Buscar este blog

sábado, 12 de marzo de 2011

Panini de cereals amb albergínia i formatge

Ahir erem divendres, és a dir, inici de cap de setmana, i que millor per començar-lo crospint-me una bona torrada com déu mana....
Havia pensar en elaborar una pizza casolana però, sincerament, la gana va guanyar a la mandra, i com que vaig trobar aquest pa amb tants nutrients vaig pensar, millor transformo la pizza en un panini!! I així ha estat. Aquest n'ha estat el resultat:

Ingredients (per 1 persona o 2):

- Una barra de pa de cereals de 400 g

- 2 cullerades superes de tomàquet fregit solis

- 3 lonxes de formatge emmental

- 5 rodanxes d'albergínia ben finetes

- 2 lonxes de pernil dolç

- 50 g de formatges variats ratllats per amanides

- Herbes de provença

- Oli d'oliva


Preparació:

1. Primer es talla la barra de pa per la meitat, i es reserva una d'elles.

2. Amb l'altra meitat, s'unta primer de tot amb el tomàquet, seguit pel formatge en lonxes i les rodanxes d'albergínia que prèviament hem cuit a la planxa amb una mica d'oli. Per sobre hi posem el pernil dolç tallat a trossets, els formatges ratllats variats i les herbes de provença.

3. Amb el foc preescalfat a 180º, introduïm el panini i ho deixem coure uns 10 minuts, fins que el
formatge està desfet i una mica gratinat.

4. Ja només quedarà treure'l de forn i ja estarà llest per servir.

Que profiti i compte amb l'empatx!!



Una recomenació sí que faria sobre aquest plat, si us mengeu la mitja barra sencera i sentiu que us heu quedat molt plens, de postres us preneu una infusió de menta i regalèssia, que fa meravelles i veureu com de seguida se us passa la indigestió.

Ara toca calcular calories....

Calories per ració de mitja barra de pa: 1125 calories

Observacions: Penseu que una pizza pot arribar a tenir-me més, tot i que la mitjana tenen sobre unes 1100 aproximadament.

Si no esteu a règim, de tant en tant va bé donar-se algun caprici, que a la vida hem vingut a disfrutar, no a patir!! Però com he dit, de tant en tant....

Fins la pròxima!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!