Buscar este blog

miércoles, 9 de octubre de 2013

Pollastre tikka massala

I tornem a orient!!

Si us agraden els plats especiats, complets i salsejats, aquesta és la vostra recepta! 

Un consell, vigileu amb la quanitat de bitxo que hi afegiu!! Millor que n'afegiu de menys a més, segons us agradi més o menys picant! Perquè sino us poden quedar uns llavis com si haguessiu tingut una sessió de botox.


Ingredients (per a dues persones):

- 2 pits de pollastre
- 40 g mantega

- Macerar amb: bitxo en pols (pebre vermell picant), suc llimona i sal

- Arròs basmati o pa àrab

PER LA SALSA TIKKA MASSALA

- 250 iogurt grec natural
- 1/2 cullerada de bitxo en pols (pebre vermell picant)
- 2 cullerades gingebre ratllat
- 2 dents d'all
- el suc de 1/2 llimona
- 1/2 cullerada de garam massala
- 2 cullerades oli girasol


Preparació:

1. Tallem el pollastre a daus i el deixem macerar amb el bitxo en pols, el suc de llimona i un pessic de sal durant una mitja hora a la nevera, mentre fem la salsa (tikka massala).

2. Per la salsa, mesclem tots els ingredients amb la batedora.

3. Barregem el pollastre amb 1/3 part de la salsa a una paella i ho deixem coure a foc mig-alt durant 5 minuts.

4. Un cop a passat aquest temps, ho fiquem a una safata de pirex amb la resta de la salsa i ho enfornem a 250ºC durant 10 minuts.

5. Acompanyem el plat amb arròs basmati o pa àrab.

Un plat la mar de senzill i ple ple de sabor!

Us animo a provar-lo, sobretot als amants de les espècies i del picant, que es l'essència del plat!

Bon profit!

Us porto nova foto del plat:


Deliciós!!


24 comentarios:

  1. Mmm... M'encanta aquest tipus de plats! Ha d ser boniiisssimmm, molt es gracies!! ;-)

    ResponderEliminar
  2. He d´aconsseguir aquestes especies..el pollastre ha de saber deliciós. Petons,

    ResponderEliminar
  3. Fa temps que tinc ganes de provar de fer-lo, mai hi penso quan sóc a la cuina! I a tu em sembla que t'ha quedat per llepar-se'n els dits!

    ResponderEliminar
  4. Roser m'encanten els plats especiats i amb salseta.

    ResponderEliminar
  5. Ains, pero qué cosa más rica. Yo creí que tikki massala era una mezcla de especias pero veo que es una salsita que se puede preparar
    ME encanta
    Besitos

    ResponderEliminar
  6. Hola Roser, que pinta más buena tiene el pollo con esta salsita picantita, te ha quedado genial.
    Besos
    Cocinando con Montse

    ResponderEliminar
  7. Que combinacion has logrado, me encantan las especias, cocino mucho con ellas, besos

    ResponderEliminar
  8. Hauré de buscar aquesta espècie......a veure si la trobo!!!!
    Salut i petons,
    Olga

    ResponderEliminar
  9. mmm... ha de quedar un pollastre super gustós, amb aquesta barreja d'espècies. I les salses que tenen iogurt com a base m'encanten.

    ResponderEliminar
  10. Aquest pollastre a casa triomfa segur, ens encanten les espècies, el provaré!

    ResponderEliminar
  11. Especiats??? mmmmmmm m'encanta!!! per cert... que és la garam massala???. Aquest pollastre té un aspecte deliciós nena :-))
    Petons, Sandra.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. es una barreja d'especies. La compro als supermercats àrabs, pakis....

      Eliminar

  12. Roser, aquest plat t'ha quedat espectacular ha de ser boníssim!!!!

    ResponderEliminar
  13. Amb el que m'agrada el pollastre així, i no ho he fet mai a casa... quina pinta Roser, t'ha quedat de luxe!

    Petons!

    ResponderEliminar
  14. A mi lo oriental fuera de casa lo veo de lejos, pero todo cambia si es caserito. Un besiño.

    ResponderEliminar
  15. que buenisima pinta! ya estoy buscando esas especias!! esto tengo que probarlo!

    ResponderEliminar
  16. Que buena pinta me hace así :) me lo cenaba yo esta noche pero me faltan ingredientes ains... Un besito!

    Recetas de una gatita enamorada

    ResponderEliminar
  17. Aquest és un d'aquells plats que sempre l'he menjat al restaurant, de fet no m'havia ni plantejat que es podia preparar a casa i que fos tan senzill, bé només em caldria aconseguir aquesta espècie màgica...

    ResponderEliminar
  18. Roser ,esa salsa tiene que hacer de ese plato de pollo un bocado de lo mas especial ,ya lo creo
    besinos

    ResponderEliminar
  19. Ja em veig buscant un paki per comprar aquestes espècies, perquè aquest pollastre fa una pinta! a més a mi el gustet picantet m'agrada molt!

    ResponderEliminar
  20. Saps que no l'he provat mai aquest pollastre? Però fa una bona pinta, crec que un dia m'atreviré a fer-lo!

    ResponderEliminar
  21. es una manera muy buena de comer el pollo con estas especies,me gustan
    peto

    ResponderEliminar
  22. No l'he provat mai aquesta salsa però de ben segur que m'encantaria aquest plat, m'agraden molt els plats especiats. T'ha quedat perfecte segur! petons

    ResponderEliminar
  23. Si que es sencillo. Lo que mas me ha gustado es la receta de la salsa, asi la tenemos disponible y no hay qeu comprarla que siempre tienen ese gustillo a artificial.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!