Buscar este blog

domingo, 9 de diciembre de 2012

Coca de pasta fil·lo amb picada vegetal VEGETALIA

Us vé gust un plat original, vegetarià, complet, nutritiu i moolt bo??!

Em considero una persona que li agrada TOT, no dic mai que NO a tastar res, excepte els CARGOLS (ho sento, em fan llàstima), i les VÍSCERES (les trobo ......  horribles, deixem-ho així, inclús el foie, o està ben amagat, o no en menjo molt poca quanitat)!

Com que m'agrada provar-ho tot, també m'agrada menjar tofu, seitàn, i proteïnes vegetals en general, de tant en tant, i VEGETALIA és una marca de confiança que la tinc molt present al meu carro de la compra.

Ingredients (per 1 coca):

- 2 làmines de pasta fil·lo
- 100 g picada vegetal de seitàn i tempe VEGETALIA
- 1 porro
- Rovellons (o xampinyons)
- Espàrregs verds
- Tomàquet
- Fulles enciam
- Oli oliva
- Sal


Preparació:

1. A una paella fregim, amb una mica d'oli, el porro talladet a daus, els rovellons tallats per la meitat (si són petits), els espàrregs verds tallats a trossets i la picada vegetal.

2. Ho deixem coure fins que el porro hagi agafat color i els rovellons estiguin cuits (ja que poden ser molt indigestos).

3.  Preparem la pasta fil·lo, unint dues làmines i doblegant-les per la meitat dues vegades. Les pintarem amb oli d'oliva i afegirem la picada amb les verdures per sobre, salpebrerem.

4. Ho coem al forn preescalfat a 220ºC fins que estigui la massa daurada i cruixent, tant per dalt com per baix, uns 20-25 minuts. Ho heu d'anar vigilant! 

5. Finalment, decorarem la coca amb uns trossets de tomàquet i unes fulles d'enciam.

Un plat molt digestiu que us donarà energies per un tub!!!

Gràcies VEGETALIA per l'entrega d'aquests productes ecològics, vegetarians i plens de sabor!!
Des de que els vaig descobrir que m'he fet "fan".

- Picada vegetal de seitàn i tempe bio
- Tempe de cigrons bio
- Hamburguesa de soja i pebrot bio
- Hamburguesa de seitàn i carbassa bio


Per cert!! Si voleu menjar sa i ecològic a bon preu i al barri gòtic de Barcelona, us aconsello el restaurant Vegetalia! Per disfrutar i menjar com un rei!

Bon profit!!

22 comentarios:

  1. No coneixia els productes Vegetalia però ja que els recomanes si els veig pel super els provarem!
    La pasta fil.lo m'agrada molt i acompanyada d'aquestes verduretes encara més!!
    ptns!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No ho se si al super en venen. Jo els compro a l'herboristeria/dietètica! ;-)

      Eliminar
  2. semblen uns productes molt bons.
    La teva recepta genial
    Jo també tinc ganes de començar amb les barbacoa de calçots
    Bon diumenge

    ResponderEliminar
  3. A mi si que em bes de gust!!jjejjeje a mi tambe m'agrada provar sempre plats nous i no dic mai que no jijijii petons

    ResponderEliminar
  4. Bien rico y sano, estupendo.
    Un besito.

    ResponderEliminar
  5. Boníssim!Aquestes receptes lliguen tant amb filo com amb massa de pizza, pasta fullada...Per un sopar informal i acabar ben satisfet, oi?

    ResponderEliminar
  6. Roser ,a mi los vegetales tambien me gustan mucho ,asi que esta coca la encuentro deliciosa
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  7. Me acaban de traer una cesta de rovellones, adivinas donde van a terminar unos poquitos. Que buena idea!

    ResponderEliminar
  8. Roser, t'ha quedat mol be aquesta coca de pasta fil·lo.

    ResponderEliminar
  9. bona coca i bons productes
    bona setmana
    peto

    ResponderEliminar
  10. Pues una idea estupenda, por que tiene que estar de maravilla, con esa pasta filo que me encanta. Un besazo

    ResponderEliminar
  11. No pongo en duda que puedan estar buenos, pero la verdad es que nunca me he animado a probarlos
    BEsitos

    ResponderEliminar
  12. M'agrada molt provar productes vegetarians... que bons, oi? Has fet una bona combinació!! Petonets

    ResponderEliminar
  13. Aaaapaaaa quina recepta més bona!!! m'encanta. Aquests productes estan molt bons, no soc adicta però de tant en tant els compro.
    Petons, sandra.

    ResponderEliminar
  14. Ei! No coneixia que Vegetalia tenia aquesta picada de seitan i tempeh! La buscaré, perquè ha de ser molt bona.
    Sóc fan de la pasta fil·lo, així que aquesta recepta d'avui em sembla sensacional ;)

    ResponderEliminar
  15. me encanta, mi hija no come carne y es complicado variar un poco, seguro que le va a encantar, bsts

    ResponderEliminar
  16. SE ve deliciosa. Tiene buena pinta. La pasta filo si que queda crujiente cuando la horneas.

    ResponderEliminar
  17. Hola amiga, que Coca tan rica, en el menú navideño siempre pongo un par de platos vegetarianos, visitaré tu blog en busca de ideas.
    Besos.

    ResponderEliminar
  18. Muy bueno princesa, me estoy aficionando a éstos productos vegetales, no creí que estarían tan buenos, me llevo la coca
    Besotes x mil guapis

    ResponderEliminar
  19. Fantástica coca Roser, no suelo comer muchos derivados de la soja, lo hago de vez en cuando, pero me han entrado ganas de probar esta receta. Besos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!