Compte que us bombarejo avui!! El B52 és un boeing bombarder però també un xarrup d'alcohol!
Durant l'hora de dinar a la feina, parlem de moltes coses, però una d'elles és de menjar (valgui la redundància, parlem de menjar mentre mengem).
La Marta, una companya de la feina, a la que compartim el bon gust per menjar i beure, em va parlar d'aquest xarrup que el va trobar espectacular, perquè s'ha de beure mentre flameja!! SISI!!!
També m'he l'autodedico, ja que ahir vaig cumplir 29 anys!!! L'últim de la dècada!! Me'l mereixo, vaaa....
Ingredients:
(les mesures feu les que vulgueu, segons com sigui de gran el got o la quantitat que vulgueu fer, l'únic que heu de tenir en compte és que la mesura és la mateixa per tots els licors)
- 1 mesura de licor café
- 1 mesura de baileys
- 1 mesura de cointreau
* Un soplet per cremar el xarrup i es prengui
Preparació:
1. A la base del got de xarrup, posarem una mesura del licor café. A sobre, amb molt de compte que no es mescli (ens podem ajudar d'una cullera), afegim la mateixa mesura de baileys, i sobre d'aquest el cointreau.
2. Escalfem el xarrup amb un soplet fins que prengui.
3. És el moment de córrer, ficar dins una palleta que no sigui dels xinos i a xuclar!!!
Divertit i molt bo!!
Que disfruteu de l'últim dia (oficial) de festes!!
Bon profit i que els reis us portin moltes coses!!
Per molts anys!!!!
ResponderEliminarAquest xarrup és un fantàstic homenatge!!
Bon reis!!
Felicitats Roser!!! Si ho cremem amb el soplet vol dir que cremem l'alcohol? És que si no es així no el podré probar, però és que té una pinta tan estupenda!!!!
ResponderEliminarSi el deixes cremar del tot si que marxarà l'alcohol.Normalment es pren amb el soplet pero es beu rapidament per evitar que l'alcohol s'evapori, aixi com mes t'agradi!! gracies guapa!
EliminarRoser, ¡¡¡PER MOLTS I MOLTS ANYS!!!
ResponderEliminarFelicitats pels 29 i per la il·lusió amb que els has compartit amb els amics de la xarxa. Una abraçada !
ResponderEliminarBen merescut, sí senyora!!! Felicitats i...per molts anys!!!!
ResponderEliminarPetons,
Olga
Una bona manera de celebrar-ho!!!
ResponderEliminarPer molts anys!
Ptnts
Dolça
Per molts anys!
ResponderEliminarOstres, i no et cremes? Genial, em guardo la recepta, que la trobo espectacular!
amb la palleta no!! pero s'ha d'anar rapid!! jeje petons i gracies
EliminarPer molts anys!!! aquest xarrup ha d'estar molt bo, però, no et cremes???? petó
ResponderEliminarPer molts anys!!! aquest xarrup ha d'estar molt bo, però, no et cremes???? petó
ResponderEliminaramb la palleta no!! jeje petons i gracies
EliminarMoltissimes felicitats guapa!!! amb una mica de retard però.... Per cert avui és el meu cumple jejejj No havia vist mai aquest xarrup té que ser la bomba! petons
ResponderEliminarCuidado con esos bombardeos que luego el hígado se queja :)
ResponderEliminarSaludos desde Waterbridge y feliz año.
una muy buena manera de celebrar el cumple,aunque sea tarde felicidades
ResponderEliminarBss
Buenas noches Roser. En primer lugar felicitarte por tu cumpleaños, espero que lo pasaras muy bien en compañía de familiares y amigos. Un sorbete que seguro que esta de vicio, pero yo seria incapaz de tomarmelo y muncho menos ardiendo. Una combinacion muy buena pero explosiva, no me extraña que tenga el nombre que tiene.
ResponderEliminarMuchas felicidades.
Un beso Paco
Moltíssimes felicitats guapa (ni que sigui amb una miqueta de retard) petonets i feliç any!!!!! :P
ResponderEliminarRoser ,felicidades ,pues si que tiene que ser una bomba ,pero una bomba deliciosa ,ya lo creo
ResponderEliminarbesinos
se ve muy entretenido!!!! lo haré de todas maneras
ResponderEliminary felicidades por tu cumpleaños
Espacio Culinario
Per molts anys Roser, moltes Felicitats!!!
ResponderEliminargracies a tots per les vostres felicitacions!!!!
ResponderEliminarcaeredioza Sean Shop https://marketplace.visualstudio.com/items?itemName=ivscarteki.Descargar-Lucky-Rabbit-Reflex--gratuita-2022
ResponderEliminarbebulllynin
belfoFamhe Robert Hampton Crack
ResponderEliminarridgsourthyfi