Buscar este blog

lunes, 13 de enero de 2014

Canelons freds de lluç amb els seus ous

Si si, ho heu llegit bé, lluç i els seus ous (els de la femella eh...)! És una recepta molt facileta y molt gustosa.

Els ous de lluç me'ls va portar en Máiquez, un company de feina, que li encanta el bon menjar i un bon vi que l'acompanyi!! Les va comprar al Carrefour, envasades amb la marca "embumar", i ja están llestes per menjar!

Gràcies Máiquez per deixar-me tastar un ingredient que per mi sola mai hagués comprat....

Ingredients (per a 2-3 persones):

- 8 plaques de lasanya

PEL FARCIT:
- 300 g lluç congelat
- 1 tomàquet petit madur
- 1 culleradeta de tàperes
- 1 patata gran cuita
- Sal i pebre

PER LA MAIONESA D'OUS:

- 1 ou
-50 g oli d'oliva
- 50 g oli girasol
- sal
- 100 g ous de lluç cuits
- 2 cullerades soperes de llet


Preparació:

1. Coem les plaques de lasanya amb aigua i les escorrem un cop cuites. Les deixem secar sobre un drap perquè no s'enganxin les unes amb les altres.

2. Fem la maionesa ficant l'ou, els olis i la sal a un vas. Emulsionem i fem una maionesa. Afegim els ous de lluç a trossets i la llet, i tornem a batre fins que ens quedi una maionesa una mica més lleugera. Reservem.

2. Bullim el lluç (net i sense espines) i un cop fred el tallem ben petit i el barregem amb un tomàquet tallat ben petit, les tàperes i una patata cuita ben aixafada. Salpebrem i ho mesclem bé tot. Afegim dues cullerades generoses de la maionesa reservada i farcim els canelons.

4. Fnalment, napem els canelons amb la maionesa i afegim un trosset d'ou de lluç perquè es vegi que dur aquest ingredient.

Aquest és un plat de festa, i no gaire pesat, que més podem demanar......

Bon profit!!!!!

22 comentarios:

  1. Buenos días Roser. Que apetecible y buen plato de canelones de merluza que has preparado, te ha quedado de lujo, acompañado de esas huevas de merluza.
    Un beso Paco

    ResponderEliminar
  2. No sabia ni que es comercialitzaven els ous de lluç! T'ha quedat un platillo deliciós!

    ResponderEliminar
  3. Roser ,unos canelones con un relleno delicioso ,te quedaron fantasticos
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  4. Los canelones me encantan y me acabo de acordar de que ya hace mucho que no los preparo en casa :) Bss

    Recetas de una gatita enamorada

    ResponderEliminar
  5. Em puc apuntar en algún lloc a menjar aquestes merevelles ? Quin plaer tan sols llegint els teus plats !

    ResponderEliminar
  6. Xiqueta...això ha de ser molt bo!!!!
    Petons,
    Olga

    ResponderEliminar
  7. Que bons han de ser aquests canelons! últimament m'estic aficionant a tot tipus de canelons menys de carn...estic deixat els clàssics! No trigaré en provar aquests que han de ser boníssims! Petons

    ResponderEliminar
  8. Espectacular! Haure d'anar a menjar a les dos per pillar caxo ;) Ni masterchef ni topchef, quines mans!

    Borja

    ResponderEliminar
  9. uau, això és un plat de luxe, ideal per un dia de festa grossa... originals, gustosos i molt elegants.

    ResponderEliminar
  10. Un plat d'allò més saborós Roser, quina manera de començar la setmana!

    Petons!

    ResponderEliminar
  11. De peix queden molt bons! i com no atipen tant se'n pot menjar més... je,je!! ptó

    ResponderEliminar
  12. Qué buena pinta y fríos que si te digo la verdad, no los he probado nunca así jajaja

    besazos

    ResponderEliminar
  13. Fantásticos canelones, qué idea tan rica Roser y de verdad que es una receta de fiesta, todo un lujo!! Besos

    ResponderEliminar
  14. Ostres quin plat més bo!!! Me'ls apunto de cara l'estiu.
    Petonets

    ResponderEliminar
  15. Roser ,estupendo plato y las huevas de merluza seguro le dan un toque muy especial
    besinos guapa

    ResponderEliminar
  16. siempre gustan unos canelones asi de pescado¡¡
    Bss

    ResponderEliminar
  17. Uns canelons ben diferents i bonissims:
    Petons

    ResponderEliminar
  18. Ostras Roser, a mi que em costa moltíssim empassar-me el peix tindre que provar amb aquesta recepta, que em sembla que m'agradarà! petons

    ResponderEliminar
  19. Que pinta tan deliciosa!
    Esta no me la pierdo, cae pronto en mi cocina seguro
    Besitos
    Lila

    ResponderEliminar
  20. Con esta presentación tan vistosa y la mayonesa tan original has hecho un plato muy atractivo

    Abrazos y buena semana

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!