Ho sé, ara hem de començar a pensar amb l'operació bikini, però vaaaaa....disfrutem una mica més!!!
Avui us porto una bomba de sabor, aspecte i gust!! Un plum cake impresionantment addicte per golosos.
Ingredients:
- 2 ous
- 80 g mantega
- 1 iogurt grec
- 100 g sucre moreno (o 50 g sucre+ 50 g llet condensada)
- 110 g farina
- 2/3 de sobre de llevat Royal
- Un pessic de sal
- 75 g xocolata blanca a trossets
- 4 maduixes fresques
- 1 xarrup de kirsch o qualsevol licor que us agradi
PEL CRUMBLE:
- 20 g mantega
- 10 g llet condensada
- 20 g farina
- 20 g xocolata blanca
- Gotes d'essencia de vainilla
- 1 maduixa + 1 per decorar
Preparació:
1. Desfem la mantega al microones i la mesclem amb el sucre (o el sucre i la llet condensada). Batim bé amb les varetes. Afegim el iogurt, un ou i tornem a batre. Afegim el següent ou i tornem a batre amb força. Fiquem un pessic de sal i seguidament incorporem la farina amb el llevat. Remenem bé amb una espàtula. Finalment afegim el licor, els trossets de xocolata blanca i les maduixes a trossets també. Reservem.
2. Mentrestant fem el crumble, una barreja que es fica a la superfície per donar-hi èmfasis i més sabor. Desfem la mantega amb la xocolata i la llet condensada al microones. Un cop desfeta hi afegim la farina, la vainilla i la maduixa trossejada. Remenem bé fins que ens quedi una massa gruixuda sense grumolls. Reservem.
3. Un cop tota la massa estigui ben barrejada, l'afegim dins un motlle rectangle tipus plum cake i el coem al forn preescalfat a 200ºC durant 15 minuts.
4. Un cop hagin passat aquests minuts, afegim el crumble per la superfície i l'enfornem 35 minuts més, o fins que l'escuradents surti net. Hem de vigilar que no se'ns cremi la superfície, si fos així tapem el plum cake amb paper de forn o d'alumini.
Deixem refredar i a disfrutar!!!
Bon profit!!
hummmmmmmmmmmmmmmmm bonisim
ResponderEliminarquin gran plaer únicament de veure'l, dons menjar-lo ha de ser .....
ResponderEliminarSi que vas ràpida amb l´operació bikini...Aquesta combinació l´he provada i dono fe de que l´amalgama d´ingredients combinada amb l´esponjositat del cake és deliciosa.
ResponderEliminarUau Roser això deu ser un bici amb lo que m'agraden els plum cakes, aquest té una pinta espectacular!!!
ResponderEliminarVeient aquesta meravella, jo també aparco l'operació biquini!
ResponderEliminarMaduixes....maduixes.....un ingredient perfecte per un plumcake!!!! El toc refrescant!!!
ResponderEliminarpetons,
Olga
uau!! Roser, si és que no hi ha manera de fer règim, amb coses tan bones com aquesta! Quina meravella de plum-cake, aquest crumble és pecaminosament bo!! Petons
ResponderEliminarOperació biquini ja? Noooooo!
ResponderEliminarLa combinació xoco blanca amb maduixes és sensacional!
El meu propòsit de 1r d'any encara no l'he posat en marxa... ara vas i m'ho recordes, s'ha de començar a tancar la boca... que en un plis plas tenim l'estiu aquí! t'ha quedat un cake molt esponjós! petó
ResponderEliminarCrec que amb receptes com aquesta, la operació bikini pot esperar ;)
ResponderEliminarPara mí la palabra régimen está fuera de mi vocabulario, ¿cómo puede una persona saltarse un plum cake tan delicioso? Besos guapa
ResponderEliminarHauran de posar més camins a les muntanyes per caminar per poder menjar delícies com aquesta!!
ResponderEliminarPTNTS
Dolça
Ostres, m'ha semblar molt original aquest plum cake. Això de les maduixes amb xocolata blanca és un vici!!
ResponderEliminarHola¡¡
ResponderEliminarya llevaba tiempo sin hablar contigo y cuando entro veo este delicioso cake, tan jugosito y con esos trozos de fresas, nada que asi no hay forma de hacer dieta
¡¡besos¡¡
Hola Roser,
ResponderEliminarL'olor d'aquest plum cake m'ha portat fins la teva cuina.
Miro el teu blog amb calma, ja que fa molt bona pinta, i et felicito per aquesta recepta.
Salutacions :)
buena combinacion de ingredeintes y buenisimo resultado este plum-cake
ResponderEliminarbss
Roser un bizcocho buenisimo para tomar con el cafetin de media terde
ResponderEliminarbesinos guapa
Que espere la operación bikini jajaja cualquiera se resiste ante menudo cake...
ResponderEliminarBon cap de setmana!!!
M'apunto a deixar de banda el règim uns dies més i gaudir d'aquest deliciós cake!! quina pinta!! Feliç diumenge!
ResponderEliminarOhhh que bo!!! Jo m'apunto a menjar-ne!! petons
ResponderEliminar