Buscar este blog

viernes, 21 de octubre de 2011

"Leche frita" d'arròs

Hola blocaires!!! Ja torno a ser aquí....després d'una setmana molt dura, que creia que no s'acabaria mai. La veritat és que no esperava tenir tanta feina però que hi farem...el que s'ha de fer s'ha de fer i el primer és el principal.
Així que a partir d'avui m'hauré de posar al dia de les vostres receptes, que en són unes quantes!! Vosaltres també em doneu molta feina, tot i que aquesta és més fàcil i agradable, és la feina més dolça de totes mirar les vostres creacions gastronòmiques. No us heu plantejat mai que som uns privilegiats de saber cuinar?? Em trobo amb tanta gent que no sap fer ni un ou ferrat que em venen ganes d'endur-me'l una temporada i ensenyar-li quatre receptes per fer-li la vida més alegre.

En fi, anem al gra! La proposta d'avui és pel repte del bloc Memòries d'una cuinera, on el plat que van suggerir fer és l'arròs amb llet. Com sabeu, ja tinc una recepta d'arròs amb llet (light) al bloc, per tant, havia d'inventar-me una manera per innovar aquest plat tant deliciós que no sé qui se'l va inventar, però va ser un geni!! 
Així que aquí us proposo la meva recepta d'arròs amb llet en versió "leche frita". Unes mossegades de plaer!! Espero que ho proveu!!!

Ingredients:

- 600 ml de llet (o meitat llet i meitat nata)
- 35 g d'arròs
-50 g de sucre
- una baina de vainilla
- 30 g de midó

Per arrebossar:
-farina, ou i oli

Per decorar:
-sucre i canyella

 

Procediment:

1. Primer courem 500 ml de llet amb la vainilla, el sucre i l'arròs durant uns 20 minuts, fins que l'arròs estigui cuit i tou.

2. A part, barrejarem a un got els 100 ml de llet restants amb el midó, fins que aquest es dissolgui.

3. Un cop l'arròs està cuit, barrejar-hi el midó dissolt i coure-ho un parell de minuts, barrejant constantment amb una cullera de fusta, a foc baix. 

4. Posem l'arròs amb llet a un plat i el deixem refredar unes hores a temperatura ambient.

5. Finalment, tallem la massa a quadrats, rodones...com vulguem (pràcticament es tracta d'una massa de croquetes més tova), i l'arrebossem amb farina i ou batut.

6. Posem oli a escalfar en una paella i courem els trossos d'arròs amb llet, volta i volta, i deixarem escórrer amb paper absorbent perquè eliminin l'excés d'oli.

7. Per acabar, els disposem a un plat de presentació i els espolsem amb sucre blanc i canyella.


Un postre fantàstic pels golosos de la casa, i pels no tant golosos!!!

25 comentarios:

  1. Nyaaaaaaaaaaaam Roser!! quina bona pinta que té aquest invent, em sembla una proposat fantàstica pel Memòries!!
    ànims amb la feina reina!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  2. Sensacional!!! Doncs, si et quedes parat de la quantitat de gent que no sap cuinar en mínim.Una cosa tant vital...

    ResponderEliminar
  3. Qué gran idea Roser, la verdad es que comerse el arroz con leche así a bocados de be ser una auténtica delicia.
    Besitos

    ResponderEliminar
  4. Quina idea més bona!!! I llaminera!!! M'encanta l'arròs amb llet i se que cada variació em sorprendrà!! La teva bonissima té que estar!!
    Petons

    ResponderEliminar
  5. Quina manera més diferent de menjar arròs amb llet, ha de ser boníssim!

    ResponderEliminar
  6. me gusta la manera de has preparado esta leche frita de arroz y es muy tendadora la receta
    bon cap de setmana
    peto

    ResponderEliminar
  7. Muy original roser esta leche frita de arroz, yo nunca la he probado pero seguro que estará de vicio. besitos

    ResponderEliminar
  8. Una idea original per presentar arroç amb llet.
    petonets.

    ResponderEliminar
  9. sí senyora!!! molt original guapa! moltíssimes gràcies per particpar, si vols pots deixar tabé l'altre proposta que ja tens publicada i t'enllacem les udes! ;P petonets

    ResponderEliminar
  10. Ostres quina passada.... si menjo això crec que vaig directa al cel!

    ResponderEliminar
  11. Quina recepta més original! No he fet mai llet fregida normal, imagina't doncs aquesta recepta teva d'avui... Això s'haurà de provar!

    ResponderEliminar
  12. jo tampoc havia fet llet fregida abans...jajaj imagina't m'he tirat directament a la piscina!! És molt bona amb arròs!!! ;-)

    ResponderEliminar
  13. Uooooo!!!! ja porto més de 10.000 visites!!!! quina ilu!! gràcies a toootss!!! espero continuarr així de bé o millorar!!!

    ResponderEliminar
  14. Roser ,eso debe estar buenisimo ,se ve suave y cremoso ,que vicio
    besinos

    ResponderEliminar
  15. Molt bona idea combinar l'arròs amb llet amb la llet fregida, es un plat que m'agrada, però no sempre em surt bé avegades no se m'espessa prou, t'ha quedat molt bé

    ResponderEliminar
  16. He menjat moltes vegades aquestes postres als restaurants (però sense arròs) i sempre m'han encantat, però no n'he fet mai a casa, a tu t'ha quedat perfecte. M'esteu fent vindre una gana amb aquestes receptes d'arròs amb llet... M'encanten. Besets.

    ResponderEliminar
  17. Estupenda esta leche frita, te sigo....un beso corazón.

    ResponderEliminar
  18. Tens raó, tenim sort que ens agradi cuinar, ja que s'ha de fer que millor que fer-ho amb alegria!!! Aquést arròs amb llet t'ha quedat super original!!

    ResponderEliminar
  19. L'arrós amb llet és de les poques coses que no m'agraden... i mira que veient les fotos penso que ha d'estar bo!

    ResponderEliminar
  20. Para los golosos esto es una verdadera tentación, umm con su canela, qué buena!!

    Poder cocinar y disfrutar de lo que se hace es una gran suerte

    Espero que tengas una semana más tranquila

    Abrazos

    ResponderEliminar
  21. Roser, has combinat dos dels meus postres preferits i que no faig mai perquè a casa no agraden, em sembla que em faré el teu 2x1!
    Petons i moltes gràcies per participar al memòries.

    ResponderEliminar
  22. Roser una delicia de recepta,m'encanta sa llet frexida i m'enca s'arròs.....una verdadera tentació.
    Un petó brn gros.

    ResponderEliminar
  23. Acostumo a fer moltes vegades llet fregida, però no així.
    La propera serà com aquesta.
    Nani

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!