Buscar este blog

jueves, 11 de agosto de 2011

Pastís de fruites i crema de xocolata blanca

Ahir va fer un any que vaig posar la meva primera recepta al blog! Que ràpid passa el temps....per això he volgut fer aquesta entrada amb un pastís que em vaig inventar i que va tenir un èxit rotund!!

És un pastís de fruites variades (del temps millor) i una crema de xocolata blanca deliciosa! Ideal pels llaminers!!Ja veieu que de color no li falta! Així que de vitamines tampoc. Ideal per aquestes temperatures d'ara!

Proveu-lo de fer quan tingueu invitats! En parlaran segur! Apunteu!

Ingredients:

- 1 làmina de massa brisa o quebrada

- crema de xocolata blanca:
* 250 ml llet
* 2 cullerades soperes de sucre
* 75 g de xocolata blanca
* 30 g de maizena

- 100 ml de mermelada de prèssec (si és casolana millor ((la recepta en breu)))

- 100 ml de nata espesa (creme freiche)

- Fruites variades (kiwi, figues, prèssecs, fruits del bosc...)

- Llaminadures

Procediments:

1. Primer courem la massa brisa, forrant un motlle, a un forn preescalfat a 200 ºC durant 20 minuts o el que digui el fabricant.

2. Mentres, farem la crema de xocolata blanca, triturant tots els ingredients en una batedora i posant-los a un cassó al foc, a foc lent, fins que començi a espesar i a agafar consistència. Retirem i deixem refredar.

3. Quan la massa estigui daurada i cuita, la treurem del forn i la deixarem refredar.

4. Mentre es refreden la massa i la crema, tallarem les fruites a trossets petits.

5. Un cop la massa brisa estigui freda, hi evocarem la crema de xocolata, seguidament la mermelada de prèssec, cobrint tota la crema, i per sobre la mermelada, la nata espesa.

6. Acabem el pastís cobrint-lo amb les fruites trossejades, una cullerada gran de nata espesa i algunes llaminadures com a decoració.

Fàcil, oi? Doncs no sabeu el poc temps que triga en desaparèixer....

En podeu treure unes 8-10 racions.

FELICITATS PEL TEU PRIMER ANIVERSARI BLOG!!! I que en siguin molts més!!

14 comentarios:

  1. ay, mi niña, un añito por aquí,muchas felicidades. espero cumplirlo yo también.
    Me ha encantado tu tartita, tiene muy buens pinta.
    Besitos

    ResponderEliminar
  2. Moltíssimes felicitats!!!!!!
    Un any de blog i un any de satisfaccions,no?
    El pastís es una passada...
    Petonets.

    ResponderEliminar
  3. Per molts anys!!!!!
    El pastís super vistós!

    ResponderEliminar
  4. Ja fa un any que corres per aquí? som gairebé del mateix dia, eh? jejeje PER MOLTS ANYS GUAPÍSSIMA! Un super pastís per aquests celebració!

    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  5. uuueeeee...moltes felicitats pel 1r cumpleblog!! quina ilu... =)
    I la tarta, insuperable!!!jiji
    Molts petonets Roser!

    ResponderEliminar
  6. Sònia, ja ho crec que vola de seguida un pastís així. Una barreja d'ingredients molt interessants. Aquesta setmana ha estat el cumple del meu home i demà he invitat als amics per celebrar-ho. He de fer un pastís. Però em sembla que no me'l curraré tant pq a més he de fer tot el sopar...
    Petons

    ResponderEliminar
  7. Moltes felicitats per l'any i et desitjo que en siguin molts més!

    Quina tarta més llaminera! Impossible resistir-se, quina bona pinta.

    Segueix com fins ara que ho fas molt bé.

    Petons

    ResponderEliminar
  8. Gracies a totes noies!!la veritat és que fa ilusió sí!! I aquest pastís m'ha semblat l'adient per celebrar-lo!! petons

    ResponderEliminar
  9. Muchas felicidades! Y qué sean muchos más! Yo soy más de chocolate negro, pero con tanta fruta y chuches, seguro qeu un trozo me comería, jeje.
    Un besito

    ResponderEliminar
  10. Roser, moltes felicitats per aquest primer anyet! M'agrada molt la teva proposta, m'agrada moltíssim la xocolata blanca o sigui que aprofitaré aquesta crema. Quan parles de nata espessa què vols dir, nata muntada?

    ResponderEliminar
  11. Cristina, la nata espesa que em refereixo es una que se li diu "creme fraiche", normalment la té la marca "president" és una nata més espesa del normal (la del 35% mg), també pots semimontar nata, serà el mateix resultat! petonss

    ResponderEliminar
  12. Que chulada de tarta con las chuches, queda muy original la presentación. Te felicito por tu primer año y espero que sean muchisimos más.
    Un besote

    ResponderEliminar
  13. Felicitats!!!!
    La tarta segur que és boníssima, perquè és preciosa!!!!!
    Petonets

    ResponderEliminar
  14. Felicidades bombón!! Nos t tienes a todos encantados con tus recetas, cada día tienes más seguidores y es que eres una máquina. Que cumplas muchos más. Besos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!