Ho he aconseguit....després de molts intents m'ha sortit el coulant perfecte!! I tinc el truquillo perquè sempre surti bé!!!
Aquest coulant és fantàstic per aquests dies, ja que dur torró, o per la "cuesta de enero", quan no sapigueu que fer amb tota la resta de torrons que queden al rebost.
El toc de baileys ja sabeu que és clau perquè tingui la meva firma! Un vici, fins i tots pels menys golosos de casa.....
Ingredients (per a 4 coulants "hermosos"):
- 200 g torró de xixona
- 4 ous
- 50 g sucre
- 75 g farina
- 25 ml baileys
- Mantega (pel motlle)
Preparació:
1. Untem els motlles de magdalenes amb una mica de mantega.
2. Triturem el torró,els ous, el sucre, el baileys i la farina fins formar una massa homogenea i omplirem d'aquesta massa els motlles per magdalenes que haviem untat amb mantega.
3. Els congelem.
4. Quan els vulguem consumir, preescalfem el forn a 190ºC en la funció "a dalt i a baix". Quan hagi arribat a aquesta temperatura introduïm el coulant directament del congelador i deixem coure uns 15 minuts aproximadament. Estarà llest quan la part de la superfície s'hagi inflat. És el moment de treure'l del forn, desemmotllar-ho amb compte i presentar-lo als convidats, o a tu mateixa, que també quedaràs bocabadada després de veure la gran obra d'art que has creat!!
Només desitjar-vos que passeu un feliç any nou 2014!!!! Esperem que sigui millor, una mica millor ha de ser.....
Ara a pensar en els propòsits del nou any!!
Bon profit!
Això et fa pujar al cel! La marca de la casa sempre, oi? Et desitjo una bona i dolça entrada d´any. Una abraçada.
ResponderEliminarRoser, Una deliciosa manera d'acomiadar l'any.
ResponderEliminarEt desitjo FELIÇ ANY 2014
Mmmm... Delicioso!' Feliz año guapa!!!
ResponderEliminarQue ricura, me encanta, hace mucho que no lo pongo.Besos y felices fiestas.
ResponderEliminarGuuuauuuuu hem deixes al·lucinada nenaaaaaa!!! m'encantaaaaa!!!! aquesta recepta va de cap al meu receptari, la trobo molt original, si senyora.
ResponderEliminarEt desitjo un feliç i pròsper any nou guapa.
Petons, Sandra.
Ohhh si que t'ha sortit perfecte!! M'encanta els sabors que deu tenir!! Bon any!!!!
ResponderEliminarFantàstic coulant, Roser!! Molt bon any nou, princesa!!
ResponderEliminarOh, ha quedat perfecte, tan líquid per dins... Quin vici! Bon any!
ResponderEliminarAixò s'haurà de provar, qui es pot resistir a un coulant com aquest!
ResponderEliminarun luxe !
ResponderEliminarUn postre espectacular per acomiadar l'any!! i que cremoset que es veu!! m'encanta!!! Feliç 2014!!
ResponderEliminarQue bo amb el turró! No l'he provat mai i m'agrada molt el turró. Que tinguis un molt bon any!!!
ResponderEliminarUna abraçada
Me alegra que hayas encontrado el truquillo, además para aprovechar el turrón es una idea muy buena, y el toque de baileys le vendrá de miedo!!
ResponderEliminarFeliç 2014!! Una abraçada!!
Roser ,te quedo espectacular y ese toque de baileys un acierto
ResponderEliminarbesinos guapa y feliz año
Esto se ve delicioso!!! que bueno de turrón, y así lo aprovechamos, muy buena idea y un postre genial. Feliz 2014
ResponderEliminarBesos
Cocinando con Montse
Bon any guapa! Quin coulant més rebó t'has marcat
ResponderEliminarPetonets
Sandra
Ostressssss!!! Això sí que és una bona manera d'acomiadar l'any!!!! Quina delícia!!!
ResponderEliminarBon 2014!!!!
Olga