I tornem a orient!!
Si us agraden els plats especiats, complets i salsejats, aquesta és la vostra recepta!
Un consell, vigileu amb la quanitat de bitxo que hi afegiu!! Millor que n'afegiu de menys a més, segons us agradi més o menys picant! Perquè sino us poden quedar uns llavis com si haguessiu tingut una sessió de botox.
Ingredients (per a dues persones):
- 2 pits de pollastre
- 40 g mantega
- Macerar amb: bitxo en pols (pebre vermell picant), suc llimona i sal
- Arròs basmati o pa àrab
PER LA SALSA TIKKA MASSALA
- 250 iogurt grec natural
- 1/2 cullerada de bitxo en pols (pebre vermell picant)
- 2 cullerades gingebre ratllat
- 2 dents d'all
- el suc de 1/2 llimona
- 1/2 cullerada de garam massala
- 2 cullerades oli girasol
Preparació:
1. Tallem el pollastre a daus i el deixem macerar amb el bitxo en pols, el suc de llimona i un pessic de sal durant una mitja hora a la nevera, mentre fem la salsa (tikka massala).
2. Per la salsa, mesclem tots els ingredients amb la batedora.
3. Barregem el pollastre amb 1/3 part de la salsa a una paella i ho deixem coure a foc mig-alt durant 5 minuts.
4. Un cop a passat aquest temps, ho fiquem a una safata de pirex amb la resta de la salsa i ho enfornem a 250ºC durant 10 minuts.
5. Acompanyem el plat amb arròs basmati o pa àrab.
Un plat la mar de senzill i ple ple de sabor!
Us animo a provar-lo, sobretot als amants de les espècies i del picant, que es l'essència del plat!
Mmm... M'encanta aquest tipus de plats! Ha d ser boniiisssimmm, molt es gracies!! ;-)
ResponderEliminarHe d´aconsseguir aquestes especies..el pollastre ha de saber deliciós. Petons,
ResponderEliminarFa temps que tinc ganes de provar de fer-lo, mai hi penso quan sóc a la cuina! I a tu em sembla que t'ha quedat per llepar-se'n els dits!
ResponderEliminarRoser m'encanten els plats especiats i amb salseta.
ResponderEliminarAins, pero qué cosa más rica. Yo creí que tikki massala era una mezcla de especias pero veo que es una salsita que se puede preparar
ResponderEliminarME encanta
Besitos
Hola Roser, que pinta más buena tiene el pollo con esta salsita picantita, te ha quedado genial.
ResponderEliminarBesos
Cocinando con Montse
Que combinacion has logrado, me encantan las especias, cocino mucho con ellas, besos
ResponderEliminarHauré de buscar aquesta espècie......a veure si la trobo!!!!
ResponderEliminarSalut i petons,
Olga
mmm... ha de quedar un pollastre super gustós, amb aquesta barreja d'espècies. I les salses que tenen iogurt com a base m'encanten.
ResponderEliminarAquest pollastre a casa triomfa segur, ens encanten les espècies, el provaré!
ResponderEliminarEspeciats??? mmmmmmm m'encanta!!! per cert... que és la garam massala???. Aquest pollastre té un aspecte deliciós nena :-))
ResponderEliminarPetons, Sandra.
es una barreja d'especies. La compro als supermercats àrabs, pakis....
Eliminar
ResponderEliminarRoser, aquest plat t'ha quedat espectacular ha de ser boníssim!!!!
Amb el que m'agrada el pollastre així, i no ho he fet mai a casa... quina pinta Roser, t'ha quedat de luxe!
ResponderEliminarPetons!
A mi lo oriental fuera de casa lo veo de lejos, pero todo cambia si es caserito. Un besiño.
ResponderEliminarque buenisima pinta! ya estoy buscando esas especias!! esto tengo que probarlo!
ResponderEliminarQue buena pinta me hace así :) me lo cenaba yo esta noche pero me faltan ingredientes ains... Un besito!
ResponderEliminarRecetas de una gatita enamorada
Aquest és un d'aquells plats que sempre l'he menjat al restaurant, de fet no m'havia ni plantejat que es podia preparar a casa i que fos tan senzill, bé només em caldria aconseguir aquesta espècie màgica...
ResponderEliminarRoser ,esa salsa tiene que hacer de ese plato de pollo un bocado de lo mas especial ,ya lo creo
ResponderEliminarbesinos
Ja em veig buscant un paki per comprar aquestes espècies, perquè aquest pollastre fa una pinta! a més a mi el gustet picantet m'agrada molt!
ResponderEliminarSaps que no l'he provat mai aquest pollastre? Però fa una bona pinta, crec que un dia m'atreviré a fer-lo!
ResponderEliminares una manera muy buena de comer el pollo con estas especies,me gustan
ResponderEliminarpeto
No l'he provat mai aquesta salsa però de ben segur que m'encantaria aquest plat, m'agraden molt els plats especiats. T'ha quedat perfecte segur! petons
ResponderEliminarSi que es sencillo. Lo que mas me ha gustado es la receta de la salsa, asi la tenemos disponible y no hay qeu comprarla que siempre tienen ese gustillo a artificial.
ResponderEliminar