Buscar este blog

martes, 11 de diciembre de 2012

Cons farcits de iogurt de foie

La Recepta del 15 s'acaba!!! Després de dos anys i 24 propostes, han volgut dir adéu amb un tema molt suggerent i perfecte per aquestes dates: Aperitius de Nadal.

El meu bloc està ple pleníssim d'aperitius, però davant la petició d'alguns per conèixer la recepta de cons farcits de iogurt de foie, que vam elaborar al Taller de Sabores amb en Xesco & Co, he volgut homenatjar el final d'aquesta iniciativa amb una recepta de nadal 100%.

 Ingredients (per 8-10 cons):

- Pasta de full
- 2 iogurts grecs
- 1 fulla de gelatina
- 100 g foie
- 100 ml de caldo de pollastre o carn


Preparació:

1. Fem tires de la pasta de full i emboliquem els cons metàl·lics amb aquestes. Coem la pasta de full al forn preescalfat a 200ºC fins que agafin color daurat.

2. Fem bullir un parell de minuts el caldo de pollastre amb el foie, i hi dissoldrem la fulla de gelatina prèviament hidratada amb aigua freda. Un cop la gelatina s'hagi desfet, triturarem. A continuació hi incorporarem els iogurts grecs i ho deixarem refredar a la nevera perquè es qualli.

3. Un cop la salsa de iogurt estigui quallada ja podrem farcir els cons de pasta de full. Els servim en gots perquè s'aguantin drets i no els hi surti el farcit.


Un aperitiu típicament nadalenc.

Gràcies als nois de la Recepta del 15 per:

 - Haver-nos ajudat a fer volar la nostra imaginació
- A fer-nos crèixer creativament
- A provar plats que mai haguessim pensat que fariem
- A tenir més experiència en certs ingredients
- A fer-nos crèixer com a bloguers
......

Gràcies!!


i Bon profit!

37 comentarios:

  1. Roser un estupendo aperitivo ,tiene que estar buenisimo
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  2. Ohhh que original!!! Estas feta una artista, queda molt bé als aperitius alguna recepta així de diferent... Petons

    ResponderEliminar
  3. Pero que delicioso bocado!! me encantan todos lo ingredientes!! Besos!!

    ResponderEliminar
  4. Facilets i bonissims!! que tots per Nadal anem amb presses i no volem passar-nos tot el dia a la cuina
    Petonets. MAR, de EQNME

    ResponderEliminar
  5. Que buena esa cremita, también quedara muy rica en unos volavanes por ejemplo. Besos

    ResponderEliminar
  6. Un relleno muy original, Roser. desde luego que es un aperitivo de lujo
    Besitos

    ResponderEliminar
  7. Aquest cons de pasta de full farcits t'han quedat perfectes i tenen de ser molt bons.

    ResponderEliminar
  8. Que rico, perfecto para las próximas fiestas!
    Un besito.

    ResponderEliminar
  9. Molt vistosos i bons, m'encantaria tastar-los!
    Marta

    ResponderEliminar
  10. Si Roser, fa peneta que s'acabi la recepta del 15...
    M'agraden molt aquest cons, queden molt xulos i a més farcits de foie han d'estar boníssims!
    ptns!!

    ResponderEliminar
  11. Estos cucuruchos dan mucho juego tanto para dulces como para estos ricos salados... Bss

    ResponderEliminar
  12. que rico ese relleno meloso dentro de ese hojaldre crujiente!

    ResponderEliminar
  13. Superoriginales y exquisitos. Un aperitivo digno de la mesa de Navidad
    Un beso

    ResponderEliminar
  14. Ja tenia ganes que algú posés la recepta sencera d'aquests cons del Xesco Bueno!!!
    El farcit de iogurt el trobo molt original i ha de quedar molt bo.

    ResponderEliminar
  15. Que bonics! Gràcies per compartir-los, Roser!! En Xesco us va ensenyar uns bons enginys! Quina pena que s'acabi la Recepta del 15... petons!

    ResponderEliminar
  16. T'han quedat xulíssims, realment és un aperitiu molt atractiu!

    ResponderEliminar
  17. Roser, tot i que a mi m'encanta el foie, quan he vist aquest aperitiu (semblant) sempre he pensat que seria molt cansat... ja veig que estava equivocada, si té tant èxit segur que és perque és deliciós.

    ResponderEliminar
  18. esto entra por los ojos, muy rico y con esa presentación más, bsts

    ResponderEliminar
  19. Quin crack el Xesco, encara somio amb aquell arròs!
    T'han quedat perfectes!!!!!
    Petons.

    ResponderEliminar
  20. Esto lo pones encima de la mesa un día de Navidad y no dura ni un suspiro!! Qué chulos!!

    Abrazos

    ResponderEliminar
  21. Quin cons més bons, els farcits ha d'estar molt bo.
    Una abraçada

    ResponderEliminar
  22. Que bonics Roser! Saps que una vegada vaig intentar fer-ne (per farcir-los de crema pastissera) i no me'n vaig sortir? Quan els vaig treure del motlle se'm van trencar tots! I això que hi vaig posar esprai d'aquell que s'utilitza perquè no se t'enganxin els pastissos... Quin tipus de motlle utilitzes tu? (els meus son aquells metàl·lics platejats).
    Petons!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. DOncs és estrany, jo faig servir els motlles metàl·lics platejats, si, però no hi poso res perquè no s'enganxi, la pasta de full ja té prou mantega, no s'enganxarà. Potser que la pasta de full fos de mala qualitat? mira't aquest video del youtube http://www.youtube.com/watch?v=RVTQEYXYR2k que està molt ben explicat.ho faig igual. a veure si a la pròxima et surt millor! muak

      Eliminar
    2. Moltes gràcies Roser, ho tornaré a intentar! Alguna cosa estranya devia passar aquell dia.
      Petons!

      Eliminar
  23. El relleno tiene que ser estupendo, pero la forma, presentación en general me ha encantado chiki....que buenos
    Besotes princesa

    ResponderEliminar
  24. Muchas gracias, Roser por haberme acompañado en tantas ocasiones a lo largo de este año, hoy he venido a darte un beso y a desearte una fiestas estupendas (quiero empezar pronto porque sois tantos...) y que sigamos disfrutando de nuestras cocinas a lo largo del próximo 2013!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. que guapa!! gracias e igualment!! un besazooo!

      Eliminar
  25. Aaaaaaapa que bo!!!! i original!!!! un aperitiu per quedar ben bocabadat!
    Petons, Sandra.

    ResponderEliminar
  26. Vistosos, preciosos i boníssims!!! ho tenen tot!! bones festes i petons!

    ResponderEliminar
  27. ja deia jo que la recepta em sonava... ;P petonets artista

    ResponderEliminar
  28. Que receta tan sencilla pero que pinta tan deliciosa tiene
    Me gusta mucho esta receta tuya.
    Un besazo

    ResponderEliminar
  29. Te han quedado fabulosos y es una pena que se acabe, pero todo tiene un tiempo finito, lo bueno es que has disfrutado y nos has hecho disfrutar, más no se puede pedir. Un besazo guapa

    ResponderEliminar
  30. Ostres nena, m'has tocat la fibra, mira que ets maca i dolça! GRÀCIES per les teves paraules i per aquest super aperitiu d'en crack d'en Xesco, boníssim!
    Moltes gràcies per participar!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!