Però em complicaré molt la vida si he de coure els peus i després desosar-los, congelar-los, tallar-los i especiar-los per donar-hi gust. Vaig pensar, i si els compro fets?? Total, que vaig anar a una botiga d'alimentació, d'aquelles que tenen menjar preparat del dia, i vaig comprar un peu de porc sencer, amb la seva salsa de tomàquet i espècies, d'allò més gustosa. I què vaig fer? Aquí us ho explico.
- Un cop vaig tenir els peus de porc a casa, els vaig desossar, no costa gens perquè els peus estan molt melosos i l'os surt sol, està clar, estan preparats perquè siguin escalfats i menjats.
-Un cop vaig tenir tota la carn separada dels ossos, vaig guardar aquests últims per preparar una gustosa sopa de pollastre, i la carn la vaig posar tota junta sobre un paper film, envolicant aquest com si fos un caramel, ben prensat, deixant el mínim d'aire, i el vaig congelar fins al moment d'utilitzar-lo.
- El dia que el vaig necessitar, simplement el vaig treure del congelar i no va caldre ni descongela'l, la seva textura gelatinosa més la salsa no el va deixar com una pedra, i vaig poder tallar làmines finetes sense problema.
-Vaig disposar las làmines sobre el plat de presentació, hi vaig tirar un raig d'oli d'oliva del bo i una mica de julivert picat, deixar descongelar uns minuts sobre el plat mateix, perquè no sigui tant fred, i ja està llest per menjar. Ja veieu, un plat que sembla molt elaborat però si ja teniu els peus de porc cuits i salsejats, la feina que t'estalvies és molta, i l'aspecte que queda és de restaurant d'estrella michelin!
A comprar peus de porc que són econòmics i menjar un carpaccio d'aquests amb moderació és apta fins i tot per dietes! Animeu-vos a provar-los!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
GRACIES PEL TEU COMENTARI!!