Buscar este blog

domingo, 27 de octubre de 2013

Arròs de botifarres amb crosta

Què us sembla un arrosset de diumenge... coberta  d'una crosta d'ou?

És una innovació que feia temps tenia a la ment, i aquí el plasmo, gràcies a l'aportació del caldo per a paelles ANETO.

Ingredients (per a dues persones):

- 200 g arròs bomba
- 600 ml de caldo per paelles de carn i verdura ANETO
- 1 botifarra negra
- 1 botifarra blanca
- 1/2 xoriç
- 4 xampinyons
- 1 all
- 1 ceba 
- Oli d'oliva
- 3 ous
- Sal i pebre


Preparació:

1. En una paella daurem amb una mica d'oli un gra d'all, una ceba i 4 xampinyons. Quan aquests hagin agafat color afegim el xoriç i les botifarres a rodanxes i deixem coure 3 minuts juntament amb la resta de sofregit. 

2. Seguidament incorporem l'arròs i el caldo ANETO. Ho deixem coure a foc lent-mig uns 15 minuts. Mentrestant preescalfarem el forn.

3. Batem 3 ous i els escampem per sobre l'arròs ja precuit. Ho fiquem al forn a 200ºC fins que es torri la superfície i l'ou estigui completament cuit. Són uns 5 minuts de forn.

I ja està llest per servir-ho!

Fantàstic arròs per acabar un cap de setmana com cal!

Bon profit!

11 comentarios:

  1. Se'm fa salivera amb aquest arròs només veure la foto!

    ResponderEliminar
  2. Ostres, un veritable arrós amb solera, contundent i gustós. Per cert, mai m'havia imaginat aixó de posar ous sobre l'arrós i torrar-los al form... interessant!!.

    Per cert, m'agrada la nova imatge de fons :)

    Cuina d'emergencia
    http://cuinademergencia.blogspot.com

    ResponderEliminar
  3. Que hambre me ha entrado al verlo ummmmque rico.

    ResponderEliminar
  4. Que pinta,tengo ganas de tomar un arroz con costra y este seguro que está muy rico.besinos

    ResponderEliminar
  5. solo viendo la foto ya me ha entrado hambre!!!! q rico q tiene q estar!!!!

    ResponderEliminar
  6. Roser ,nunca comi el arroz con costra y desde luego que tiene que estar buenisimo viendo este tuyo
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  7. un bon caldo sempre fa l'arròs més bo, oi? I amb el cruixent de la crosta ha de quedar de vici total.

    ResponderEliminar
  8. Buenos días Roser. Me parece de lujo este estupendo plato de arroz, con esas butifarras que le has puesto, además terminado de hacer en el horno con esa costra. UN PLATO MUY DELICIOSO Y APETECIBLE.
    Un beso Paco

    ResponderEliminar
  9. Quin arròs Ummm, amb aquesta crosta deu d’estar boníssim !!
    Petons

    ResponderEliminar
  10. Saps que? No l'he provat mai aquest arròs! I m'han parlar molt bé, que es molt bo... Doncs la teva recepta te una pinta espectacular, em menjaria tot aquest plat ben a gust!! Ho tindre que provar doncs... petons

    ResponderEliminar
  11. A mi el arroz me encantaaaaa!!! Y este tiene una pinta deliciosa! Tengo q probarlo! Un abrazo guapa

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!