Buscar este blog

lunes, 1 de mayo de 2017

Crema crudivegana d'alvocat i carbassó

Aquesta meravella de crema la vaig descobrir el novembre passat, durant una setmana de Detox que vaig fer amb la coaching nutricional Nuria Roura. Es va convertir en la crema de la meva vida perquè:

- Està deliciosa
- Es fa al moment amb 2 minuts
- És nutritiva 
- És energètica
- Ajuda a aprimar
- Ajuda a estar sa
- Sacia la gana

I es pot menjar tant a temperatura ambient com en fred.

La publico ara perquè estem en plena operació bikini i perquè ara ja la podem pendre fresqueta, si ens vé de gust.

Ingredients (per a 1 persona):

- Mig alvocat gran ben madur
- Mig carbassó 
- Un trosset petit d'all (al gust i opcional)
- Suc de mitja llimona
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- 150 ml d'aigua

PEL TOPPING:

- Pebre vermell, tomàquet, all negre, llavors.....

Preparació:

1. Triturem tots els ingredients de la crema, amb l'ajuda de la batedora, fins que ens quedi ben fina.

2. Ho servim fred o a temperatura ambient amb els topping que vulguem.

Què heu trigat en fer-la? 2 minuts??



Ja veureu com es convertirà amb la vostra crema preferida.

Bon profit!


4 comentarios:

  1. Roser, a mí con unas razones tan convincentes me ha quedado claro que es una crema que no tengo que tardar mucho en hacer en casa

    Abrazos!!

    ResponderEliminar
  2. Roser , seguro que esta crema tienen que estar estupenda , solo con verla ya lo dice todo
    besinos

    ResponderEliminar
  3. Quina bona pinta, em declaro fan d'aquesta recepta!

    ResponderEliminar
  4. Sobre todo de cara al verano es muy apetecible esta combinacion y bien sana.
    peto

    ResponderEliminar

GRACIES PEL TEU COMENTARI!!