Buscar este blog

lunes, 20 de enero de 2014

Plum cake de xocolata blanca i maduixes

Règim?

Ho sé, ara hem de començar a pensar amb l'operació bikini, però vaaaaa....disfrutem una mica més!!!

Avui us porto una bomba de sabor, aspecte i gust!! Un plum cake impresionantment addicte per golosos.

Ingredients:

- 2 ous
- 80 g mantega
- 1 iogurt grec
- 100 g sucre moreno (o 50 g sucre+ 50 g llet condensada)
- 110 g farina
- 2/3 de sobre de llevat Royal
- Un pessic de sal
- 75 g xocolata blanca a trossets
- 4 maduixes fresques
- 1 xarrup de kirsch o qualsevol licor que us agradi

PEL CRUMBLE:

- 20 g mantega
- 10 g llet condensada
- 20 g farina
- 20 g xocolata blanca
- Gotes d'essencia de vainilla
- 1 maduixa + 1 per decorar


Preparació:

1. Desfem la mantega al microones i la mesclem amb el sucre (o el sucre i la llet condensada). Batim bé amb les varetes. Afegim el iogurt, un ou i tornem a batre. Afegim el següent ou i tornem a batre amb força. Fiquem un pessic de sal i seguidament incorporem la farina amb el llevat. Remenem bé amb una espàtula. Finalment afegim el licor, els trossets de xocolata blanca i les maduixes a trossets també. Reservem.

2.  Mentrestant fem el crumble, una barreja que es fica a la superfície per donar-hi èmfasis i més sabor. Desfem la mantega amb la xocolata i la llet condensada al microones. Un cop desfeta hi afegim la farina, la vainilla i la maduixa trossejada. Remenem bé fins que ens quedi una massa gruixuda sense grumolls. Reservem.

3. Un cop tota la massa estigui ben barrejada, l'afegim dins un motlle rectangle tipus plum cake i el coem al forn preescalfat a 200ºC durant 15 minuts.

4. Un cop hagin passat aquests minuts, afegim el crumble per la superfície i l'enfornem 35 minuts més, o fins que l'escuradents surti net. Hem de vigilar que no se'ns cremi la superfície, si fos així tapem el plum cake amb paper de forn o d'alumini.

Deixem refredar i a disfrutar!!!


Bon profit!!

20 comentarios:

  1. quin gran plaer únicament de veure'l, dons menjar-lo ha de ser .....

    ResponderEliminar
  2. Si que vas ràpida amb l´operació bikini...Aquesta combinació l´he provada i dono fe de que l´amalgama d´ingredients combinada amb l´esponjositat del cake és deliciosa.

    ResponderEliminar
  3. Uau Roser això deu ser un bici amb lo que m'agraden els plum cakes, aquest té una pinta espectacular!!!

    ResponderEliminar
  4. Veient aquesta meravella, jo també aparco l'operació biquini!

    ResponderEliminar
  5. Maduixes....maduixes.....un ingredient perfecte per un plumcake!!!! El toc refrescant!!!
    petons,
    Olga

    ResponderEliminar
  6. uau!! Roser, si és que no hi ha manera de fer règim, amb coses tan bones com aquesta! Quina meravella de plum-cake, aquest crumble és pecaminosament bo!! Petons

    ResponderEliminar
  7. Operació biquini ja? Noooooo!
    La combinació xoco blanca amb maduixes és sensacional!

    ResponderEliminar
  8. El meu propòsit de 1r d'any encara no l'he posat en marxa... ara vas i m'ho recordes, s'ha de començar a tancar la boca... que en un plis plas tenim l'estiu aquí! t'ha quedat un cake molt esponjós! petó

    ResponderEliminar
  9. Crec que amb receptes com aquesta, la operació bikini pot esperar ;)

    ResponderEliminar
  10. Para mí la palabra régimen está fuera de mi vocabulario, ¿cómo puede una persona saltarse un plum cake tan delicioso? Besos guapa

    ResponderEliminar
  11. Hauran de posar més camins a les muntanyes per caminar per poder menjar delícies com aquesta!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponderEliminar
  12. Ostres, m'ha semblar molt original aquest plum cake. Això de les maduixes amb xocolata blanca és un vici!!

    ResponderEliminar
  13. Hola¡¡
    ya llevaba tiempo sin hablar contigo y cuando entro veo este delicioso cake, tan jugosito y con esos trozos de fresas, nada que asi no hay forma de hacer dieta


    ¡¡besos¡¡

    ResponderEliminar
  14. Hola Roser,
    L'olor d'aquest plum cake m'ha portat fins la teva cuina.
    Miro el teu blog amb calma, ja que fa molt bona pinta, i et felicito per aquesta recepta.
    Salutacions :)

    ResponderEliminar
  15. buena combinacion de ingredeintes y buenisimo resultado este plum-cake
    bss

    ResponderEliminar
  16. Roser un bizcocho buenisimo para tomar con el cafetin de media terde
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  17. Que espere la operación bikini jajaja cualquiera se resiste ante menudo cake...

    Bon cap de setmana!!!

    ResponderEliminar
  18. M'apunto a deixar de banda el règim uns dies més i gaudir d'aquest deliciós cake!! quina pinta!! Feliç diumenge!

    ResponderEliminar
  19. Ohhh que bo!!! Jo m'apunto a menjar-ne!! petons

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!