Un company de feina m'ha demanat si podria fer més plats de pasta, que en tinc molt pocs. Ho sé, acostumo a fer més verdures i peix que pasta i carn.
Doncs aquesta recepta va per tu, Borja, facileta, saníssima, sense all, i quedaràs com un rei en qualsevol ocasió! :D
Apunta que ja saps.....volem cata del plat!! jeje
Ingredients (per a dues persones):
- 150 g pasta (espaguetis, macarrons, raviolis....el que vulgueu)
- 300 g tomàquet triturat natural
- 1 porro o ceba
- 8-12 olives verdes farcides d'anxova
- 6-8 fulles d'alfàbrega fresca
- 1 llauna de tonyina natural
- 50 g gambetes congelades pelades
- 40 g formatge d'ovella curat o parmesà
- 100 g canonges + rúcula
- Sal, sucre, pebre
- Oli d'oliva
Preparació:
1. Coem la pasta tal com indica el fabricant. Reservem.
2. Per la salsa, tallem el porro o la ceba ben petita i la sofregim a una paella amb una mica d'oli i sal. Quan hagi agafat color dauradet, afegim la salsa de tomàquet natural, triturada, juntament amb les olives picades i les fulles d'alfabrega fresca també picadetes. Deixem coure a foc baix-mig durant 10 minuts i, a continuació, afegim la llauna de tonyina escorreguda i les gambetes directament del congelador. Afegim a la salsa de tomàquet sal, sucre i una mica de pebre i deixem coure 10-15 minuts més a foc baix-mig. Si esquitxa molt la salsa, tapeu-la amb una tapa. Mentrestant, ratllarem un formatge curat, d'ovella o parmesà.
3. Un cop la salsa estigui espessa. Retirem del foc i reservem.
4. Hora d'emplatar. Fem un llit de canonges i rúcula a cadascún dels plats. A sobre hi afegim la pasta cuita, i sobre la pasta hi evoquem la salsa de tomàquet amb les olives, l'alfàbrega, la tonyina i les gambetes. Decorem amb el formatge ratllat al gust i a disfrutar!
Bon profit!!!
Lo prometido es deuda.
I aquest és el plat que ha plasmat el Borja seguint la recepta!
Lo prometido es deuda.
I aquest és el plat que ha plasmat el Borja seguint la recepta!
Si és que quan voleu.....podeu arribar a fer coses fantàstiques!!
Que consti que em va encantar el gest!!
A ver si se repite!! ;-)
I la resta ja sabeu, a cuinar!! I si teniu ganes de què els vostres plats surtin per la xarxa envieu-me la foto del plat !!
......
Un clàssic italià que és boníssssim!! Un 10 per la presentació!!
ResponderEliminarMuaks
Awesome!!! Quin nivell!! Fare el que pugui pero segur que com tu no em surt...Gracies per la dedicatoria!! ;)
ResponderEliminarAwesome!!! Quin nivell!! Fare el que pugui pero segur que com tu no em surt...Gracies per la dedicatoria!! ;)
ResponderEliminarun plato de pasta rico,aromatico y sabroso¡¡
ResponderEliminarBona setmana
peto
En casa nos gusta mucho la pasta, preparada de esta manera se ve un plato muy completo, con muchos matices en el sabor, sobre todo con el toque de albahaca.
ResponderEliminarPetons!!!
Roser, has preparat, Un plat de pasta, senzill amb ingredients sans i molt saborosos.
ResponderEliminarUna delícia!!! De les meves preferides!!! Tan senzill...i tan bo!!!!
ResponderEliminarPetons,
Olga
Boníssima!!! a mi la pasta m'encanta, encara que a casa en mengem només un cop per setmana. Aquesta combinació m'ha agradat molt i el toc final de l'alfàbrega ha de ser una delícia!! un petó!
ResponderEliminarAquesta pasta si que esta molt ben acompanyada Ummm
ResponderEliminarPetons
A casa tampoc faig gaire pasta :)
ResponderEliminarM'encanta la combinació, l'alfàbrega amb el tomàquet i les olives són un trio fenomenal!
Un platarro Roser, una combinació d'ingredients que m'encanta, i que m'han vingut ganes de tastar!
ResponderEliminarPetons!
Maravilloso plato de pasta Roser, super sano, equilibrado y muy rico. Una buena manera de ampliar tu repertorio. Un besazo guapa
ResponderEliminarUn senyor plat de pasta! boníssim!!
ResponderEliminarRosa que bo!!!! Facil
ResponderEliminarEls colors del plat queden preciosos... Boníssim!
ResponderEliminarM'encanta, t'ha quedat molt sabrosa segur amb l'alfàbrega. Ho tindré que provar que a mi m'encanta la pasta, i ara que estic embarassada en tinc més ganes encara de menjar-ne jejjej petons
ResponderEliminar