Jo la vaig comprar expressament després de les festes de nadal perquè sabia que tard o d'hora faria algún experiment amb ella...Doncs ha arribat el dia.
Vaig fer, pel sant de la meva mare (Dolors), una mousse de torró per llepar-se'n als dits, no era gens empalagosa ni pesant, haguessim repetit si no fos perquè el menú va ser força complet.
Així que animo a qui encara tingui una barra de torró per casa, fent nosa, perquè segur que repetireu la recepta pel nadal, i quedareu molt bé davant els vostres invitats.
Allà va!
Ingredients (per 8-10 persones):
- 750 ml de llet semidesnatada
- 130 g sucre blanc
- 50 g maizena
- 200 g torró xixona
- 200 g nata montada sense sucre
- 8-10 tulipes de galeta
- Neules de xocolata
- Fulles de menta
Preparació:
1. Primer cal fer la mousse de torró, per això triturarem la llet, el sucre, la maizena i el torró de xixona (reservarem 1/4 de
la barra per decorar)
2. Un cop triturat, ho evocarem a un cassó i ho posarem al foc, remenant constantment, fins que bulli. Llavors retirarem i deixarem refredar.
3. Un cop fred, barrejarem, amb unes barilles, la nata montada amb la mousse de torró, evitant que la nata baixi i quedi una crema amb consistència de mousse.
4. Deixem refredar a la nevera i just al moment de servir, posarem dues cullerades de la mousse a la tulipa de galeta. Decorarem amb una mica de torró esmicolat, una neula de xocolata i unes fulles de menta.
I llest!! Que vagi de gust!! ;-)
Calories per ració: 370 calories . Un postre de consum ocasional, un postre de diumenge!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
GRACIES PEL TEU COMENTARI!!