Buscar este blog

sábado, 13 de agosto de 2011

Còctel Bellini

El còctel Bellini és una beguda refrescant, suau i molt apropiada per oferir als nostres invitats a qualsevol ocasió, ja sigui com aperitiu o com a finalització d'un sopar.
És un còctel clàssic, creat a la década dels 40. Jo he fet la meva pròpia versió. Queda molt suau i va perfecte per acompanyar un sopar envoltat de bona companyia.

Aquesta beguda de prèssec aprofito per presentar-la a la recepta del 15, on el tema d'aquest mes és el "prèssec", una de les millors fruites de l'estiu.

Ingredients:

-1 ampolla de cava brut (750ml)
-500 ml de suc de prèssec (jo vaig utilitzar de la marca Granini)
-Trossets de prèssec de vinya
-Sucre i llimona per decorar les copes

Preparació:

1. Mullar la boca de les copes amb un trosset de llimona, i seguidament, passar aquestes per un plat ple de sucre blanc, així quedarà enganxat i li donarà una presentació més formal.

2. Tallarem el prèssec a trossets ben petits i els disposarem al fons de la copa.

3. Barrejarem, en una gerra, l’ampolla de cava amb el suc de prèssec. Reservem a la nevera.

4. Al moment que arribin els invitats, posarem el cava amb el suc a cada una de les copes, i ja tindrem preparat el còctel bellini per disfrutar-lo amb la millor companyia, i la millor temperatura.

És un còctel que s’ha de presentar ben fresquet.

Aquestes proporcions dónen per 10-12 copes de cava.

Que vagi de gust!

12 comentarios:

  1. Roser, este me parece un coctel estupendo.Tiene que estar estupendoo, además que quedas muy bien con llos invitados con ese azuquita en los vasos que pareces una profesional, jeje
    Besitos

    ResponderEliminar
  2. Doncs no coneixia aquest cocktel! No soc gaire de begudes amb alcohol però segur que ben fred deu entrar sol.
    Petons.

    ResponderEliminar
  3. m'encanten tant els préssesc com el cava, per tant, es el meu coktel perfecte...
    petonets.

    ResponderEliminar
  4. Quin coctel més apetitós! Sembla genial per rebre als invitats. Molt bona idea!

    Petons.

    ResponderEliminar
  5. Que buena idea!! Un contraste perfecto. E imagino de un sabor exquisito. Pienso probarlo antes de que acabe el verano. No se me habría ocurrido nunca juntar estos dos sabores. Cava y zumo de lelocotón. Enhorabuena. Saludos cordiales

    ResponderEliminar
  6. Dono fe que és boníssim... de fet demà veuràs una cosa semblant al nostre bloc! jejejeje hem coincidit! :P
    Moltes gràcies per participar guapa!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  7. Que bé, una altra versió del bellini! fa poqueta estona li deia a la Sandra que això dels còctels és com un món on encara no m'hi he endinsat... De totes maneres aquesta barreja del Bellini em sembla deliciosa! Amb aquesta recepta sembla que ja hagis completat el menú dels préssecs eh ;) petonets guapa!

    ResponderEliminar
  8. Sóc un desconeixedor del molt dels còctels perquè no bec res que porti alcohol, però aquesta proposta segur que agrada molt.
    Bona cuina

    ResponderEliminar
  9. Caram quin còctel més refrescant! M'encanta. A mi els còctels que més m'agraden són amb cava, que els trobo més lleugers. Així que el provaré, eh?
    Gràcies per participar!
    Petonets!

    ResponderEliminar
  10. Roser, sóc una mica especial i no em va molt l'alcohol però aquest coctel té tots els ingredients que a mi m'agraden, fantàstic!

    ResponderEliminar
  11. No acostumo a beure alcohol, però em sembla una recepta fantàstica per quan tens convidats!
    Petons

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!