Si si, ho heu llegit bé, lluç i els seus ous (els de la femella eh...)! És una recepta molt facileta y molt gustosa.
Els ous de lluç me'ls va portar en Máiquez, un company de feina, que li encanta el bon menjar i un bon vi que l'acompanyi!! Les va comprar al Carrefour, envasades amb la marca "embumar", i ja están llestes per menjar!
Gràcies Máiquez per deixar-me tastar un ingredient que per mi sola mai hagués comprat....
Ingredients (per a 2-3 persones):
- 8 plaques de lasanya
PEL FARCIT:
- 300 g lluç congelat
- 1 tomàquet petit madur
- 1 culleradeta de tàperes
- 1 patata gran cuita
- Sal i pebre
PER LA MAIONESA D'OUS:
- 1 ou
-50 g oli d'oliva
- 50 g oli girasol
- sal
- 100 g ous de lluç cuits
- 2 cullerades soperes de llet
Preparació:
1. Coem les plaques de lasanya amb aigua i les escorrem un cop cuites. Les deixem secar sobre un drap perquè no s'enganxin les unes amb les altres.
2. Fem la maionesa ficant l'ou, els olis i la sal a un vas. Emulsionem i fem una maionesa. Afegim els ous de lluç a trossets i la llet, i tornem a batre fins que ens quedi una maionesa una mica més lleugera. Reservem.
2. Bullim el lluç (net i sense espines) i un cop fred el tallem ben petit i el barregem amb un tomàquet tallat ben petit, les tàperes i una patata cuita ben aixafada. Salpebrem i ho mesclem bé tot. Afegim dues cullerades generoses de la maionesa reservada i farcim els canelons.
4. Fnalment, napem els canelons amb la maionesa i afegim un trosset d'ou de lluç perquè es vegi que dur aquest ingredient.
Aquest és un plat de festa, i no gaire pesat, que més podem demanar......
Bon profit!!!!!
Buenos días Roser. Que apetecible y buen plato de canelones de merluza que has preparado, te ha quedado de lujo, acompañado de esas huevas de merluza.
ResponderEliminarUn beso Paco
No sabia ni que es comercialitzaven els ous de lluç! T'ha quedat un platillo deliciós!
ResponderEliminarRoser ,unos canelones con un relleno delicioso ,te quedaron fantasticos
ResponderEliminarbesinos guapa
Los canelones me encantan y me acabo de acordar de que ya hace mucho que no los preparo en casa :) Bss
ResponderEliminarRecetas de una gatita enamorada
Em puc apuntar en algún lloc a menjar aquestes merevelles ? Quin plaer tan sols llegint els teus plats !
ResponderEliminarXiqueta...això ha de ser molt bo!!!!
ResponderEliminarPetons,
Olga
Semblen ben bons, Roser!
ResponderEliminarQue bons han de ser aquests canelons! últimament m'estic aficionant a tot tipus de canelons menys de carn...estic deixat els clàssics! No trigaré en provar aquests que han de ser boníssims! Petons
ResponderEliminarEspectacular! Haure d'anar a menjar a les dos per pillar caxo ;) Ni masterchef ni topchef, quines mans!
ResponderEliminarBorja
uau, això és un plat de luxe, ideal per un dia de festa grossa... originals, gustosos i molt elegants.
ResponderEliminarUn plat d'allò més saborós Roser, quina manera de començar la setmana!
ResponderEliminarPetons!
De peix queden molt bons! i com no atipen tant se'n pot menjar més... je,je!! ptó
ResponderEliminarQué buena pinta y fríos que si te digo la verdad, no los he probado nunca así jajaja
ResponderEliminarbesazos
Fantásticos canelones, qué idea tan rica Roser y de verdad que es una receta de fiesta, todo un lujo!! Besos
ResponderEliminarOstres quin plat més bo!!! Me'ls apunto de cara l'estiu.
ResponderEliminarPetonets
Canelons de peix!!! m'encanten
ResponderEliminarRoser ,estupendo plato y las huevas de merluza seguro le dan un toque muy especial
ResponderEliminarbesinos guapa
siempre gustan unos canelones asi de pescado¡¡
ResponderEliminarBss
Uns canelons ben diferents i bonissims:
ResponderEliminarPetons
Ostras Roser, a mi que em costa moltíssim empassar-me el peix tindre que provar amb aquesta recepta, que em sembla que m'agradarà! petons
ResponderEliminarQue pinta tan deliciosa!
ResponderEliminarEsta no me la pierdo, cae pronto en mi cocina seguro
Besitos
Lila
Con esta presentación tan vistosa y la mayonesa tan original has hecho un plato muy atractivo
ResponderEliminarAbrazos y buena semana