!

I a menjar a cullerades que és com més bo està!!

Bon profit!


30 comentarios:

  1. Qué rico! Y la presentación es super original!

    ResponderEliminar
  2. Realment original i de Ferrero ROcher, quin perill!!!

    ResponderEliminar
  3. riquisimo, original y con una presentacion de 10.
    saludos

    ResponderEliminar
  4. Fa molt temps que el tinc pendent de fer també, no men recordo en quin blog el vaig veure però em va semblar deliciòs i que ho tenia que provar, doncs encara no ho he fet jejje. T'ha quedat una presentació molt original, costa pensar que sigui menjar normal i no terra jejejej petons

    ResponderEliminar
  5. Quina presentació més original! Es nota que ja podem trobar Ferrero's al mercat. Es fan esperar, però finalment ja han arribat. Que bo que ha de ser!

    Una abraçada!

    ResponderEliminar
  6. Que rico tiene que estar!! Me encantan los ferrero así que esta me la apunto para mi nuevo blog.

    www.micocinamascreativa.blogspot.com.es

    Besitos, Inma.

    ResponderEliminar
  7. Roser ,un flan muy rico y una presentacion muy chula
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  8. Lo pillan mis nanos y no te dejan ni el cuenco.
    Un saludo

    ResponderEliminar
  9. Que original, m'agrada la idea! Aquests bombons estan bonissims :)
    1 petó!

    ResponderEliminar
  10. Ese flan tiene que estar "asquerosamente" rico, chiquilla
    Besitos

    ResponderEliminar
  11. Si li ensenye a les meues filles cau segur!!

    ResponderEliminar
  12. El flam l'he fet moltes vegades però ho sento no puc amb els cucs...encara que siguin de llaminadura...

    ResponderEliminar
  13. ualeeh!! quin flam més original!
    i a més força fàcil! l'haurem de provar de fer!!
    ptns!!

    ResponderEliminar
  14. Ei, quina adaptació més original!!! Ha de quedar molt divertit amb aquesta presentació... i tots els cucs sortint del test fan molta gràcia. Idea apuntada! ;)

    ResponderEliminar
  15. Qué rico y qué original!! El otro día hice la tarta de Ferrero Rocher pero el flan no lo he hecho..tomo nota..

    Besos...

    ResponderEliminar
  16. La presentació molt original i més ara que ve Nadal... amb un arbret al damunt i semblaria ben bé decoratiu. ;)

    ResponderEliminar
  17. Con lo que me gusta un Ferrero, no quiero ni pensar... además la presentación es muy original!!

    Abrazos

    ResponderEliminar
  18. Doncs mira que li he vist la recepta i mai l'he fet eh. Si el ferrero rocher està bo no em vull imaginar en flam, amb aquella suavitat....mmmm!

    ResponderEliminar
  19. pasate por nuestro blog tenemos un premio para ti,un abrazo

    ResponderEliminar
  20. Una presentació molt original!!!
    Petonets.

    ResponderEliminar
  21. imaginacion al poder¡¡,buena idea de presentarlo asi.
    Y enhorabuena (te he visto en el video del Oscar) por poder asistir a Sabores
    peto

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. jeje si ens ho vam passar pipa!!! ja estic esperant la propera...petonets

      Eliminar
  22. ¡¡Que rico!!, este no dejo yo que lo vean mis niñas que aún no tengo los Ferrero para poder hacerlo.
    Muy chulo.
    Besos.

    ResponderEliminar
  23. Que bueno chiki, me encantan los ferrero, y encima con flan me va a gustar más
    Besotes preciosa

    ResponderEliminar
  24. Qué rico, los flanes me pirran y con esa presentación están geniales. Yo hice una tarta de esos bombones y estaba muy buena. Te tengo que decir que tanto sabor a avellana no me mata, pero como me como hasta las piedras no hay problema. Besos

    ResponderEliminar
  25. Boníssim! El recomanaré a amics amb nens.
    Salut!

    sopancrosta.wordpress.com

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!