Diuen que a la tercera va la vençuda. No sempre passa. En aquest cas, a la tercera vam aconseguir separar el café del whisky!
Com?
Amb molt de sucre i molta paciència. Però el resutat final no té ni molt gust a whisky ni és gens empalagós! Però en boca és ...ple vici!
Ingredients (per un got generòs):
- 5 cullerades de sucre
- 50 ml de whisky
- 100 ml de café
- Nata muntada
Preparació:
1. Es fica el sucre amb el whisky dins un got, i es porta al microones fins a l'ebullició. Es treu i es remena perquè el sucre es desfaci del tot.
2. A part, fem el café.
3. Tirem el café al whisky amb molt de compte, amb l'ajuda d'una cullera a la inversa per evitar que es toqui de cop i es barreji el café amb el whisky.
4. Finalment hi afegim nata muntada. Barregem les 3 capes i....
Fabulós!!
És molt fàcil de fer i el gust és increïble. Sembla que quedi dolç però no és gens empalagós, i el whisky s'evapora bastant al bullir.
Per un postre de cap de setmana per repetir!
Bon profit!
Uau, t'han quedat les dues capes molt ben definides!!!!
ResponderEliminarRecepta apuntada directament a pendents, que a casa som molt de cafè ;)
Visca l'alcohol, amb copes així!!! ha ha ha. Petonets
ResponderEliminarM'encanta el café irlandés, i no és gens fácil fer-lo!!
ResponderEliminarT'ha quedat perfecte!
Petons
Quina bona pinta, t'ha quedat ideal Roser!
ResponderEliminarEncara m'enrecordo del fart que m'he fet de preparar-los en els meus anys de joventut treballant de cambrer mentres anava a la universitat... i aquest no desmereix en absolut el de un bon barman!
Petons!
Una copeta d'aquestes m'aniria bé! segur que m'animaria!!! petó
ResponderEliminarNo l'he provat mai, però ara m'han entrat ganes!! jejejejej Seria un bon acabament pel sopar d'avui per exemple, bona festa!!! petons
ResponderEliminarR oser ,que buena pinta y lo bien que te quedo separado ,se me hace la boca agua ,que rico
ResponderEliminarbesinos
Autèntica malabarista! no sóc de cafè però reconec que la copa és resultona a la vista.
ResponderEliminar