Buscar este blog

miércoles, 16 de octubre de 2013

"Tiramisú" lleuger de plàtan

Què bons que són els postres lleugers però ben sabrosos, oi?

Doncs aquest n'és un d'ells! Fem un tiramisú que no té res de tiramisú, però que ben fet i ben decorat en podria passar tranquilament.

Substituim el mascarpone per iogurt grec, el café per ron, el pa de pessic per galetes, el sucre per estevia i, a més, hi afegim una fruita que va genial amb el ron, el iogurt i la xocolata, el plàtan.

Som-hi!

Ingredients (per a dues copes):

- 2 iogurts grecs
- 2 culleradetes d'estevia
- 6 galetes
- rajolí de ron
- 1 plàtan madur
- Xocolata per fondre

 
Preparació:
1. Trenquem irregularment unes galetes i les fiquem a la base d'una copa. Les reguem amb un rajolinet de ron. 

2. Sobre les galetes hi col·loquem un plàtan madur i aixafat. A sobre, el iogurt grec ensucrat amb estevia en pols al gust de cadascú i, finalment, acabem amb una culleradeta de xocolata negre desfeta.

A la nevera perquè agafi consistència i ja ho tenim llest per saborejar-lo!!

Bon profit!

20 comentarios:

  1. Trobo que és boníssim!!!!
    Amb el gustet del plàtan.... m'encanta!!!
    petonets Roser.

    ResponderEliminar
  2. amb plàtan............¡¡que bo!!!

    ResponderEliminar
  3. Pero que delicia de postre niña, que bueno tiene que estar y que completito con sus galletas, sus fruta y yogur y como colofón ese chocolate negro, para derretirse vamos. Besinos

    ResponderEliminar
  4. una copa fantastica y queda un postre de categoria con estos ingredientes¡
    Bss

    ResponderEliminar
  5. Qui diu que les postres no poden ser lleugeres i sanes?
    L'estèvia és un bon recurs, a casa també en faig servir sovint.

    ResponderEliminar
  6. Ei!! Mola molt aquesta copa, Roser! M'ho apunto.

    ResponderEliminar
  7. Mmm tiramisú d eplatan m'agrada i si e´s lleuguer encara mes, la presentació t'ha quedat molt bé!

    ResponderEliminar
  8. Això no es fa Roser... quina copa més bona i temptadora! petó

    ResponderEliminar
  9. Roser un postre lleuger però boníssim!!!!

    ResponderEliminar
  10. Roser ,que bueno ,me parece un postre ligero y genial
    besinos

    ResponderEliminar
  11. Una variant de tiramisú d'allò més deliciosa Roser, molt bona pensada!

    Petons!

    ResponderEliminar
  12. Hola cariño!!! llevaba un tiempo sin venir a verte, no tengo vergüenza. Me he puesto a repasar todas las recetas desde la última que vi, y estaba flipando, con los nidos, la quiche, el pollo y para terminar me encuentro con este tiramisú tan delicioso y encima más ligero. Eres una máquina, espero que te esté yendo muy bien tu catering, no te he preguntado hasta ahora. Un besote enorme

    ResponderEliminar
  13. fa segles que no mejo tiramissú! i mai he tastat el de plàtan! bon cap de setmana

    ResponderEliminar
  14. Molt lleuger como que no...però l´estèvia deu ajudar, oi?

    ResponderEliminar
  15. Buenas tardes Roser. Que buen postre que nos dejas hoy. Esta versión de tiramisú tiene una pinta deliciosa. Solo con ver la receta dan ganas de quitarte una copita.
    Un beso Paco

    ResponderEliminar
  16. Que copa has logrado,de verla ya la comes con la vista, bsss

    ResponderEliminar
  17. Mmmmm que bo!!! I fàcil!! Perfecte per un dia que no saps que fer, i segur que quedes molt bé! petons

    ResponderEliminar
  18. Si que és veritat que no té massa de tiramisú, però estic segura que està tan o més bo!! m'encanta aquesta copa!

    ResponderEliminar
  19. Un tiramisú disfressat! Deu ser boníssim, té molt bona pinta!
    Marta

    ResponderEliminar
  20. Un tiramisu ben original!! I amb copa queda tan ben presentat!!1 M'encanta!!!
    Petonets

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!