Buscar este blog

sábado, 30 de abril de 2011

Bombons de mousse de foie


Avui us presento un aperitiu molt "resultón". Es tracte d'un bombó fet amb xocolata, però a dins, té una sorpresa salada.

Tothom que el veu a la taula es fa la mateix pregunta "I això?", perquè sembla impossible haver de menjar dolços com aperitiu, però als que ens agrada la barreja dolç-salat, aquest n'és un bon tast. I els que no hagin provat mai la barreja dolç-salat, els animo a fer aquesta recepta. Ja em direu què us ha semblat.

No us poso les quantitats dels ingredients perquè va més o menys a ull.

Ingredients:

- 1 glaçonera de silicona (si, si, per glaçons)

- Xocolata del 55% o 70%

- Mousse de foie

- Sal maldon

- Mermelada de diferents gustos o vinagre de mòdena reduït

Preparació:

1. Desfeu la xocolata al bany maria o al microones.

2. Un cop tenim la xocolata desfeta, posem una capa fina d'aquesta a cada un dels forats de les glaçonera (sense haver de vernisar'ls amb oli abans, la xocolata ja té prou matèria greixosa). Disposar la glaçonera al congelador durant 5 minuts.

3. Un cop tenim la primera capa congelada, seguirem fent una segona capa de xocolata desfeta sobra la primera. Deixem al congelador uns 10 minuts.

4. Un cop hagin passat els 10 minuts, treiem la glaçonera i omplim cada forat amb la mousse de foie, sent generosos, fins a dalt de tot. Acabarem d'omplir cada forat de la glaçonera amb una capa de xocolata desfeta.

5. Deixem congelar fins al moment de servir.

5. Per servir, només haurem de treure cada bombó un per un (si el motlle és de silicona ens serà més fàcil), i disposa'l a un plat de presentació. Acompanya'l de sal maldon i diferents tipus de mermelada o un espiral de vinagre de mòdena reduït.

Aquí teniu un bombó d'aperitiu per sorprendre els dies tant senyalats com el de demà, el dia de la mare. Proveu-ho i que aprofiti!!

PD: No us passeu menjant-ne, que molta xocolata tampoc és bo!

A DISFRUTAR!!

6 comentarios:

  1. també en faig! i són bonísssssssssims! petonets guapa

    ResponderEliminar
  2. si, el primer cop que en vaig fer la gent feia una cara de sorpresa..jajaj Un petóo!!

    ResponderEliminar
  3. Bon día Rores, quina bona combinació. Aquesta cau, segur, a la propera celebració, jeje.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  4. Perdo Roser, m'he equivocat al posar el teu nom.

    ResponderEliminar
  5. Roser ,gracias por visitar mi blog y hacerte seguidora ,yo estoy paseando por el tuyo ,me encanta ,la pena es que me cuesta entenderlo ,pues tienes recetas riquisimas
    Estos bombones tienen una presencia fabulosa ,seguro que estan de rechupete
    besinos

    ResponderEliminar
  6. Gemma, prova-les a la pròxima! triumfaràs!!

    Pinky, siento que te cueste entenderlo, pero es que el catalán es la mejor manera con la que me expreso, pero seguro que más o menos lo puedes entender que no difiere mucho del castellano. Los bombones muy ricos y muy fáciles! un beso!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!