Avui us presento un altre aperitiu d'aquells que tant m'agraden, dels que podem tenir el farciment preparat el dia anterior, i just al moment de servir, només caldrà muntar el plat.
Des de que vaig descobrir la mescla de salmó i mascarpone que el faig sovint. Aquesta és una nova versió d'un altre aperitiu de salmó i mascarpone que tinc penjat al blog, tot i que aquest és més innovador i més sorprenent, ja que els ingredients queden amagats dins el farciment. Voleu saber-ne més?
Ingredients:
- Tartaletes petites de massa brisa (comercialitzades)
- 250 g de mascarpone
- 30 g de salmó fumat
- 50 g de salmó fresc (i cuit al vapor)
- nous trinxades i senceres
- Anet
Preparació:
1. En un bol barregem el mascarpone amb el salmó fumat tallat ben petit, el salmó fresc i cuit al vapor desmigat, les nous trinxades amb les mans (perquè es notin al menjar) i una mica d'anet (eneldo) sec.
2. Quan la mescla estigui ben homogènia, o ho mantenim ben tapat a la nevera fins al moment de servir, o posem cullerades del farcit dins la tartaleta de massa brisa, i decorem amb una o mitja nou i una mica de julivert o anet picat.....
Una mossegada exquisida! La recomano!
Són unes tartaletes que passen sense gana i només tenen 4 ingredients.... volaran!!!!
Amb aquestes tartaletes sempre es triomfa, li has posat un farcit molt bo!!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Qué cosa más bonita de tartaletas... y con una combinación fabulosa!!
ResponderEliminarDelicioses!! Ideals per un soparet tipus buffet... Recepta guardada.
ResponderEliminarPetonets guapa
Una bona idea per un aperitiu...
ResponderEliminarPetonets.
Un paté estupendo este que has preparado, me encanta tanto para tartaletas como para volovanes.
ResponderEliminarBesitos
Roser, vaig veure que vas anar a la clase de Caprabo. Jo també havía d'anar-hi i al final no va poder ser. Jo, aquest trimestre tampoc puc anar-hi amb dijous, pero als de bonpreu, si. Classes al mati en fan a vegades, al Gadgets cuina.
ResponderEliminarSi entres a la saeva wweb, t'inscrius i t'envien elprograma. Si no,m'ho dius i jo te l'envio.
Petonets.
Que bones Roser.... sé que amb aquestes tartaletes em posaria al costat i aniria fent.... i anar fent...
ResponderEliminarM'ho apunto!
Aquest tipus de tartaletes trionfen als aperitius!!! me l'apunto per quan tingui un soparet amb amics! petonets
ResponderEliminarUna combinació perfecta!! T'ha quedat molt bona la presentació, per començar a menjar i no parar!!
ResponderEliminarPetons
A casa tinc mascarpone, hauré de comprar el salmó.
ResponderEliminarPetons.
Roser ,que tartaletas tan ricas ,me gustan mucho los ingredientes
ResponderEliminarbesinos
Una delicia molt tentadora¡¡¡
ResponderEliminarUn petó ben gran.
Roser, ja ho crec que passen sense gana!! Han de ser un vici!! ;)
ResponderEliminarPetons!
estos ricos bocados pasan solos la combinacion muy buena
ResponderEliminarpeto
La combinació del farcit m'encanta, són unes tartaletes que tenen l'èxit assegurat!
ResponderEliminarUn aperitiu molt vistòs segur que quedes de fàbula, m'agrada que combines els dos típus de salmó.
ResponderEliminarUn aperitivo delicioso, guardado para estas Navidades :D
ResponderEliminarBesos.
Qué buen relleno, perfecto para cuando tenemos invitados, y además sencillito como a mi me gusta.
ResponderEliminarUn besito
Jo també vull descobrir la combinació mascarpone-salmó...quin misteri! Pel que diu em quedaré enganxada,oi?
ResponderEliminarEt quedaràs enganxada Cristina, si t'agraden els dos ingredients per separat, junts és una explosió màgica!! Com diu la Silvia, és un aperitiu perfecte per aquest nadal!! petons
ResponderEliminar