Buscar este blog

domingo, 22 de mayo de 2011

Menestra de verdures


Avui us presento una menestra de verdures que serveix de plat únic perquè dur tot allò que necessitem en un àpat, sobretot és un plat per tots aquells (que en són molts) que estan a plena operació bikini. Si no us agrada la verdura, com li passa a molta gent, proveu aquesta, no us decepcionarà i és fàcil fàcil de preparar. En 15 minuts teniu un plat únic per llepar-se'n els dits.

Apunteu la recepta!!

Ingredients (per dues persones):

- 200 g de bròquil

- 100 g de pastanaga

- 100 g de pèsols

- 250 g de mongeta tendra

- 100 g de ceba

- 100 g de carbassó

- 200 g de xampinyons

- 50 g de germinats de soja

- 1 cs d'alga wakame

- 2 llaunes de tonyina al natural

- 1 cullerada sopera de philadelphia light ( 50 g )

- 5 tomàquets secs

- oli, sal i pebre

Preparació:

1. Sofregir amb una mica d'oli en una olla, la ceba talladeta ben fina i la pastanaga a rodanxes.
Quan la ceba agafi color, afegir la resta de verdures i l'alga, tallat a trossets petits, i un got d'aigua (200 ml). Tapar i deixar que arrenqui el bull.

2. Un cop ha arrencat el bull, deixar coure tot plegat entre 5 i 10 minuts, quan la pastanaga ja està cuita, salpebrar i tancar el foc.

3. Agafar un cullerot de la menestra i triturar-ho juntament amb el formatge cremós i els tomàquets secs rehidratats.

4. Mesclar-ho amb les verdures cuites i afegir-hi les dues llaunes de tonyina.

5. Deixar reposar i ja estarà llest per servir!

Que vagi de gust!!


Amb aquests ingredients et surten dos plats molt i molt plens, complets, sabrosos, plens de fibra i molt i molt nutritius. El formatge li dóna un toc de cremositat que agrada al paladar.

Calories per ració: 350 calories, ideal com a plat únic, acompanyat d'una macedònia de fruites i un got de llet de soja amb mel, què més es pot demanar a part de disfrutar i alimentar-se bé a la vegada???

7 comentarios:

  1. A mi, la verdura, ni estan de regim, jaja....,Pero intentare provar aquest plat a veure que tal.
    petonets

    ResponderEliminar
  2. jaja Gemma, m'ha agradat aquest comentari,en conec molts com tu...però heu de fer un esforç que necessitem la verdura per estar 100% ben alimentats! Anima't a prova'l (posa-li més formatge cremòs, o canvia-li per un altra formatge que t'agradi, de cabra, rocafort...) ;) petons

    ResponderEliminar
  3. Doncs per mi dos plats... que m'encanta la verdura! jejeje
    Petonets
    Sandra

    ResponderEliminar
  4. Mmmm! M'encanta el trifàsic de bayleis! Amb un nom així aquest blog ha de valdre la pena. M'anoto aquesta menestra de verdures i me'n vaig a tafanejar una mica més per les teves receptes!

    Salutacions!
    La Taula d'en Bernat

    ResponderEliminar
  5. A mi la verdura m'agrada de totes manera, però aquesta em sembla sensacional! Bona, sana i plat únic, què més podem demanar?

    ResponderEliminar
  6. M'agrada la menestra perquè saborejes tot tipus de verdura, i si t'agrada, realment disfrutes!! jo la faig sovint...petons!!

    ResponderEliminar
  7. Jo cada setmana en menjo de menestra per sopar però no tan farcida d´ingredients com la teva. M´has donat una idea més per amagalmar més ingredients.

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!