Ahir va fer un any que vaig posar la meva primera recepta al blog! Que ràpid passa el temps....per això he volgut fer aquesta entrada amb un pastís que em vaig inventar i que va tenir un èxit rotund!!
És un pastís de fruites variades (del temps millor) i una crema de xocolata blanca deliciosa! Ideal pels llaminers!!Ja veieu que de color no li falta! Així que de vitamines tampoc. Ideal per aquestes temperatures d'ara!
Proveu-lo de fer quan tingueu invitats! En parlaran segur! Apunteu!
Ingredients:
- 1 làmina de massa brisa o quebrada
- crema de xocolata blanca:
* 250 ml llet
* 2 cullerades soperes de sucre
* 75 g de xocolata blanca
* 30 g de maizena
- 100 ml de mermelada de prèssec (si és casolana millor ((la recepta en breu)))
- 100 ml de nata espesa (creme freiche)
- Fruites variades (kiwi, figues, prèssecs, fruits del bosc...)
- Llaminadures
Procediments:
1. Primer courem la massa brisa, forrant un motlle, a un forn preescalfat a 200 ºC durant 20 minuts o el que digui el fabricant.
2. Mentres, farem la crema de xocolata blanca, triturant tots els ingredients en una batedora i posant-los a un cassó al foc, a foc lent, fins que començi a espesar i a agafar consistència. Retirem i deixem refredar.
3. Quan la massa estigui daurada i cuita, la treurem del forn i la deixarem refredar.
4. Mentre es refreden la massa i la crema, tallarem les fruites a trossets petits.
5. Un cop la massa brisa estigui freda, hi evocarem la crema de xocolata, seguidament la mermelada de prèssec, cobrint tota la crema, i per sobre la mermelada, la nata espesa.
6. Acabem el pastís cobrint-lo amb les fruites trossejades, una cullerada gran de nata espesa i algunes llaminadures com a decoració.
Fàcil, oi? Doncs no sabeu el poc temps que triga en desaparèixer....
En podeu treure unes 8-10 racions.
ay, mi niña, un añito por aquí,muchas felicidades. espero cumplirlo yo también.
ResponderEliminarMe ha encantado tu tartita, tiene muy buens pinta.
Besitos
Moltíssimes felicitats!!!!!!
ResponderEliminarUn any de blog i un any de satisfaccions,no?
El pastís es una passada...
Petonets.
Per molts anys!!!!!
ResponderEliminarEl pastís super vistós!
Ja fa un any que corres per aquí? som gairebé del mateix dia, eh? jejeje PER MOLTS ANYS GUAPÍSSIMA! Un super pastís per aquests celebració!
ResponderEliminarPetonets
Sandra
uuueeeee...moltes felicitats pel 1r cumpleblog!! quina ilu... =)
ResponderEliminarI la tarta, insuperable!!!jiji
Molts petonets Roser!
Sònia, ja ho crec que vola de seguida un pastís així. Una barreja d'ingredients molt interessants. Aquesta setmana ha estat el cumple del meu home i demà he invitat als amics per celebrar-ho. He de fer un pastís. Però em sembla que no me'l curraré tant pq a més he de fer tot el sopar...
ResponderEliminarPetons
Moltes felicitats per l'any i et desitjo que en siguin molts més!
ResponderEliminarQuina tarta més llaminera! Impossible resistir-se, quina bona pinta.
Segueix com fins ara que ho fas molt bé.
Petons
Gracies a totes noies!!la veritat és que fa ilusió sí!! I aquest pastís m'ha semblat l'adient per celebrar-lo!! petons
ResponderEliminarMuchas felicidades! Y qué sean muchos más! Yo soy más de chocolate negro, pero con tanta fruta y chuches, seguro qeu un trozo me comería, jeje.
ResponderEliminarUn besito
Roser, moltes felicitats per aquest primer anyet! M'agrada molt la teva proposta, m'agrada moltíssim la xocolata blanca o sigui que aprofitaré aquesta crema. Quan parles de nata espessa què vols dir, nata muntada?
ResponderEliminarCristina, la nata espesa que em refereixo es una que se li diu "creme fraiche", normalment la té la marca "president" és una nata més espesa del normal (la del 35% mg), també pots semimontar nata, serà el mateix resultat! petonss
ResponderEliminarQue chulada de tarta con las chuches, queda muy original la presentación. Te felicito por tu primer año y espero que sean muchisimos más.
ResponderEliminarUn besote
Felicitats!!!!
ResponderEliminarLa tarta segur que és boníssima, perquè és preciosa!!!!!
Petonets
Felicidades bombón!! Nos t tienes a todos encantados con tus recetas, cada día tienes más seguidores y es que eres una máquina. Que cumplas muchos más. Besos
ResponderEliminar