Aquest pastís feia més d’un any que el tenia a pendents, però no m’atrevia a fer-lo mai. Potser perquè em pensava que seria molt laboriós, potser perquè volia fer-lo amb invitats...
Així que, aprofitant que la semana pasada van venir amics a sopar a casa, vaig decidir que ja era hora de preparar-lo, i així va ser!
Personalment, no sóc massa de pastisseria industrial, però de tant en tant, el meu organisme em demana una dosis de croissants, ensaimades, o qualsevol altre “marranada ensucrada". A més, que el croissant farcit de pernil i formatge és el meu preferit, així que aquest pastís no podia decebra'm.
En aquest cas no us explicaré la recepta, sinó que us deixo el link (de la Gemma Clofent), ja que està molt ben explicat. Gràcies Gemma per aquestes receptes, mai t’ho agrairé prou!
Personalment, no sóc massa de pastisseria industrial, però de tant en tant, el meu organisme em demana una dosis de croissants, ensaimades, o qualsevol altre “marranada ensucrada". A més, que el croissant farcit de pernil i formatge és el meu preferit, així que aquest pastís no podia decebra'm.
En aquest cas no us explicaré la recepta, sinó que us deixo el link (de la Gemma Clofent), ja que està molt ben explicat. Gràcies Gemma per aquestes receptes, mai t’ho agrairé prou!
Que aprofiti!!
Roser, et va quedar genial!!! I preparar-lo per un sopar informal sempre és una bona excusa. :)
ResponderEliminarPetons!
Que original i que bo que sembla! Una cosa molt sencilla però amb imaginació...
ResponderEliminarPetons
Fa una pinta fantástica i si es una recepta de la Gemma, èxit segur.
ResponderEliminarPetonets.
Hola Roser! he trobat el teu blog per casualitat i amb quedo seguint-te.
ResponderEliminarM'agraden molt els croissants salats, així que amb forma de pastís, amb el formatge, deu estar deliciós. Una idea genial! :)
Un petó i et vaig llegint
Segur que és boníssim! Aquestes idees per sopars informals sempre van bé, merci!
ResponderEliminarPetonets guapa!
Sandra
Uauuuu,tengo que hacerlo,voy a visitar a la Gemma.
ResponderEliminarQue original!!! Aquest l'hem de fer ha de ser boníssim....
ResponderEliminarAquest pastís el vam fer l'estiu passat per berenar i ens va ENCANTAR!! no se m'hauria acudit fer-lo per un sopar, hi pensaré el proper cop!! petonets!
ResponderEliminarEstà bonissim!!! per un sopar d'amics és molt original i s'acaba tot , tot i tooot!! jaj petons
ResponderEliminar