Us vé gust un plat original, vegetarià, complet, nutritiu i moolt bo??!
Em considero una persona que li agrada TOT, no dic mai que NO a tastar res, excepte els CARGOLS (ho sento, em fan llàstima), i les VÍSCERES (les trobo ...... horribles, deixem-ho així, inclús el foie, o està ben amagat, o no en menjo molt poca quanitat)!
Com que m'agrada provar-ho tot, també m'agrada menjar tofu, seitàn, i proteïnes vegetals en general, de tant en tant, i VEGETALIA és una marca de confiança que la tinc molt present al meu carro de la compra.
Ingredients (per 1 coca):
- 2 làmines de pasta fil·lo
- 100 g picada vegetal de seitàn i tempe VEGETALIA
- 1 porro
- Rovellons (o xampinyons)
- Espàrregs verds
- Tomàquet
- Fulles enciam
- Oli oliva
- Sal
Preparació:
1. A una paella fregim, amb una mica d'oli, el porro talladet a daus, els rovellons tallats per la meitat (si són petits), els espàrregs verds tallats a trossets i la picada vegetal.
2. Ho deixem coure fins que el porro hagi agafat color i els rovellons estiguin cuits (ja que poden ser molt indigestos).
3. Preparem la pasta fil·lo, unint dues làmines i doblegant-les per la meitat dues vegades. Les pintarem amb oli d'oliva i afegirem la picada amb les verdures per sobre, salpebrerem.
4. Ho coem al forn preescalfat a 220ºC fins que estigui la massa daurada i cruixent, tant per dalt com per baix, uns 20-25 minuts. Ho heu d'anar vigilant!
5. Finalment, decorarem la coca amb uns trossets de tomàquet i unes fulles d'enciam.
Un plat molt digestiu que us donarà energies per un tub!!!
Gràcies VEGETALIA per l'entrega d'aquests productes ecològics, vegetarians i plens de sabor!!
Des de que els vaig descobrir que m'he fet "fan".
- Picada vegetal de seitàn i tempe bio
- Tempe de cigrons bio
- Hamburguesa de soja i pebrot bio
- Hamburguesa de seitàn i carbassa bio
Per cert!! Si voleu menjar sa i ecològic a bon preu i al barri gòtic de Barcelona, us aconsello el restaurant Vegetalia! Per disfrutar i menjar com un rei!
Bon profit!!
Te que estar molt bo!!!
ResponderEliminarpetons
No coneixia els productes Vegetalia però ja que els recomanes si els veig pel super els provarem!
ResponderEliminarLa pasta fil.lo m'agrada molt i acompanyada d'aquestes verduretes encara més!!
ptns!!
No ho se si al super en venen. Jo els compro a l'herboristeria/dietètica! ;-)
Eliminarsemblen uns productes molt bons.
ResponderEliminarLa teva recepta genial
Jo també tinc ganes de començar amb les barbacoa de calçots
Bon diumenge
quina coca mes bona
ResponderEliminarA mi si que em bes de gust!!jjejjeje a mi tambe m'agrada provar sempre plats nous i no dic mai que no jijijii petons
ResponderEliminarBien rico y sano, estupendo.
ResponderEliminarUn besito.
Boníssim!Aquestes receptes lliguen tant amb filo com amb massa de pizza, pasta fullada...Per un sopar informal i acabar ben satisfet, oi?
ResponderEliminarRoser ,a mi los vegetales tambien me gustan mucho ,asi que esta coca la encuentro deliciosa
ResponderEliminarbesinos guapa
Me acaban de traer una cesta de rovellones, adivinas donde van a terminar unos poquitos. Que buena idea!
ResponderEliminarRoser, t'ha quedat mol be aquesta coca de pasta fil·lo.
ResponderEliminarbona coca i bons productes
ResponderEliminarbona setmana
peto
Pues una idea estupenda, por que tiene que estar de maravilla, con esa pasta filo que me encanta. Un besazo
ResponderEliminarNo pongo en duda que puedan estar buenos, pero la verdad es que nunca me he animado a probarlos
ResponderEliminarBEsitos
M'agrada molt provar productes vegetarians... que bons, oi? Has fet una bona combinació!! Petonets
ResponderEliminarAaaapaaaa quina recepta més bona!!! m'encanta. Aquests productes estan molt bons, no soc adicta però de tant en tant els compro.
ResponderEliminarPetons, sandra.
Ei! No coneixia que Vegetalia tenia aquesta picada de seitan i tempeh! La buscaré, perquè ha de ser molt bona.
ResponderEliminarSóc fan de la pasta fil·lo, així que aquesta recepta d'avui em sembla sensacional ;)
me encanta, mi hija no come carne y es complicado variar un poco, seguro que le va a encantar, bsts
ResponderEliminarSE ve deliciosa. Tiene buena pinta. La pasta filo si que queda crujiente cuando la horneas.
ResponderEliminarHola amiga, que Coca tan rica, en el menú navideño siempre pongo un par de platos vegetarianos, visitaré tu blog en busca de ideas.
ResponderEliminarBesos.
Muy bueno princesa, me estoy aficionando a éstos productos vegetales, no creí que estarían tan buenos, me llevo la coca
ResponderEliminarBesotes x mil guapis
Fantástica coca Roser, no suelo comer muchos derivados de la soja, lo hago de vez en cuando, pero me han entrado ganas de probar esta receta. Besos
ResponderEliminar