Aquí us en deixo un parell, perquè les pogueu probar el dia de reis...que ja s'acaben els tiberis, per fi!!
APERITIUS:
CANAPÉ DE FOIE
Ingredients:
- Crosanets petits (dos per persona)
- Mousse de foie (10 g
per persona)
- Ceba fregida comerciatzada
- Ou filat
Preparació:
- Tallar per la meitat els crosanets i farcir-los de la mousse de foie, una mica de ce
ba fregida per sobre, i finalment, l'ou filat.
Tancar amb l'altra meitat i col·locar-hi un escuradents per tal que no es desmonti.
Ben fàcil i molt bo!!!
VOL-AU-VENTS DE SOBRASSADA
Ingredients:
- Vol-au-vents minis comerciatzats
- Formatge de cabra
- Sobrassada
- Mel
- Pinyons
Preparació:
- Amb molt de compte (ja que els vol-au-vents són molt delicats), posar una miqueta de formatge de cabra al fons, a sobre una miqueta de sobrassada de qualitat, i finalment un parell de pinyons a cada un, amb unes gotetes de mel per donar-li un toc brillant i un gust dolçet (sense passar-se).
- Introduir al forn precalentat a 180º durant 5 minuts, i servir seguidament.
És un aperitiu molt senzill però què al paladar és una delícia!!
Bon profit i bones festes!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
GRACIES PEL TEU COMENTARI!!