Buscar este blog

domingo, 20 de octubre de 2013

Musclus en escabetx

Us agraden els aperitius/vermuts dels diumenges?

A mi m'encanta acompanyar una copeta de vi o vermut amb uns musclus en escabetx, unes escopinyes, unes olives i/o unes patatetes fregides, de tant en tant també!

Doncs com que ja porto massa caps de setmana comprant conserves, he decidit començar-ne a fer a casa, i he començat per uns musclus en escabetx. Fàcils, fàcils!

Ingredients:

- 250 g musclus congelats sense valves
- 2 fulles de llorer
- 3 dents d'all
- 1 culleradeta de guindilles seques
- 100 ml oli d'oliva
- 100 ml de vi blanc


Preparació:

1. Fiquem els musclus directament congelats a un cassó, juntament amb el llorer, els alls, les guindilles, l'oli i el vinagre.

2. Ho posem a foc baix durant 10-15 minuts.

3. Ho conservem en pots, amb tots els líquids i ingredients, de vidre esterilitzats i cap a la nevera, o al rebost.

Si en feu molt vigileu de ficar els pots al bany maria, perquè es conservi millor!

Bon profit!

14 comentarios:

  1. un dels meus aperitius preferits, Roser! Que bons, els musclos, i l'escabetx casolà encara més!

    ResponderEliminar
  2. Quins musclos més bons, això és un gran aperitiu, sí senyora!

    ResponderEliminar
  3. Roser ,me encanta este aperitivo y a ti te quedaron estos mejillones buenisimos
    besinos

    ResponderEliminar
  4. Buenas noches Roser, como dice nuestra amiga Pinky es un delicioso aperitivo sano y muy recomendable.Besosss

    ResponderEliminar
  5. Boníssim, ideal per un gran apertiu.
    I fets a casa,segur que molt més bons!

    ResponderEliminar
  6. Mmmmm, a casa volarien. Quina pinta més bona!
    Muacs

    ResponderEliminar
  7. Doncs ja tens raó, en comptes de comprar tanta llauna de tant en tant ho podríem preparar a casa!

    ResponderEliminar
  8. Pues sí que me encanta tomar un buen vino con una tapa para ir matando el hambre... este escabeche casero es una pasada

    Abrazos y buena semana!!!

    ResponderEliminar
  9. Quina bona idea fer-ho a casa!! Té que ser molt més sa que amb la llauna. Ho tinc que provar! petons

    ResponderEliminar
  10. Prefereixo les escopinyes! però vaja amb aquest vermutet no li faria cap lleig.

    ResponderEliminar
  11. Un musclus molt bons i picantets perfectes!
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  12. musclus en escabetx, casolans,.........bonissims

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!