L’entrada d’avui és un aperitiu que fusiona aquestes dues comunitats autònomes! I de quina manera!!
És un aperitiu molt rapidet de fer, que deixa satisfet a qualsevol, i que agrada a la majoria.
El perquè de la fusió? Doncs perquè barrejo la morcilla de Burgos, d’arròs, i la samfaina catalana! Una explosió de sabors!
Apunteu bé la recepta que triumfareu!
Ingredients:
-1 massa de pizza fresca
- 100 g de morcilla de burgos
- 200 g de samfaina (preparada i congelada)
- 200 g de samfaina (preparada i congelada)
Busqueu la més saludable, que no contingui cap altre ingredient que no siguin els ingredients de la pròpia recepta (additius, colorants...)
Preparació:
1.Desenrotllar la massa de pizza del seu propi envàs i tallar-la en trossos irregulars. Coure-la al forn preescalfat a 200ºC fins que estigui daurada (si puja no passa res, és part del seu encant final).
Que vagi de gust!
Sí que és una molt bona fusió aquesta!! a més d'un aperitiu sorprenent!! me l'apunto. =)
ResponderEliminarPetonets guapa. Helena
Una fusió fantàstica!!! Ja me'n menjaria un parell per sopar...
ResponderEliminarPetonets maca!
Sandra
Qué rico, otra más para hacer. Felicidades bombón
ResponderEliminarMolt bona idea, aquesta fussió.
ResponderEliminarPetonets.
Pues sí que has hecho una buena mezcla chiquilla, me encanta el aperitivo
ResponderEliminarBesitos
Qué cosa tan buena, tienen que estar deliciosas esas tostas.
ResponderEliminarUn besito
Me gusta esta fusion que has hecho, se ve realmente rica.
ResponderEliminarun besote