Buscar este blog

miércoles, 28 de marzo de 2018

Hummus o paté de pèsols i carbassó

M'encanta dipejar, i a vegades m'invento la recepta, com en aquest cas. 

Volia fer un paté de pèsols i amb un tros de carbassó que corria per la cuina em va sortir aquest paté que està deliciós i és mooolt nutritiu!

Ingredients:

- 100 g de pèsols
- una tira d'alga wakame
- 100 g carbassó cru
- suc de mitja llimona
- 1 all petit
- 1 cullerada de tahine
- 1 culleradeta de vinagre umeboshi
- comí
- sal i pebre
- oli d'oliva extra verge


Preparació:

1. Bullim els pèsols amb l'alga durant uns 5 minuts.

2. Un cop cuits els escorrem i ho triturem amb la resta d'ingredients.

3. Rectifiquem de sal i d'espècies, i llest per ficar-hi cullerada, natxos, per amanida una pasta..... per mil coses...

Imaginació al poder!!

Bon profit!


4 comentarios:

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!