M'encanta dipejar, i a vegades m'invento la recepta, com en aquest cas.
Volia fer un paté de pèsols i amb un tros de carbassó que corria per la cuina em va sortir aquest paté que està deliciós i és mooolt nutritiu!
Ingredients:
- 100 g de pèsols
- una tira d'alga wakame
- 100 g carbassó cru
- suc de mitja llimona
- 1 all petit
- 1 cullerada de tahine
- 1 culleradeta de vinagre umeboshi
- comí
- sal i pebre
- oli d'oliva extra verge
Preparació:
1. Bullim els pèsols amb l'alga durant uns 5 minuts.
2. Un cop cuits els escorrem i ho triturem amb la resta d'ingredients.
3. Rectifiquem de sal i d'espècies, i llest per ficar-hi cullerada, natxos, per amanida una pasta..... per mil coses...
Imaginació al poder!!
Bon profit!
Aixó està bonissim!!!
ResponderEliminarBuenísima, me la apunto!!! Bss
ResponderEliminarBien bueno y sano este hummus o pata vegetal.
ResponderEliminarBona semana santa i Pascua
petons
Roser , un hummus diferente y que tiene que estar buenísimo
ResponderEliminarbesinos