Buscar este blog

sábado, 9 de abril de 2011

ARRÒS NEGRE AMB NAVALLES


Aquest plat, concretament, és un aperitiu o primer plat lleuger, ja que es serveix en copa de còctel. És un plat rapidet, amb productes de la Sirena (en sóc molt fan), m'haurien de cobrar comisió, que podeu tenir fet en un obrir i tancar d'ulls, només cal tenir els ingredients preparats.

Ingredients (per 2 persones):

- 1 bossa d'arròs blanc precuit de 150g

- 2 bossetes de tinta de calamar

- 1/2 pebrot verd italià

- 1/2 ceba tendra

- Un grapat de fulles d'enciam

- 4 navalles

- oli d'oliva

- sal

Preparació:

1. Amb la bossa d'arròs seguim les instruccions del fabricant i la coem al microones durant 3 minuts.

2. Mentrestant, sofregit amb una miqueta d'oli i sal la ceba i el pebrot tallat ben petitó.

3. Evocar l'arròs cuit al sofregit ja fet, donar unes voltes i posar-hi el contingut de les dues bossetes de tinta. Barrejar-ho bé tot durant uns 3-5 minuts.

4. A part, courem les navalles en una paella a foc fort.

5. Per presentar el plat, escollim una copa de còctel i posem a la base fulles d'enciam tallades ben fines. Sobre les fulles posem la meitat de l'arròs negre que hem preparat, i per acabar col·loquem les dues navalles per copa disposades verticalment, donant volum al plat.

I ja està llest, ràpid, senzill

Un plat d'arròs negre ràpid ;)!


Calories per ració: 130 calories.

És un plat ideal per aquestes temperatures que ens arriben. Perquè com que la quantitat d'arròs negre és escassa, no dóna sensació de pesadesa i ens dóna l'energia necessària per continuar amb la nostra tasca diària.

QUE APROFITI!!!


2 comentarios:

  1. Que rico se ve este arrocito y la presentación de 10.
    UN BESOTE

    ResponderEliminar
  2. jaja graciass wapa!! bueno, bonito y barato jajaj! un besazoo!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!