Us el recomano!!
És fantàstic, boníssim, gens pensat i tan fàcil!! I sempre surt!!
De fet, és el plat estrella que penso presentar als meus 15 invitats per cap d'any! Espero que triumfi!! Gràcies Yolin per aquest plat tan sorprenent!! Passeu pel seu bloc que descobrireu receptes realment delicioses!!
Ingredients (6-8 persones):
- 1 focaccia (del mercadona)
- 1 kg de carn mixta (vedella i porc)
- 2 cebes tendres
- 2 porros
- 400 g bolets variats o xampinyons
- 500 ml caldo de pollastre ANETO
- 30 g maicena
- 1 cullerada de mantega
- 1 rajolí de vinagre mòdena reduïda
- Sal, pebre, julivert, romaní
- oli d'oliva
Preparació:
1. Deixeu macerar durant 30 minuts la carn amb sal, pebre, romaní picat i un rajolí de vinagre de mòdena.
2. Talleu la focaccia formant 4 làmines fines (mireu el pas per pas del bloc que us semblarà més fàcil). Reserveu.
3. Tallem ben petit les cebes i els porros i 100 g de bolets. Els fregim fins que quedin ben cuits, juntament amb sal i pebre. Li podeu tirar un rajolí de salsa de soja enlloc de la sal, queda molt bo. Reservem.
4. És l'hora de formar els rotllos de carn. Posem 2 làmines de la focaccia ben juntes, sobre paper d'alumini. Escampem per sobre un rajolí d'oli, sal i pebre, i cobrim tota la superfície del pa amb la meitat de la carn picada reservada, de manera que quedi ben estesa. Finalment, al centre de la superfície i afegirem la meitat de les verdures cuites.
5. Enrotllem el rotllo amb l'ajuda del paper de plata, com si fessim sushi, presionant bé. El deixarem ben enrotllat i presionat, com si fessim un caramel.
6. Fem el mateix amb les dues làmines de focaccia reservades, l'altre meitat de la carn i l'altre meitat de les verdures.
7. Coem els dos rotllos al forn preescalfat a 200ºC durant 35 minuts.
8. Mentrestant farem la salsa. En una paella, amb una mica de mantega, afegim la resta de bolets, amb un rajolí de salsa de soja, i deixem que es daurin bé. Un cop s'hagin enganxat a la base de la paella afegirem el caldo ANETO amb la maicena ja dissolta. Deixem que el conjunt bulli i espessi lleugerament.
9. Quan la carn estigui feta pararem el forn i deixarem que reposi uns minuts. Tallem la carn a rodanxes i la servim amb la salsa de bolets.
Molllt bo! Us asseguro que no queda gens seca i la salsa li dóna un toc fabulós!!
Bon profit i que passeu unes fantàstiques festes de Nadal i Sant Esteve!!!
ei, que bo!! Aquests rotlles són d'aquells que fan festa de Nadal 100%! Bon Nadal, Roser!
ResponderEliminarRoser això té una pinta espectacular. Un bon plat per aquests dies i d'allò més original, segur que triomfes amb els teus amics
ResponderEliminarUn petonàs i BON NADAL!!!!!
Ostras quin plat de luxe!!! T'ha quedat genial!!! Ho provaré, gràcies. Bones festes!!!!
ResponderEliminarRoser ,que pinta mas fenomenal tiene ese rollo y desde luego que no se ve nada seco ,esta buenisimo
ResponderEliminarFelices Fiestas
besinos
ohhh, quina pintassa! Ho haurem de provar, la barreja de gustos deu ser ben bona! petons i bones festes!
ResponderEliminarQuina pinta! Realment sembla boníssim! M'agrada més la carnaixí que en entrecot! Caldrà fer-la! Bones festes!
ResponderEliminarOOOhhh!!! Quina recepta!!!! Ha de ser boníssima!!!! Quin rotllo més original!!
ResponderEliminarBones Festes, Roser!!!
petons,
Olga
Faig un rotlle semblant, però sense la focaccia. Aquesta versió encara m'agrada més, la provaré ;)
ResponderEliminarBon Nadal i bones festes!
T´ha quedat magnific. Bon Nadal i feliç any nou!
ResponderEliminarRoser, et desitjo Bon Nadal i Bones Festes. Un rotlle delicios. Petons,
ResponderEliminart'ha quedat magnífic.
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Aiixxxx, que gairebé me'n vaig sense desitjar-t'ho: BON NADAL!!!!!
EliminarUn rollo delicioso, si es que estar en tu mesa en cualquier día del año y más en días festivos, será un verdadero placer. Un abrazo guapa, espero que estés disfrutando de las fiestas.
ResponderEliminarM'agrada molt aquesta idea, el poso a pendents per la propera celebració.
ResponderEliminarQue passeu molt bones festes!!!
Petons
Un plat que pots deixar preparat.
ResponderEliminarAmb el brou ha d'estar suau i bonissim
Et desitjo un FELIÇ ANY 2014
estupendo rollo de carne y ideal para estos dias de comidas
ResponderEliminarRoser et desitjo un feliç Any 2014
Peto
Está claro que tus invitados se van a chupar los dedos!!! Un fuerte abrazo
ResponderEliminarFeliç Any 2014!!!