Buscar este blog

miércoles, 31 de agosto de 2011

Tomàquet Montserrat farcit

Avui em vé molt de gust penjar una recepta d'estiu, per fer un homenatge a una de les varietats de tomàquet que més m'agrada a l'estiu....el tomàquet Montserrat, carnós, buit per dins, amb un gust especial que no convenç a tothom, però a qui li agrada...li encanta!
Avui homenejo el blog amb una recepta plena de color, vitamines i minerals, un sopar ideal per un dia com avui, per exemple.
Voleu saber-ne més?! Doncs copieu!


Ingredients:

- 1 tomàquet de la varietat Montserrat
- Enciam
- Tonyina en conserva
- Maionesa
- Salsa de tomàquet
- Sal maldon

Preparació:

1. Tallar l’enciam en juliana ben fina i barrejar-hi la llauna de tonyina esmicolada i la maionesa.

2. Tallar una punta del tomàquet i afegir-hi, al fons, un polsim de sal maldon. I l’omplim amb el farciment anterior.

3. Finalment hi posem una cullerada de salsa de tomàquet i….el millor sopar del món (quan no tens què sopar, o et fa mandre, o estàs cansat, o apàtic…)!!!


Complementaríem aquest sopar amb una mica de cuscús dins el farciment, perfecte!!!

No es pot demanar res més als dies de calor i/o xafugor….

Només dir-vos...que vagi de gust!!

9 comentarios:

  1. este verano me ha dado por los tomates rellenos y este tuyo de hoy divino una combinacion exquisita
    peto
    miquel

    ResponderEliminar
  2. mmm... m'encanten els tomàquets farcits ben fresquets, a l'estiu són un sopar ideal. I tens raó que el cuscus també li ha de quedar molt bé!

    ResponderEliminar
  3. Que bó que es el tomàquet de Montserrat, i ademès, al ser tan but de dins va molt bé per farcir-lo com has fet tu. La teva recepta penso que és com una amanida però a l'inversa i ha d'estar molt bona!
    Un petó

    ResponderEliminar
  4. aquests tomàquets són un luxe!! no vols dir que l'homenatge te las fet tu?????? jijiji. petonets

    ResponderEliminar
  5. Em sembla que m'agraden totes les varietats de tomàquet i com a sopar una opció perfecte.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  6. Amb la xafogor que està fent per la meva terra, inaguantable, la veritat, t'agafo la recepta perquè ve molt de gust!

    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  7. Són boníssims...A mi m´agraden tot l´any.Sóc molt tomaquera. Suposo que l´estómac també ha estat homenetjat, oi?

    ResponderEliminar
  8. SI, l'homenatge me'l vaig fer jo homonetjant alhora aquesta verdura!! perquè els dos ho valem!! jaja Petons i bon cap de setmana a tots!

    ResponderEliminar
  9. Oooh, m'encanten els tomàquets de Montserrat i en tinc un parell a la nevera! Em sembla que ja sé què soparé un dia d'aquests... jejeje
    Petonets guapa
    Sandra

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!