Buscar este blog

lunes, 19 de marzo de 2018

Petit suís saludable

Sempre sempre intento buscar el cantó saludable de tots els postres industrials insans. És una mania que he incorporat a la meva cuina, per això, he acabat adaptant el petit suís a un postre de maduixes, ara que estem en temporada, totalment apte per tothom i sense males digestions.

Sembla mentida que un postre per nens estigui ple de sucres i greixos dolents, però a on anirem a parar?? La indústria alimentària (per la qual treballo) cada vegada va més enllà, per tant, si ens volem assegurar un bon futur, millor que ens fiquem a la cuina i si, cuinem!

Ingredients (per 3 petit suís):

- 200 g de maduixes madures
- 80 ml de llet de coco
- 2 o 3 dàtils
- 1 culleradeta d'extracte de vainilla (opcional)


Preparació:

1. En serio, més fàcil no pot ser. Triturar tots els ingredients i refrigerar perquè afagi consistència.

I fet!!

Boníssim, i si el voleu més dolç només cal que augmenteu la quantitat de dàtils, un endulçant natural.

Bon profit!

5 comentarios:

  1. Cuànta raó tens!! Però aquests Petits suiss teus m'agraden molt amb la llet de coco. Molt bona recepta.
    Petons.

    ResponderEliminar
  2. Me ha encantado tu propuesta. Me la llevo!!! Abrazos y gracias por compartir.

    ResponderEliminar
  3. Genial y ademas mas bueno y natural sin ninguna duda tu receta
    Bss

    ResponderEliminar
  4. Roser , una receta muy rica y saludable
    besinos

    ResponderEliminar
  5. Me encantan tus propuestas saludables, nada como lo casero, sobre todo si es así de rico y simple

    Abrazos!!

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!