Després d'una setmana de vida laboral (sí,sí, m'ha tocat treballar a l'agost, així que no podré estar tant pel blog com m'agradaria), i d'un cap de setmana a Pont de Suert, plovent a dojo, fent un sol espectacular, dormint en tendes de campanya, i al cotxe (coses que passen), ballant, bebent i menjant..................després d'una setmana tant intensa, potser que us presenti un nou aperitiu per acabar de fer complet el cap de setmana.
Aquest aperitiu me'l va ensenyar la cosina del meu xicot, que li havia ensenyat una amiga seva, ja se sap, són aquelles receptes que tenen tant d'èxit que s'han de preparar una i una altra vegada, i sobretot, compartir!
L'he anomenat "bombó de pernil i formatge" tot i que de bombó en té ben poc (només la forma) i el pernil i formatge que us imagineu no és el pernil i formatge que forma part de la recepta.
Intrigats??? Doncs continueu llegint i veureu "el perquè de tot plegat!!"
Ingredients:
- Pernil salat (si és ibèric millor), en tires fines
- Formatge cremós tipus philadelphia (300g)
- Atmetlles fregides (100g)
- Cogombres en vinagre
Preparació:
1. Primer s'han de triturar fins a convertir en pols, les atmetlles fregides, i barrejar-les amb el formatge cremós.
2. Agafar una tira de pernil salat i posar-hi una culleradeta de la mescla de formatge, embolicant-lo com si fos un bombó.
3. Clavar un escuradents i un cogombre en vinagre (la principal funció d'aquest últim és evitar que es desmonti el bombonet).
I ja estarà llest per menjar-ne un darrere un altre i un altre i un altre....
Jo vaig agafar un got (pot ser de vidre, de plàstic, ....) i el vaig omplir d'arròs per poder-hi clavar els escuradents i quedés un aperitiu d'allò més presentable!
Que aprofiti!!
Un aperitivo estupendo, ideal tanto si se está de vacaciones como si toca currar.
ResponderEliminarUn besito
Molt bona idea, per un soparet d'estiu.
ResponderEliminarAquests aperitius sempre fan quedar bé!
ResponderEliminarDesde luego que tienes razón, es un aperitivo muy vistoso.
ResponderEliminarBesitos
Un aperitiu deliciós!!! Y molt original per un sopar de buffet fred....
ResponderEliminarAquesta recepta l'he fet alguns cops i està boníssima. Alhora de presentar-ho per picar sorprén als invitats. M'agrada com ho has presentat t'ha quedat molt bé.
ResponderEliminarSalutacions.
Aquests bombons recuperen a qualsevol. Probaré. Petons,
ResponderEliminar