Us agraden els aperitius/vermuts dels diumenges?
A mi m'encanta acompanyar una copeta de vi o vermut amb uns musclus en escabetx, unes escopinyes, unes olives i/o unes patatetes fregides, de tant en tant també!
Doncs com que ja porto massa caps de setmana comprant conserves, he decidit començar-ne a fer a casa, i he començat per uns musclus en escabetx. Fàcils, fàcils!
Ingredients:
- 250 g musclus congelats sense valves
- 2 fulles de llorer
- 3 dents d'all
- 1 culleradeta de guindilles seques
- 100 ml oli d'oliva
- 100 ml de vi blanc
Preparació:
1. Fiquem els musclus directament congelats a un cassó, juntament amb el llorer, els alls, les guindilles, l'oli i el vinagre.
2. Ho posem a foc baix durant 10-15 minuts.
3. Ho conservem en pots, amb tots els líquids i ingredients, de vidre esterilitzats i cap a la nevera, o al rebost.
Si en feu molt vigileu de ficar els pots al bany maria, perquè es conservi millor!
Bon profit!
Preparació:
1. Fiquem els musclus directament congelats a un cassó, juntament amb el llorer, els alls, les guindilles, l'oli i el vinagre.
2. Ho posem a foc baix durant 10-15 minuts.
3. Ho conservem en pots, amb tots els líquids i ingredients, de vidre esterilitzats i cap a la nevera, o al rebost.
Si en feu molt vigileu de ficar els pots al bany maria, perquè es conservi millor!
Bon profit!
un dels meus aperitius preferits, Roser! Que bons, els musclos, i l'escabetx casolà encara més!
ResponderEliminarQuins musclos més bons, això és un gran aperitiu, sí senyora!
ResponderEliminaroh....!!!Demà en faig....Records
ResponderEliminarRoser ,me encanta este aperitivo y a ti te quedaron estos mejillones buenisimos
ResponderEliminarbesinos
Buenas noches Roser, como dice nuestra amiga Pinky es un delicioso aperitivo sano y muy recomendable.Besosss
ResponderEliminarMuy ricooooooo!!! Un besote!
ResponderEliminarBoníssim, ideal per un gran apertiu.
ResponderEliminarI fets a casa,segur que molt més bons!
Mmmmm, a casa volarien. Quina pinta més bona!
ResponderEliminarMuacs
Doncs ja tens raó, en comptes de comprar tanta llauna de tant en tant ho podríem preparar a casa!
ResponderEliminarPues sí que me encanta tomar un buen vino con una tapa para ir matando el hambre... este escabeche casero es una pasada
ResponderEliminarAbrazos y buena semana!!!
Quina bona idea fer-ho a casa!! Té que ser molt més sa que amb la llauna. Ho tinc que provar! petons
ResponderEliminarPrefereixo les escopinyes! però vaja amb aquest vermutet no li faria cap lleig.
ResponderEliminarUn musclus molt bons i picantets perfectes!
ResponderEliminarUna abraçada
musclus en escabetx, casolans,.........bonissims
ResponderEliminar