Suposo que si veieu la salsa us pensareu que és nata....doncs no, és moolt millor que la nata. Com que la nata líquida se'm posa malament, he de buscar alternatives, i que millor que les nates vegetals.
Avui us torno a portar un plat 100% veggie. Us agradarà, i mooolt!
Ingredients (per a 2 persones):
- 1 paquet de nyoquis d'uns 400 g
- 1 pot de rovellons en conserva
- 2 alls
- 1 brick de nata d'atmetlla per cuinar de 200g
- 1 brick de llet de coco per cuinar de 200g
- Sal
- Pebre
- Formatge (opcional)
Preparació:
1. En una paella saltejem 2 alls talladets amb els rovellons a trossos grans. Ho deixem coure uns minuts. Seguidament hi afegim els 2 tetrabricks de les nates vegetals i ho deixem coure.
2. Mentrestant courem els nyoquis. Seguim les intruccions del fabricant però, normalment, estan cuits en 2 minuts.
3. Escorrem els nyoquis i els posem dins la salsa amb els rovellons.
4. Si volem, podem afegir-hi formatge, donar-li unes voltes i tancar el foc. Ja ho teniu llest.
Això és un plat de taper super sa i molt ràpid de fer.... i si hi afegiu uns daus de bacó amb els rovellons, ja el feu complet complet.
Bon profit!
Que ricos :) y con esa salsita tan buena tienen que disfrutarse un montón. Yo me apuntaba encantada Un beso y Feliz Inicio de semana...
ResponderEliminarFitnomasFat.com
Han de estar bonissims aquets nyoquis, i molt mes sans, que amb la nata, que te massa greix.
ResponderEliminarBona setmana
Pues me parece una propuesta 10!! La salsa tiene que ser una delicia
ResponderEliminarPetons!!