Hola blocaires!!! Ja torno a ser aquí....després d'una setmana molt dura, que creia que no s'acabaria mai. La veritat és que no esperava tenir tanta feina però que hi farem...el que s'ha de fer s'ha de fer i el primer és el principal.
Així que a partir d'avui m'hauré de posar al dia de les vostres receptes, que en són unes quantes!! Vosaltres també em doneu molta feina, tot i que aquesta és més fàcil i agradable, és la feina més dolça de totes mirar les vostres creacions gastronòmiques. No us heu plantejat mai que som uns privilegiats de saber cuinar?? Em trobo amb tanta gent que no sap fer ni un ou ferrat que em venen ganes d'endur-me'l una temporada i ensenyar-li quatre receptes per fer-li la vida més alegre.
En fi, anem al gra! La proposta d'avui és pel repte del bloc Memòries d'una cuinera, on el plat que van suggerir fer és l'arròs amb llet. Com sabeu, ja tinc una recepta d'arròs amb llet (light) al bloc, per tant, havia d'inventar-me una manera per innovar aquest plat tant deliciós que no sé qui se'l va inventar, però va ser un geni!!
Així que aquí us proposo la meva recepta d'arròs amb llet en versió "leche frita". Unes mossegades de plaer!! Espero que ho proveu!!!
Ingredients:
- 600 ml de llet (o meitat llet i meitat nata)
- 35 g d'arròs
-50 g de sucre
- una baina de vainilla
- 30 g de midó
Per arrebossar:
-farina, ou i oli
Per decorar:
-sucre i canyella
Procediment:
1. Primer courem 500 ml de llet amb la vainilla, el sucre i l'arròs durant uns 20 minuts, fins que l'arròs estigui cuit i tou.
2. A part, barrejarem a un got els 100 ml de llet restants amb el midó, fins que aquest es dissolgui.
3. Un cop l'arròs està cuit, barrejar-hi el midó dissolt i coure-ho un parell de minuts, barrejant constantment amb una cullera de fusta, a foc baix.
4. Posem l'arròs amb llet a un plat i el deixem refredar unes hores a temperatura ambient.
5. Finalment, tallem la massa a quadrats, rodones...com vulguem (pràcticament es tracta d'una massa de croquetes més tova), i l'arrebossem amb farina i ou batut.
6. Posem oli a escalfar en una paella i courem els trossos d'arròs amb llet, volta i volta, i deixarem escórrer amb paper absorbent perquè eliminin l'excés d'oli.
7. Per acabar, els disposem a un plat de presentació i els espolsem amb sucre blanc i canyella.
Un postre fantàstic pels golosos de la casa, i pels no tant golosos!!!
Nyaaaaaaaaaaaam Roser!! quina bona pinta que té aquest invent, em sembla una proposat fantàstica pel Memòries!!
ResponderEliminarànims amb la feina reina!
Petonets
Sandra
Sensacional!!! Doncs, si et quedes parat de la quantitat de gent que no sap cuinar en mínim.Una cosa tant vital...
ResponderEliminarQué gran idea Roser, la verdad es que comerse el arroz con leche así a bocados de be ser una auténtica delicia.
ResponderEliminarBesitos
Quina idea més bona!!! I llaminera!!! M'encanta l'arròs amb llet i se que cada variació em sorprendrà!! La teva bonissima té que estar!!
ResponderEliminarPetons
Quina manera més diferent de menjar arròs amb llet, ha de ser boníssim!
ResponderEliminarme gusta la manera de has preparado esta leche frita de arroz y es muy tendadora la receta
ResponderEliminarbon cap de setmana
peto
Muy original roser esta leche frita de arroz, yo nunca la he probado pero seguro que estará de vicio. besitos
ResponderEliminarUna idea original per presentar arroç amb llet.
ResponderEliminarpetonets.
sí senyora!!! molt original guapa! moltíssimes gràcies per particpar, si vols pots deixar tabé l'altre proposta que ja tens publicada i t'enllacem les udes! ;P petonets
ResponderEliminarQué idea tan buena!!! me encanta
ResponderEliminarOstres quina passada.... si menjo això crec que vaig directa al cel!
ResponderEliminarQuina recepta més original! No he fet mai llet fregida normal, imagina't doncs aquesta recepta teva d'avui... Això s'haurà de provar!
ResponderEliminarjo tampoc havia fet llet fregida abans...jajaj imagina't m'he tirat directament a la piscina!! És molt bona amb arròs!!! ;-)
ResponderEliminarUooooo!!!! ja porto més de 10.000 visites!!!! quina ilu!! gràcies a toootss!!! espero continuarr així de bé o millorar!!!
ResponderEliminarRoser ,eso debe estar buenisimo ,se ve suave y cremoso ,que vicio
ResponderEliminarbesinos
Molt bona idea combinar l'arròs amb llet amb la llet fregida, es un plat que m'agrada, però no sempre em surt bé avegades no se m'espessa prou, t'ha quedat molt bé
ResponderEliminarHe menjat moltes vegades aquestes postres als restaurants (però sense arròs) i sempre m'han encantat, però no n'he fet mai a casa, a tu t'ha quedat perfecte. M'esteu fent vindre una gana amb aquestes receptes d'arròs amb llet... M'encanten. Besets.
ResponderEliminarEstupenda esta leche frita, te sigo....un beso corazón.
ResponderEliminarTens raó, tenim sort que ens agradi cuinar, ja que s'ha de fer que millor que fer-ho amb alegria!!! Aquést arròs amb llet t'ha quedat super original!!
ResponderEliminarL'arrós amb llet és de les poques coses que no m'agraden... i mira que veient les fotos penso que ha d'estar bo!
ResponderEliminarPara los golosos esto es una verdadera tentación, umm con su canela, qué buena!!
ResponderEliminarPoder cocinar y disfrutar de lo que se hace es una gran suerte
Espero que tengas una semana más tranquila
Abrazos
Roser, has combinat dos dels meus postres preferits i que no faig mai perquè a casa no agraden, em sembla que em faré el teu 2x1!
ResponderEliminarPetons i moltes gràcies per participar al memòries.
Roser una delicia de recepta,m'encanta sa llet frexida i m'enca s'arròs.....una verdadera tentació.
ResponderEliminarUn petó brn gros.
Acostumo a fer moltes vegades llet fregida, però no així.
ResponderEliminarLa propera serà com aquesta.
Nani
rosacea laser treatment Falmouth
ResponderEliminarmy blog - Holmes Beach laser treatment rosacea