Buscar este blog

domingo, 17 de abril de 2011

Mousse de torró


Aquesta recepta és per qui encara tingui, al rebost de casa seva, una barra de torró de xixona del lot de nadal.
Jo la vaig comprar expressament després de les festes de nadal perquè sabia que tard o d'hora faria algún experiment amb ella...Doncs ha arribat el dia.

Vaig fer, pel sant de la meva mare (Dolors), una mousse de torró per llepar-se'n als dits, no era gens empalagosa ni pesant, haguessim repetit si no fos perquè el menú va ser força complet.

Així que animo a qui encara tingui una barra de torró per casa, fent nosa, perquè segur que repetireu la recepta pel nadal, i quedareu molt bé davant els vostres invitats.

Allà va!

Ingredients (per 8-10 persones):

- 750 ml de llet semidesnatada

- 130 g sucre blanc

- 50 g maizena

- 200 g torró xixona

- 200 g nata montada sense sucre

- 8-10 tulipes de galeta

- Neules de xocolata

- Fulles de menta

Preparació:

1. Primer cal fer la mousse de torró, per això triturarem la llet, el sucre, la maizena i el torró de xixona (reservarem 1/4 de
la barra per decorar)

2. Un cop triturat, ho evocarem a un cassó i ho posarem al foc, remenant constantment, fins que bulli. Llavors retirarem i deixarem refredar.

3. Un cop fred, barrejarem, amb unes barilles, la nata montada amb la mousse de torró, evitant que la nata baixi i quedi una crema amb consistència de mousse.

4. Deixem refredar a la nevera i just al moment de servir, posarem dues cullerades de la mousse a la tulipa de galeta. Decorarem amb una mica de torró esmicolat, una neula de xocolata i unes fulles de menta.

I llest!! Que vagi de gust!! ;-)

Calories per ració: 370 calories . Un postre de consum ocasional, un postre de diumenge!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!