Buscar este blog

lunes, 24 de marzo de 2014

Pastís de formatge express......i boo boo!!!

No sabeu la ràbia que em fa obrir un pot de nata i que sobri la meitat!! Sabeu per què? Perquè per gastar-la me la poso al café amb llet, a les salses...a tot arreu on mai la vull posar, però ja se sap que un cuiner ha de tenir recursos per tot, i aprofitar tot el que tenim a la nevera, com el culet d'un brick de nata i les restes del formatge cremós light que corria per la nevera......

Va sortir un postre tan ràpid i tan bo, que no vaig dubtar ni un moment a compartir-lo amb vosaltres!! Aquest, l'heu de fer SI o SI!! 5 minuts!

Ingredients (per dos postres):

PER LA BASE:

- 50 g galeta o de muesli
- 25 g mantega o margarina

PEL FARCIT:

- 100g nata 
- 100g formatge cremós lleuger (o no)
- 15 g sucre glaç
-1 fulla de gelatina

- Mermelada de maduixa, de préssec, de taronja.....el que vulgueu


Preparació:

1. Desfem la mantega i la barregem amb el muesli. Ho fiquem a la base dels gots o motlles de presentació.

2. Rehidratem la fulla de gelatina amb aigua freda.

3. Triturem, junt, la nata, el formatge i el sucre. Escalfem dos dits de la mescla en un got apart i hi desfem la gelatina que haurem rehidratat i escorregut. Un cop la gelatina s'hagi fos dins la mescla calenta, ho tornem a evocar a la resta del farcit i tornem a triturar per homogeneitzar-ho tot.

4. Ho afegim sobre la base de galeta i ho portem a la nevera una estona.

5. Quan hagi quallat una mica hi afegim la mermelada que tinguem per casa i una fulla de menta, que queda molt maco.

6. Deixem unes hores més perquè quedi ben quallat.....

 i apa....cap dins!!

De veritat que es fa en un moment i quedeu com els pastissers més importants!!!

No us ho creieu?? Doncs proveu-ho! 

Bon profit!

18 comentarios:

  1. estos postres en vaso son siempre un acierto. Un abrazo.

    ResponderEliminar
  2. Segur que t'ha quedat de vici! La presentació queda genial. petons

    ResponderEliminar
  3. Uau, quin pinta, amb lo que m'agrada el pastís de formatge!
    Has de posar al blog un apartat per poder subscriure'm que així aniria veient totes les teves fantàstiques receptes ;)

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ja ho pots fer Lídia, a la barra de la dreta, sota el meu perfil, hi diu "segueix-me per mail", escrius el teu mail y cada setmana rebràs el plat per correu!!
      Mercii guapa!!

      Eliminar
  4. ei, molt bo, Roser!! Jo m'ho crec! Recursos per tot, tu ho has dit!! he he he. Petons

    ResponderEliminar
  5. Muy rico y así de rápido, además con esto ya gastas lo que te sobró, buena idea. Besos

    ResponderEliminar
  6. dons, si Roser, boo, booo, bonissim

    ResponderEliminar
  7. Roser ,es verdad que no se tira nada y mira tu con unas cosinas que tenias por la nevera hiciste un estupendo postre ,muy bien
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  8. sempre pots fer magdalenes amb la nata que et sobra, queden boníssimes!!! Unes bones postres. Petonets guapa

    ResponderEliminar
  9. Mira que m'agraden els pastissos de formatge, però si me'l serveixes en format got, un triomf!

    Petons!

    ResponderEliminar
  10. Que bo quin postre més deliciós i fresc!!!

    ResponderEliminar
  11. Em recorda uns gotets de cheesecake que en va ensenyar a fer fa molt temps l'Oriol Balaguer... Jo també vaig pensar, quina idea més sensacional! Super original, vistós i amb molt menys feina que un pastís de formatge normal ;)

    ResponderEliminar
  12. Aquestes postres de got queden molt ben presentades i express o no són molt bones!! petó

    ResponderEliminar
  13. Ami també em fa molta ràbia....però em falta el teu enginy...Em ve salivera en veure el gotet.

    ResponderEliminar
  14. Doncs trobo que t'has muntat unes postres perfectes, especialment ara que comença a venir la caloreta i fa més mandra engegar el forn i fins i tot les coses massa pesades, oi? T'ha quedat espectacular!
    Marta

    ResponderEliminar
  15. Si es que ante todo eres eficiente Roser, qué postre tan rico te ha salido y muy vistoso. Cada vez estoy más convencida de que de las sobras salen platos maravillosos. Besos

    ResponderEliminar
  16. Sí que da mucha rabia cuando te queda un bote de nata por la mitad en la nevera, desde luego has encontrado una manera estupenda de aprovecharlo!! Qué bueno!!

    Abrazos

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!