Pels volts de nadal, ANETO és una de les marques més anunciades, gràcies al seu caldo de nadal, i a la seva fabulosa crema de marisc.
Jo me'n recordo d'ANETO durant tot l'any, de fet, em solucionen moltíssims àpats!! Molts més dels que es pensen, per això, davant l'arribada sopresa del caldo de nadal i de la crema de marisc, un davantal i una felicitació nadalenca, els hi vull dedicar aquest plat a ells, una empresa de sopes autèntiques de gust autèntic i casolà, incomparable amb cap altre! No canvieu mai la vostra fòrmula!
Mun pare es va acabar el plat convençut que havia fet jo la crema.....no cal dir res més, oi?
Ingredients (per 4 persones):
- 1 l de crema de marisc ANETO 100% natural
- 1 patata gran
- 2-3 carxofes
- 200 g d'anelles de calamar congelades
- 100 g gambes pelades congelades
- 300 g musclus LINAMAR
- Julivert
Preparació:
1. Evoquem tota la crema de marisc a una olla, juntament amb la patata tallada a daus, les carxofes netes, i aprofitades només el cor, i les anelles de calamar. Quan començi a bullir ho deixem coure a foc mig durant 20 minuts.
2. Un cop passats aquests minuts, afegim les gambes congelades directament i els musclus LINAMAR (ja venen nets). Ho deixem coure 10 minuts més a partir del moment que torna a arrencar el bull.
3. Decorem amb una mica de julivert i......cap dins.
Si li poseu una mica d'arròs bullit, o fideus, es converteix en un plat únic complet, reconfortant que us farà viatjar fins al mar de sensacions. Una crema que recomano, almenys l'heu de tastar un cop a la vida.....després vosaltres mateixos ja decidireu!
Bon profit!
I gràcies, ANETO!
Que buena pinta
ResponderEliminarEsa crema está riquísima guapa! qué bien me vendría ahora jajaja
ResponderEliminarbesazos
Dons si sembla feta per tú, segur que es ben bona...
ResponderEliminarPetonets.
Roser ,a mi todo lo que lleve marisquito me encanta ,asi que esta receta la veo estupenda
ResponderEliminarbesinos guapa
una cassola bonissima.
ResponderEliminarBona setmana
Mummmmm que pinta mas rica tiene.
ResponderEliminarEstoy de concurso en mi blog, si te apetece participar??? el premio está muy bueno, te dejo el enlace.
http://cocina-trini.blogspot.com.es/2012/11/concurso-la-cocina-de-trini-altea.html
Es uno de esos platos con los que sabes que podrás quedar bien, seguro, seguro. Ideal para estas fechas, no crees?.
ResponderEliminarSaludos desde Waterbridge.
-Andy-
Aquest plat ja comença a sonar a festes! Que fantàstic! Petons
ResponderEliminarmolt bona, segur, bsts
ResponderEliminarSoy una fan incondicional de ANETO, Roser, me encanta así que tu receta estoy segura que es de DIEZ, te felicito.
ResponderEliminarun besazo, preciosa y feliz día
Qué reconfortante es tomarse un plato de estos, te pone a tono enseguida, me encanta. No suelo comprar caldos ya preparados, pero probaré, porque a veces te pilla el cuerpo con ganas de algo calentito y sin tiempo ni ganas de ponerte a hacer caldos. Un besote guapa
ResponderEliminarQuina bona pinta que té aquesta crema de marisc. Aquests brous ja preparats son molt pràctis.
ResponderEliminarpetons
Vaja...quina manera més pràctica d' acabar com una Reina: no fas la crema i, a sobre et diuen si l´has feta tu...
ResponderEliminarLes marques de qualitat ens poden ajudar molt i és una llàstima no fer-les servir.
ResponderEliminarT'ha quedat un plat de luxe.
PTNTS
Dolça
Aneto és l'únic caldo comercial que compro, totalment d'acord!
ResponderEliminarI el criteri del pare ja ho diu tot, je je je...
Digo igual que la Gemma el Aneto es el unico caldo que compro cuando no lo tengo hecho por mi.Buena cazuela de marisco
ResponderEliminarpeto
Normalment faig els brous però si alguna vegada l'he comprat és Aneto, són ben bons! i aquesta cassoleta té un aspecte magnífic!!! petó
ResponderEliminarCon lo rico que queda no quiero ni pensar con el acompañamiento tan bueno que le has puesto, para meter la cuchara y no parar...
ResponderEliminarAbrazos
La verdad es que se ve riquísima, un buen detalle de parte de anett
ResponderEliminar