La Recepta del 15 s'acaba!!! Després de dos anys i 24 propostes, han volgut dir adéu amb un tema molt suggerent i perfecte per aquestes dates: Aperitius de Nadal.
El meu bloc està ple pleníssim d'aperitius, però davant la petició d'alguns per conèixer la recepta de cons farcits de iogurt de foie, que vam elaborar al Taller de Sabores amb en Xesco & Co, he volgut homenatjar el final d'aquesta iniciativa amb una recepta de nadal 100%.
Ingredients (per 8-10 cons):
- Pasta de full
- 2 iogurts grecs
- 1 fulla de gelatina
- 100 g foie
- 100 ml de caldo de pollastre o carn
Preparació:
1. Fem tires de la pasta de full i emboliquem els cons metàl·lics amb aquestes. Coem la pasta de full al forn preescalfat a 200ºC fins que agafin color daurat.
2. Fem bullir un parell de minuts el caldo de pollastre amb el foie, i hi dissoldrem la fulla de gelatina prèviament hidratada amb aigua freda. Un cop la gelatina s'hagi desfet, triturarem. A continuació hi incorporarem els iogurts grecs i ho deixarem refredar a la nevera perquè es qualli.
3. Un cop la salsa de iogurt estigui quallada ja podrem farcir els cons de pasta de full. Els servim en gots perquè s'aguantin drets i no els hi surti el farcit.
Un aperitiu típicament nadalenc.
Gràcies als nois de la Recepta del 15 per:
- Haver-nos ajudat a fer volar la nostra imaginació
- A fer-nos crèixer creativament
- A provar plats que mai haguessim pensat que fariem
- A tenir més experiència en certs ingredients
- A fer-nos crèixer com a bloguers
......
Gràcies!!
i Bon profit!
Quina bona pinta!
ResponderEliminarRoser un estupendo aperitivo ,tiene que estar buenisimo
ResponderEliminarbesinos guapa
que originals i que bons
ResponderEliminarOhhh que original!!! Estas feta una artista, queda molt bé als aperitius alguna recepta així de diferent... Petons
ResponderEliminarPero que delicioso bocado!! me encantan todos lo ingredientes!! Besos!!
ResponderEliminarFacilets i bonissims!! que tots per Nadal anem amb presses i no volem passar-nos tot el dia a la cuina
ResponderEliminarPetonets. MAR, de EQNME
Que buena esa cremita, también quedara muy rica en unos volavanes por ejemplo. Besos
ResponderEliminarUn relleno muy original, Roser. desde luego que es un aperitivo de lujo
ResponderEliminarBesitos
Aquest cons de pasta de full farcits t'han quedat perfectes i tenen de ser molt bons.
ResponderEliminarQue rico, perfecto para las próximas fiestas!
ResponderEliminarUn besito.
Molt vistosos i bons, m'encantaria tastar-los!
ResponderEliminarMarta
Si Roser, fa peneta que s'acabi la recepta del 15...
ResponderEliminarM'agraden molt aquest cons, queden molt xulos i a més farcits de foie han d'estar boníssims!
ptns!!
Quina exquisidesa, m'encanta!
ResponderEliminarEstos cucuruchos dan mucho juego tanto para dulces como para estos ricos salados... Bss
ResponderEliminarSuperoriginales y exquisitos. Un aperitivo digno de la mesa de Navidad
ResponderEliminarUn beso
Ja tenia ganes que algú posés la recepta sencera d'aquests cons del Xesco Bueno!!!
ResponderEliminarEl farcit de iogurt el trobo molt original i ha de quedar molt bo.
Que bonics! Gràcies per compartir-los, Roser!! En Xesco us va ensenyar uns bons enginys! Quina pena que s'acabi la Recepta del 15... petons!
ResponderEliminarT'han quedat xulíssims, realment és un aperitiu molt atractiu!
ResponderEliminarRoser, tot i que a mi m'encanta el foie, quan he vist aquest aperitiu (semblant) sempre he pensat que seria molt cansat... ja veig que estava equivocada, si té tant èxit segur que és perque és deliciós.
ResponderEliminaresto entra por los ojos, muy rico y con esa presentación más, bsts
ResponderEliminarQuin crack el Xesco, encara somio amb aquell arròs!
ResponderEliminarT'han quedat perfectes!!!!!
Petons.
Esto lo pones encima de la mesa un día de Navidad y no dura ni un suspiro!! Qué chulos!!
ResponderEliminarAbrazos
Quin cons més bons, els farcits ha d'estar molt bo.
ResponderEliminarUna abraçada
Que bonics Roser! Saps que una vegada vaig intentar fer-ne (per farcir-los de crema pastissera) i no me'n vaig sortir? Quan els vaig treure del motlle se'm van trencar tots! I això que hi vaig posar esprai d'aquell que s'utilitza perquè no se t'enganxin els pastissos... Quin tipus de motlle utilitzes tu? (els meus son aquells metàl·lics platejats).
ResponderEliminarPetons!
DOncs és estrany, jo faig servir els motlles metàl·lics platejats, si, però no hi poso res perquè no s'enganxi, la pasta de full ja té prou mantega, no s'enganxarà. Potser que la pasta de full fos de mala qualitat? mira't aquest video del youtube http://www.youtube.com/watch?v=RVTQEYXYR2k que està molt ben explicat.ho faig igual. a veure si a la pròxima et surt millor! muak
EliminarMoltes gràcies Roser, ho tornaré a intentar! Alguna cosa estranya devia passar aquell dia.
EliminarPetons!
El relleno tiene que ser estupendo, pero la forma, presentación en general me ha encantado chiki....que buenos
ResponderEliminarBesotes princesa
Muchas gracias, Roser por haberme acompañado en tantas ocasiones a lo largo de este año, hoy he venido a darte un beso y a desearte una fiestas estupendas (quiero empezar pronto porque sois tantos...) y que sigamos disfrutando de nuestras cocinas a lo largo del próximo 2013!!
ResponderEliminarque guapa!! gracias e igualment!! un besazooo!
EliminarAaaaaaapa que bo!!!! i original!!!! un aperitiu per quedar ben bocabadat!
ResponderEliminarPetons, Sandra.
Vistosos, preciosos i boníssims!!! ho tenen tot!! bones festes i petons!
ResponderEliminarja deia jo que la recepta em sonava... ;P petonets artista
ResponderEliminarQue receta tan sencilla pero que pinta tan deliciosa tiene
ResponderEliminarMe gusta mucho esta receta tuya.
Un besazo
T'han quedat estupeeeeeendus!
ResponderEliminarTe han quedado fabulosos y es una pena que se acabe, pero todo tiene un tiempo finito, lo bueno es que has disfrutado y nos has hecho disfrutar, más no se puede pedir. Un besazo guapa
ResponderEliminarOstres nena, m'has tocat la fibra, mira que ets maca i dolça! GRÀCIES per les teves paraules i per aquest super aperitiu d'en crack d'en Xesco, boníssim!
ResponderEliminarMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra