Buscar este blog

lunes, 11 de abril de 2011

Xampinyons farcits a "l'estil Roser"

Aquí us presento una recepta de xampinyons farcits a la meva manera. Ahir vam tenir un dinar familiar a casa, amb els pares i els sogres, i com sempre, vaig fer un assortiment d'aperitius. Aquest n'és un d'ells. La combinació d'ingredients va resultar força interessant, a part de ser un aperitiu molt ràpid de fer. Aquí us deixo la recepta per si us animeu a provar-lo!!
Ingredients:


- Xampinyons sencers


- Mousse de foie


- Un pot de romesco


- Cibulet


- Oli oliva


- Sal maldon


Preparació:


1. Arrencar els peus dels xampinyons i guardar els barrets. Netejar-los perquè no tinguin sorra i coure'ls a la planxa amb un rajolinet d'oli a foc moderat, perquè es coguin bé de dins. Un cop cuits evocar-los a una escorredora perquè eliminin l'aigua que deixen anar al coure's.



2. Un cop ben escorreguts, farcir-los generosament amb mousse de foie i, per sobre, salsa romesco (jo he fet servir la marca Ferrer)


3. Posar una mica de sal maldon per sobre la salsa romesco, perquè ressaltin tots els gustos, i una mica de cibulet, donant-li volum. I ja estan llestos per mossegar'ls!



Calories per ració: 130 calories (per 3 xampinyons) És un apertiu fred-tebi, però consistent tenint en compte el farciment que dur. Aconsello menjar-ne en moderació, però menjar-ne!! ;) Bon profit

2 comentarios:

  1. Una proposta original, no he combinat mai el foie amb el romesco... Ho provaré!

    ResponderEliminar
  2. És una combinació interessant, al foie li van molt bé els ingredients dolços, y com que el romesco és més aviat dolçot...prova-ho a veure que et sembla!;)

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!