Avui som dissabte!!! Dia de sortir a sopar fora, per sortir de festa, o per veure els amics.....i jo aquí, amb un mal de coll que no m'aguanto, esperant que em surti ja el refredat!!
Doncs, com avui no és el meu millor dia de la setmana, vull que sigui, almenys, gastronòmicament, així que, ja que estem a dissabte, homenatgem el dia amb una fantàstica pizza, fàcil i ràpida de fer!! Perquè, si teniu els ingredients, la proveu ara mateix!
Ingredients:
- 1 massa de pizza fresca
- 1 bola de mozzarella (de búfala millor)
- Salsa de tomàquet
- 1 tomàquet madur
- Orenga
Preparació:
1. Estireu la massa de pizza i cobriu-la amb la salsa pesto (com si es tractés de la salsa de tomàquet).
2. Per sobre ho adornem amb rodanxes de tomàquet pelat, rodanxes de mozzarella, i una mica de salsa de tomàquet escampada (és opcional, no cal posar-n'hi). Finalment, hi escampem orenga.
3. Coem la pizza al forn preescalfada a 200ºC, fins que la massa estigui cuita i el formatge desfet i gratinat (els minuts depenen de cada forn).
I ja estarà llesta per disfrutar-la!!
Boníssima!!
Per cert, dijous vaig anar al taller de cuina de la Mireia Carbó i em va agradar moltíssim!! Va ensenyar 3 plats deliciosos, dels quals dos penso provar properament! A veure si me'n surto!! Ja us avisaré.... Que profiti!!!
Avui també em quedo a casona... em convides a sopar aquesta super pizza? jijijiji
ResponderEliminarPetonets i cuida't guapa!!
Sandra
Jo també estic a casa!!! quina pizza més boníssima!!!!!! me l'apunto, m'encanta!
ResponderEliminarCuida't!!! Pel què fa a la pizza em sembla deliciosa!!! M'encanta el pesto....
ResponderEliminarPetonets guapa.
Roser ,esa pizza se ve deliciosa ,me imagino el olorcillo hummm
ResponderEliminarbesinos
Nosaltres ja varem sortir ahir i ja no tenim edat. Avui estem fets caldo. jaja.
ResponderEliminarUna bona idea de pizza.
Petonets.
Niña, cuídate mucho y a resguardarse.
ResponderEliminarMe gusta la idea de poner pesto en la pizza en lugar del tomate y poner las rodajitas de tomate.
Me llevo la idea.
Besitos y a dejar que te mimen un poco, eh?
Que et milloris, a casa també estem tots mig empiocats. M'agrada això de posar el pesto, el proper dia de fútbol a casa ho provaré.
ResponderEliminarJo ja he fet el conill i el pastís de la Mireia Carbó i el resultat fantàstic!
Roser!! Que no sigui res, espero que et posis bona aviat!!
ResponderEliminarI que millor com tu dius regalar-te un bon menjar, la pizza t'ha quedat fantàstica. La salsa pesto hi queda molt original i bonissima, i es pot combinar amb molts ingredients.
Petons!!
Una pizza fantástica, al menos así disfrutas en casa, cuidate mucho.
ResponderEliminarUn besito
una pizza siempre es muy buena y esta lo es y ayuda a recupersarse al menos al estomago,cuidate
ResponderEliminarpeto
Vaja, ja estem igual però jo perquè sóc al.lèrgica estacional...Aquesta pizza obre la gana sense tenir-ne...M´encanta.
ResponderEliminarRoser, un trosset d'aquesta pizza i et cura el mal de coll de cop :)
ResponderEliminarEt va agradar la Mireia? Ostres, no et vas presentar! El proper cop has de venir a dir Hola i conèixer els altres blocaires, eh?
Per cert, jo ja he fet el pastís de formatges i raïm i queda boníssim ;)
Roser,una magnífica pizza.
ResponderEliminarUn petonet ben gran.
No sé si podré esperar el dissabte que ve a fer aquesta pizza, m'encanta!!!
ResponderEliminarMozzarela i salsa pesto dos ingredients que m'encanten! Espero que la recuperació del refredat sigui ràpida :)
ResponderEliminarM'agrada la idea de posar pesto a la pizza. M'ho apunto.
ResponderEliminarCuida't!!
Petons!
Hola Roser1 doncs si que ens haurem de posar alguna senyal!!! va estar bé la classe, eh? Aquesta pizza té una pinta brutal! amb pesto! ho provaré! bona setmana!
ResponderEliminarNoia, per tu no cal patir que ja veig que et cuides!
ResponderEliminarJa ens ensenyaràs les receptes de la Mireia.
Espero que estiguis millor.
Petons.