Buscar este blog

domingo, 5 de enero de 2014

B-52.... pel meu aniversari

Us heu portat bé aquest any?

Compte que us bombarejo avui!! El B52 és un boeing bombarder però també un xarrup d'alcohol!

Durant l'hora de dinar a la feina, parlem de moltes coses, però una d'elles és de menjar (valgui la redundància, parlem de menjar mentre mengem).

La Marta, una companya de la feina, a la que compartim el bon gust per menjar i beure, em va parlar d'aquest xarrup que el va trobar espectacular, perquè s'ha de beure mentre flameja!! SISI!!!

També m'he l'autodedico, ja que ahir vaig cumplir 29 anys!!! L'últim de la dècada!! Me'l mereixo, vaaa....

Ingredients:

(les mesures feu les que vulgueu, segons com sigui de gran el got o la quantitat que vulgueu fer, l'únic que heu de tenir en compte és que la mesura és la mateixa per tots els licors)

- 1 mesura de licor café
- 1 mesura de baileys
- 1 mesura de cointreau

* Un soplet per cremar el xarrup i es prengui


Preparació:

1. A la base del got de xarrup, posarem una mesura del licor café. A sobre, amb molt de compte que no es mescli (ens podem ajudar d'una cullera), afegim la mateixa mesura de baileys, i sobre d'aquest el cointreau.

2. Escalfem el xarrup amb un soplet fins que prengui.

3. És el moment de córrer, ficar dins una palleta que no sigui dels xinos i a xuclar!!!


Divertit i molt bo!!

Que disfruteu de l'últim dia (oficial) de festes!!

Bon profit i que els reis us portin moltes coses!!

21 comentarios:

  1. Per molts anys!!!!
    Aquest xarrup és un fantàstic homenatge!!
    Bon reis!!

    ResponderEliminar
  2. Felicitats Roser!!! Si ho cremem amb el soplet vol dir que cremem l'alcohol? És que si no es així no el podré probar, però és que té una pinta tan estupenda!!!!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si el deixes cremar del tot si que marxarà l'alcohol.Normalment es pren amb el soplet pero es beu rapidament per evitar que l'alcohol s'evapori, aixi com mes t'agradi!! gracies guapa!

      Eliminar
  3. Roser, ¡¡¡PER MOLTS I MOLTS ANYS!!!

    ResponderEliminar
  4. Felicitats pels 29 i per la il·lusió amb que els has compartit amb els amics de la xarxa. Una abraçada !

    ResponderEliminar
  5. Ben merescut, sí senyora!!! Felicitats i...per molts anys!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponderEliminar
  6. Una bona manera de celebrar-ho!!!
    Per molts anys!
    Ptnts
    Dolça

    ResponderEliminar
  7. Per molts anys!
    Ostres, i no et cremes? Genial, em guardo la recepta, que la trobo espectacular!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. amb la palleta no!! pero s'ha d'anar rapid!! jeje petons i gracies

      Eliminar
  8. Per molts anys!!! aquest xarrup ha d'estar molt bo, però, no et cremes???? petó

    ResponderEliminar
  9. Per molts anys!!! aquest xarrup ha d'estar molt bo, però, no et cremes???? petó

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. amb la palleta no!! jeje petons i gracies

      Eliminar
  10. Moltissimes felicitats guapa!!! amb una mica de retard però.... Per cert avui és el meu cumple jejejj No havia vist mai aquest xarrup té que ser la bomba! petons

    ResponderEliminar
  11. Cuidado con esos bombardeos que luego el hígado se queja :)
    Saludos desde Waterbridge y feliz año.

    ResponderEliminar
  12. una muy buena manera de celebrar el cumple,aunque sea tarde felicidades
    Bss

    ResponderEliminar
  13. Buenas noches Roser. En primer lugar felicitarte por tu cumpleaños, espero que lo pasaras muy bien en compañía de familiares y amigos. Un sorbete que seguro que esta de vicio, pero yo seria incapaz de tomarmelo y muncho menos ardiendo. Una combinacion muy buena pero explosiva, no me extraña que tenga el nombre que tiene.
    Muchas felicidades.
    Un beso Paco

    ResponderEliminar
  14. Moltíssimes felicitats guapa (ni que sigui amb una miqueta de retard) petonets i feliç any!!!!! :P

    ResponderEliminar
  15. Roser ,felicidades ,pues si que tiene que ser una bomba ,pero una bomba deliciosa ,ya lo creo
    besinos

    ResponderEliminar
  16. se ve muy entretenido!!!! lo haré de todas maneras
    y felicidades por tu cumpleaños
    Espacio Culinario

    ResponderEliminar
  17. Per molts anys Roser, moltes Felicitats!!!

    ResponderEliminar
  18. gracies a tots per les vostres felicitacions!!!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!