Ingredients (per 2 persones):
- 1 bossa d'arròs blanc precuit de 150g
- 2 bossetes de tinta de calamar
- 1/2 pebrot verd italià
- 1/2 ceba tendra
- Un grapat de fulles d'enciam
- 4 navalles
- oli d'oliva
- sal
Preparació:
1. Amb la bossa d'arròs seguim les instruccions del fabricant i la coem al microones durant 3 minuts.
2. Mentrestant, sofregit amb una miqueta d'oli i sal la ceba i el pebrot tallat ben petitó.
3. Evocar l'arròs cuit al sofregit ja fet, donar unes voltes i posar-hi el contingut de les dues bossetes de tinta. Barrejar-ho bé tot durant uns 3-5 minuts.
4. A part, courem les navalles en una paella a foc fort.
5. Per presentar el plat, escollim una copa de còctel i posem a la base fulles d'enciam tallades ben fines. Sobre les fulles posem la meitat de l'arròs negre que hem preparat, i per acabar col·loquem les dues navalles per copa disposades verticalment, donant volum al plat.
I ja està llest, ràpid, senzill
Un plat d'arròs negre ràpid ;)!
Calories per ració: 130 calories.
És un plat ideal per aquestes temperatures que ens arriben. Perquè com que la quantitat d'arròs negre és escassa, no dóna sensació de pesadesa i ens dóna l'energia necessària per continuar amb la nostra tasca diària.
QUE APROFITI!!!
Que rico se ve este arrocito y la presentación de 10.
ResponderEliminarUN BESOTE
jaja graciass wapa!! bueno, bonito y barato jajaj! un besazoo!
ResponderEliminar