Aquesta és una recepta d'aprofitament de l'escudella, que podeu fer amb el caldo de nadal ANETO, com en el meu cas. D'escudella no en va quedar ni una gota......
Com sabeu, ANETO cada any pels volts de les festes nadalenques llença el seu caldo de Nadal deliciós. Si encara no l'heu tastat ja feu tard, correu cap al supermercat i, juntament amb uns galets ja teniu el primer plat per la nit de cap d'any. O també podeu fer la recepta que us mostro a continuació, un àspic.
L'àspic és un plat fred, gelatinitzat, que inclou ingredients salats o dolços (mireu el meu àspic de síndria i prèssec). Aquesta recepta és per aprofitar el caldo i la carn d'olla que us hagi pogut sobrar del Nadal i en volgueu fer un plat original.
Ingredients (per a 4 persones):
- 500 ml caldo de nadal Aneto
- 6 fulles de gelatina
- Galets
- Carn estofada amb prunes, pilotetes
Preparació:
1. Rehidrateu les fulles de gelatina submergides amb aigua freda durant uns minuts.
2. Fer bullir el caldo amb els galets i la carn. Desfer-hi les fulles de gelatina prèviament hidratades i escurregudes.
3. Afegiu el caldo amb la pasta i la carn en 4 motlles individuals, o un motlle gran. Deixem refredar unes hores a la nevera i quan estigui quallat, desemmotllem i el presentem.
Una forma diferent de menjar escudella amb galets i carn d'olla!
Us hi atreviu?
Bon profit!
Bona manera de reaprofitar l'escudella, jo sóc tan feliç menjant tot el que sobra! jejeje
ResponderEliminarPetonets i bona entrada d'any!
Sandra
me encantan la escudella!!!! siempre q voy a girona me tomo un buen plato q me prepara una amiga de mi madre
ResponderEliminarsaludos
Roser ,estupenda receta
ResponderEliminarbesinos
Roser, la veritat és que jo sóc de menjar la sopa de galets, tradicional, però aquesta proposta em sembla genial.
ResponderEliminarRoser, te de ser boníssim aquest àspic d'escudella.
ResponderEliminarOyes! que me encanta la presentación, y eso que no tengo ni idea de lo que es una escudella XD
ResponderEliminarbesos
jeje l'escudella és el cocido catalán, sopa con pasta (tiburones enormes) elaborada con garbanzos, carne de todo tipo y algunas verduras! es el plato principal de la comida de navidad!!! :D
EliminarEspectacular!!!!quin goig així solid amb gelatina.. molt bona proposta. Felices Fiestas y própero 2013. Bessoss,
ResponderEliminarUn plat molt nadalenc!
ResponderEliminarUna manera original i elegant de servir l'escudella tradicinoal ;)
Una propuesta estupenda y original para servir en la mesa estas fechas, guapa.
ResponderEliminarun besote
No coneixia l´aspic...Queden més idees per aprofitar?
ResponderEliminar¡Qué original, Roser!
ResponderEliminarMe gusta mucho esa idea.
Que tengas un 2013 estupendo, mucho mejor que el 2012.
Un beso grande.
Me encanta esta receta de aprovechamiento, mira que da de sí un cocido.... Besotes guapa
ResponderEliminar