Buscar este blog

miércoles, 11 de mayo de 2011

Arròs amb llet en un plis


Aquest postre està dedicat als amants dels dolços i, alhora, als amants de la cuina ràpida i baixa en calories.

Aquí us presento un postre d'arròs en llet light i en 15 minuts!! Què més volem??

Ideal, fresquet, recent sortit de la nevera, després d'un calorós dia a la platja o a la piscina!

Espero que la proveu, ara no hi ha l'excusa del temps...

Ingredients (per a dues persones):

- 50 g d'arròs

- 450 ml de llet desnatada

- edulcorant al gust

- 1 branca de canyella

- Una tira de pell de llimona

Preparació:

- Posar en un cassó, en fred, la llet desnatada, l'arròs, la canyella i la llimona. Remenar constantment fins que bulli.

- Un cop bull l'arròs, comptar 15 minuts sense deixar de remenar.

- Als 15 minuts, retirar del foc i treure la canyella i la pell de la llimona. Posar edulcorant líquid al gust del comensal, disposar en tassetes i llest per refredar (o menjar directament) i servir!!

Mmmm.....un postre exquisit pels més llaminers....


Calories per ració: 165 calories

Ràpid, dolç i light, què més podem demanar??

Observacions: Si preferiu evitar els edulcorants, també podeu posar 5 cullerades de postre de sucre o 4 de fructosa, com desitgeu...haurieu de posar el sucre amb la llet i l'arròs en fred, això evitarà que la llet s'enganxi al fons del cassó.

7 comentarios:

  1. Ideal per els que estem a dieta!!!!!!!
    M'apunto la idea.
    Petonets

    ResponderEliminar
  2. Un bon recurs per l´època de l´any...i per no renunciar a les postres, je, je,je.

    ResponderEliminar
  3. És un clàssic que agrada a tothom! I com menys calòric i més ràpid millor que millor!!! ;) Petonetss ;)

    ResponderEliminar
  4. com m'agrada l'arròs amb llet! la meva iaia era una artista amb aquest postre!!! les receptes de tota la vida són tan bones... Per cert, si et fa gracia tenim un bloc: Memòries d'una cuinera, on cada mes intentem fer una recepta tradicional, per si t'animes algun mes. Petonets guapa

    ResponderEliminar
  5. Judith, acabo de donar un cop d'ull al blog i és una molt bona idea. Les receptes de les iaies són les millors i, tot i que la cuina moderna està molt bé, les receptes de tota la vida no es poden perdre mai, així que em sembla perfecta col·laborar-hi! Quan em vingui alguna altra al cap hi participaré sens dubte!! petonss!!

    ResponderEliminar
  6. A casa no som gaire d'arròs amb llet, però si és light i es fa ràpid, li haurem de donar una oportunitat, je je je...

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!