Què bons que són els postres lleugers però ben sabrosos, oi?
Doncs aquest n'és un d'ells! Fem un tiramisú que no té res de tiramisú, però que ben fet i ben decorat en podria passar tranquilament.
Substituim el mascarpone per iogurt grec, el café per ron, el pa de pessic per galetes, el sucre per estevia i, a més, hi afegim una fruita que va genial amb el ron, el iogurt i la xocolata, el plàtan.
Som-hi!
Ingredients (per a dues copes):
- 2 iogurts grecs
- 2 culleradetes d'estevia
- 6 galetes
- rajolí de ron
- 1 plàtan madur
- Xocolata per fondre
Preparació:
1. Trenquem irregularment unes galetes i les fiquem a la base d'una copa. Les reguem amb un rajolinet de ron.
2. Sobre les galetes hi col·loquem un plàtan madur i aixafat. A sobre, el iogurt grec ensucrat amb estevia en pols al gust de cadascú i, finalment, acabem amb una culleradeta de xocolata negre desfeta.
A la nevera perquè agafi consistència i ja ho tenim llest per saborejar-lo!!
Bon profit!
Trobo que és boníssim!!!!
ResponderEliminarAmb el gustet del plàtan.... m'encanta!!!
petonets Roser.
amb plàtan............¡¡que bo!!!
ResponderEliminarPero que delicia de postre niña, que bueno tiene que estar y que completito con sus galletas, sus fruta y yogur y como colofón ese chocolate negro, para derretirse vamos. Besinos
ResponderEliminaruna copa fantastica y queda un postre de categoria con estos ingredientes¡
ResponderEliminarBss
Qui diu que les postres no poden ser lleugeres i sanes?
ResponderEliminarL'estèvia és un bon recurs, a casa també en faig servir sovint.
Ei!! Mola molt aquesta copa, Roser! M'ho apunto.
ResponderEliminarMmm tiramisú d eplatan m'agrada i si e´s lleuguer encara mes, la presentació t'ha quedat molt bé!
ResponderEliminarAixò no es fa Roser... quina copa més bona i temptadora! petó
ResponderEliminarRoser un postre lleuger però boníssim!!!!
ResponderEliminarRoser ,que bueno ,me parece un postre ligero y genial
ResponderEliminarbesinos
Una variant de tiramisú d'allò més deliciosa Roser, molt bona pensada!
ResponderEliminarPetons!
Hola cariño!!! llevaba un tiempo sin venir a verte, no tengo vergüenza. Me he puesto a repasar todas las recetas desde la última que vi, y estaba flipando, con los nidos, la quiche, el pollo y para terminar me encuentro con este tiramisú tan delicioso y encima más ligero. Eres una máquina, espero que te esté yendo muy bien tu catering, no te he preguntado hasta ahora. Un besote enorme
ResponderEliminarfa segles que no mejo tiramissú! i mai he tastat el de plàtan! bon cap de setmana
ResponderEliminarMolt lleuger como que no...però l´estèvia deu ajudar, oi?
ResponderEliminarBuenas tardes Roser. Que buen postre que nos dejas hoy. Esta versión de tiramisú tiene una pinta deliciosa. Solo con ver la receta dan ganas de quitarte una copita.
ResponderEliminarUn beso Paco
Que copa has logrado,de verla ya la comes con la vista, bsss
ResponderEliminarMmmmm que bo!!! I fàcil!! Perfecte per un dia que no saps que fer, i segur que quedes molt bé! petons
ResponderEliminarSi que és veritat que no té massa de tiramisú, però estic segura que està tan o més bo!! m'encanta aquesta copa!
ResponderEliminarUn tiramisú disfressat! Deu ser boníssim, té molt bona pinta!
ResponderEliminarMarta
Un tiramisu ben original!! I amb copa queda tan ben presentat!!1 M'encanta!!!
ResponderEliminarPetonets