Buscar este blog

sábado, 29 de octubre de 2011

Enrotllat de salsitxes

Ja hi som! Al pont desitjat, els 4 dies de pau, descans i tranquil·litat! Ja tinc la feina feta, així que només em queda fer les maletes i marxar, marxar 3 dies a un poble perdut de la Noguera, de quatre cases, on no podré fer res més que no fer res, bé si, faré senderisme, visitaré llocs important, menjaré bé.... en fi, espero que siguin uns dies de respirar naturalesa i desintoxicar-me de la societat!

Si alguna recepta o producte em crida l'atenció, no en dubteu que us ho faré saber!

De moment, però, us deixo una recepta totalment improvisada que em va salvar un sopar, ja que tenia escassos ingredients a la nevera, i va sortir el què la meva imaginació li va semblar!!

Ingredients:

-3 salsitxes
-3 trossos de formatge per fondre
-3 llesques de pa sense crosta
-1 pebrot vermell escalivat en conserva
-arròs 2 delícies
-sal i oli


Preparació:

1. Aplanar les llesques de pa amb un rodet, fins que quedin ben fines. Posar-hi un tros de formatge i la salsitxa a sobre. Cargolar. Fer el mateix amb els altres 2 i introduïu-los al forn preescalfat a 200ºC, i deixeu-ho coure fins que el pa hagi agafar aquest color daurat.

2. A la paella, courem l'arròs 3 delícies i, quan estigui llest, el posarem dins el pebrot verd escalivat, com si es tractés d'un pebrot farcit.

3. Acompanyarem els 3 rotllets de salsitxes amb el pebrot farcit.

Un sopar complet, ràpid i deliciós, apte per petits, grans i moooolt grans!!!


Heu vist quina coca??? No he pogut evitar d'ensenyar-vos-la!! La va comprar la meva família política, fa unes setmanes, quan van anar a Coll de Nargó a passar un cap de setmana!! És una coca de sucre d'aquelles del forn de tota la vida. Deliciosa! Tot i que al dia següent és molt millor sucada a la llet, perquè com sabeu, tot el que no porta conservants, additius... té una vida més curta, però s'agraeix en una societat on mengem més additius que menjar!!

Que aprofiti i bon cap de setmana llaaaarg!!

18 comentarios:

  1. Visca els sopars improvisats!! Quina sort tenir pont i a sobre marxar... jo ni de broma, dilluns treballo!! :( Gaudeix per mi, eh? jijiji
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  2. Menuda improvisación más rica chiquilla. además que luce bien
    Tremenda coca la que muestras.
    Besitos y a pasarlo bien en el pueblo.

    ResponderEliminar
  3. Mare meva quina coca, està per fotre-li mà eh. Ah! i aquests enrrotlats de salsitxes han de ser boníssims, m'agrada més així que amb pasta fullada ;)
    Passa-ho bé i disfruta del pont, tu que pots! ;)

    ResponderEliminar
  4. Quina improvisació més deliciosa!!
    Que passis uns dies fantàstics, nosaltres intentarem fer el mateix...
    Petonets guapa

    ResponderEliminar
  5. Roser jo visc a la Noguera!! El meu poble pertany a aquesta comarca!! Quina gràcia, però si vas a fer senderisme segur que aniras cap algun poblet on hi ha una mica més de muntanya, jo estic més a prop de lleida.
    La recepta genial!!! Una idea bosnissima per treure de qualsevol apur.
    Petons

    ResponderEliminar
  6. Roser ,que bueno ,te cogere uno para la cena de hoy ,tienen que estar riquisimos
    besinos

    ResponderEliminar
  7. Que deliciosos huuuu para esta noche los pongo... besos.

    ResponderEliminar
  8. Jo faig uns enrrotllats amb pa que tinc a pendents de publicar... Pero la idea delpa sense crosta, m'agrada.
    Que pasis uns bons dies i descansis molt.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  9. Han de quedar uns enrotllats bonísims, tenen l'èxit assegurat entre els petits i els grans.
    Aquesta coca de COll de Nargó té una pinta deliciosa.
    Bon cap de setmana llarg!

    ResponderEliminar
  10. Les salsitxes molt originals, i aquest tipus de coca són molt bones, però es que aquesta es enorme!
    Que vagi bé l'escapada.

    ResponderEliminar
  11. Roser,quina delicia d'enrrollats,m'encanta i prec nota preciosa.
    Dir-te que tu passis molt bé i que disfrutis molt del viatje i ja ens contarás.
    Un peto enorme bonica.

    ResponderEliminar
  12. Esto te soluciona una cena en un visto y no visto.

    Pochoncicos.

    ResponderEliminar
  13. Espero que a la tornada diguis que has recuperat la línia amb el senderisme, je, je, je..

    ResponderEliminar
  14. unos buenos enrotllat y vaya super coca
    bona castanyada

    ResponderEliminar
  15. Espero que descanses al máximo estos días, lo pases muy bien y regreses con las pilas cargadas

    Estas salchichas son muy chulas, me las apunto

    ¡¡Vaya pedazo de coca!!

    Abrazos

    ResponderEliminar
  16. Jo els faig amb pasta de full, m'agraden així amb pa.
    Quina passada de coca, llàstima que fos petiteta, no? ja,ja,ja.
    Estàs una mica enfadada amb la societat??????
    Petonets.

    ResponderEliminar
  17. jaja! si monica,crec que haurien de canviar moltes coses de la societat actual!! només ens movem pels diners i no tenim amb compte la salut...!!jaja

    ResponderEliminar
  18. Estoy contigo Roser, con las prisas y el estrés que se genera la gente, se acude mucho a comida precocinada, saturadas de conservantes, azúcares, grasas y cualquier sustancia que no le pertenece de forma original a esos productos. Hay que volver a la sencillez de antes, ni más ni menos. Besos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!