Ingredients (per 4 persones):
- Un enciam del tipus que més us agradi (jo iceberg)
- Un pot d'olives negres sense os
- Un tomàquet gran ben madur tipus montserrat
- Un pebrot verd italià
- Dos ous durs
- Dos llaunes de t
onyina al natural
- Pebre
............................I per amanir-ho com cal: SALSA PESTO
- Un grapat de pinyons
- Un grapat de fulles d'alfàbrega
- 30 g de formatge parmesà ratllat
- 100 ml oli oliva
- Aigua (la que creieu convenient, al vostre gust)
Preparació:
1. Netejar ben net i tallar les fulles d'enciam, tallar les olives per la meitat, el tomàquet i el pebrot ben petitets i barrejar amb l'enciam.
2. Desrprés, posar-hi les dues llaunes de tonyina escorregudes i els ous durs ben trinxadets. Barrejar bé i moldre una mica de pebre negre per sobre.
3. A part, elaborarem la salsa pesto triturant t
ots els ingredients de cop. Jo ho poso tot més o menys a ull, per això l'heu d'anar tastant fins que estigui al vostre gust.
4. Disposar la font d'amanida a la taula i la salsa pesto a part, perquè cada comensal en posi tant com en vulgui
Que aprofitii!!
Calories per ració: 150 + la salsa pesto, però si esteu de règim la substituiu per una vinagreta convensional d'oli i vinagre.
Observacions: jo la salsa pesto la faig sense all perquè per mi és molt indigest, i sense sal, perquè considero que el parmesà ja és prou salat!!
M'encanten les amanides! I si són tan completes com aquesta, encara més. Qui diu que fer plats sans és avorrit? :)
ResponderEliminarja ho pots ben dir ja, qui diu el contrari és que no ho ha intentat mai!! ;)
ResponderEliminar