Buscar este blog

domingo, 21 de agosto de 2011

Fusió Castilla y León + Catalunya

L’entrada d’avui és un aperitiu que fusiona aquestes dues comunitats autònomes! I de quina manera!!
És un aperitiu molt rapidet de fer, que deixa satisfet a qualsevol, i que agrada a la majoria.

El perquè de la fusió? Doncs perquè barrejo la morcilla de Burgos, d’arròs, i la samfaina catalana! Una explosió de sabors!
Apunteu bé la recepta que triumfareu!


Ingredients:

-1 massa de pizza fresca
- 100 g de morcilla de burgos
- 200 g de samfaina (preparada i congelada)
Busqueu la més saludable, que no contingui cap altre ingredient que no siguin els ingredients de la pròpia recepta (additius, colorants...)


Preparació:
1.Desenrotllar la massa de pizza del seu propi envàs i tallar-la en trossos irregulars. Coure-la al forn preescalfat a 200ºC fins que estigui daurada (si puja no passa res, és part del seu encant final).

2.Escalfar una paella i, sense oli, afegir-hi la morcilla a trossets, i seguidament, la samfaina directament congelada. Deixar coure 10-15 minuts, fins que la verdura estigui cuita.

3. Quan la massa estigui feta, i el farciment també, només caldrà posar, amb una cullera, part de la barreja de morcilla i samfaina a cada un dels trossos de pizza…i a disfrutar!!

Espero que us agradi i la proveu durant aquests caps de setmana estiuencs!!

Que vagi de gust!

7 comentarios:

  1. Sí que és una molt bona fusió aquesta!! a més d'un aperitiu sorprenent!! me l'apunto. =)
    Petonets guapa. Helena

    ResponderEliminar
  2. Una fusió fantàstica!!! Ja me'n menjaria un parell per sopar...
    Petonets maca!
    Sandra

    ResponderEliminar
  3. Qué rico, otra más para hacer. Felicidades bombón

    ResponderEliminar
  4. Molt bona idea, aquesta fussió.
    Petonets.

    ResponderEliminar
  5. Pues sí que has hecho una buena mezcla chiquilla, me encanta el aperitivo
    Besitos

    ResponderEliminar
  6. Qué cosa tan buena, tienen que estar deliciosas esas tostas.
    Un besito

    ResponderEliminar
  7. Me gusta esta fusion que has hecho, se ve realmente rica.
    un besote

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!