Avui homenejo el blog amb una recepta plena de color, vitamines i minerals, un sopar ideal per un dia com avui, per exemple.
Voleu saber-ne més?! Doncs copieu!
Ingredients:
- 1 tomàquet de la varietat Montserrat
- Enciam
- Tonyina en conserva
- Enciam
- Tonyina en conserva
- Maionesa
- Salsa de tomàquet
- Sal maldon
- Salsa de tomàquet
- Sal maldon
Preparació:
1. Tallar l’enciam en juliana ben fina i barrejar-hi la llauna de tonyina esmicolada i la maionesa.
2. Tallar una punta del tomàquet i afegir-hi, al fons, un polsim de sal maldon. I l’omplim amb el farciment anterior.
3. Finalment hi posem una cullerada de salsa de tomàquet i….el millor sopar del món (quan no tens què sopar, o et fa mandre, o estàs cansat, o apàtic…)!!!
No es pot demanar res més als dies de calor i/o xafugor….
Només dir-vos...que vagi de gust!!
este verano me ha dado por los tomates rellenos y este tuyo de hoy divino una combinacion exquisita
ResponderEliminarpeto
miquel
mmm... m'encanten els tomàquets farcits ben fresquets, a l'estiu són un sopar ideal. I tens raó que el cuscus també li ha de quedar molt bé!
ResponderEliminarQue bó que es el tomàquet de Montserrat, i ademès, al ser tan but de dins va molt bé per farcir-lo com has fet tu. La teva recepta penso que és com una amanida però a l'inversa i ha d'estar molt bona!
ResponderEliminarUn petó
aquests tomàquets són un luxe!! no vols dir que l'homenatge te las fet tu?????? jijiji. petonets
ResponderEliminarEm sembla que m'agraden totes les varietats de tomàquet i com a sopar una opció perfecte.
ResponderEliminarPetonets.
Amb la xafogor que està fent per la meva terra, inaguantable, la veritat, t'agafo la recepta perquè ve molt de gust!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Són boníssims...A mi m´agraden tot l´any.Sóc molt tomaquera. Suposo que l´estómac també ha estat homenetjat, oi?
ResponderEliminarSI, l'homenatge me'l vaig fer jo homonetjant alhora aquesta verdura!! perquè els dos ho valem!! jaja Petons i bon cap de setmana a tots!
ResponderEliminarOooh, m'encanten els tomàquets de Montserrat i en tinc un parell a la nevera! Em sembla que ja sé què soparé un dia d'aquests... jejeje
ResponderEliminarPetonets guapa
Sandra