Buscar este blog

sábado, 28 de mayo de 2011

Coca de recapte/sardines

Avui us presento una coca de recapte al meu estil. És molt senzilla i ràpida de fer, la massa la podeu comprar si no teniu ganes o temps de fer-la, amb la massa de pizza fresca tipus buitoni us aniria perfecte.
És un plat perfecte per un sopar ben complet.
Aquí us deixo la recepta:


Ingredients (per 3 persones):


PER LA MASSA:


- 125 g de farina de sègol

-75 g de farina de força

- Aigua, aproximadament 100 ml

-Oli

-Sal


PEL RECOBRIMENT:


- 1 envàs d'escalivada en conserva d'uns 300 g

- 1 pot petit d'olives verdes farcides d'anxoves

- 200 g de xampinyons laminats

- 3 o 4 sardines ja netes de la Sirena


Preparació:


1. Per fer la massa, barrejem les dues farines, l'oli i la sal en un bol, i anem evocant l'aigua a poc a poc, fins que quedi una bola homogènea, compacte, i que no se'n enganxi als dits.


2. Com que la massa no té llevat, no cal que la deixem reposar si no volem. La dividim en 3 i estirem cada un dels terços fins que quedi una massa fineta.


3. Posem les 3 masses sobre paper de forn, i a cada una d'elles hi col·loquem el recobriment de l'escalivada, les olives tallades, els xampinyons saltejats i la sardina neta en cru.


4. Ho posem al forn preescalfat a 250º durant uns 10-15 minuts, i ja estarà llesta. Si volem, espolsem unes herbes de provença sobre cada una de les coques, i un rajolí d'oli.


Que aprofiti!!!




Calories per ració: 425 calories. Amb una amanida tropical de pinya, ja tenim un plat complet i ideal per sopars de cap de setmana!! Que és millor això que no una pizza...


Observacions: L'escalivada la podeu fer vosaltres mateixos si no la voleu comprar feta, i les sardines les podeu comprar fresques i netejar-les a casa. Jo ho he fet d'aquesta manera perquè és la recepta tal i com la vaig fer.


Una recepta tradicional i d'allò més nutritiva.........

7 comentarios:

  1. Té una pinta fantàstica i, si compres la massa feta, ho tens llest en un tres i no res. Veig que també hi has posat uns xampis... Anaven amb l'escalivada?

    Fins aviat!
    La Taula d'en Bernat

    ResponderEliminar
  2. Ostres,no recordava que havia posat xampinyons jaja...ara ho edito!

    ResponderEliminar
  3. Tot el que porta és bo, o sigui que la combinació de la coca ha de ser boníssima!
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  4. Quina bona pinta i rápid de fer....
    Petonets

    ResponderEliminar
  5. Roser, quina bona pinta!! I així en format individual, deu ser una darrera l'altra... un vici!
    Petons!

    ResponderEliminar
  6. Doncs si, la veritat és que, a més de ser ràpides de fer, amb una no en tens prou!! jajaj Volia provar de posar-li formatge ratllat per sobre, però és que llavors em podria tornar addicte, i millor que no, que tots els excessos són dolents! ;)

    ResponderEliminar
  7. Una coca deliciosa per gaudir mirant la final del Barça, je je je... Amb sardines o amb el què tinguis per la nevera, sempre queda boníssima.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!